inzercia, predaj, predám, bazár

Administratívny priestor pri Račianskom Mýte

Kategória: Obchodné priestory

Pozrite si 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU: Reality ponúka na predaj priestranný administratívny priestor kúsok od Račinskeho Mýta na ulici J. Cígera Hronského.

Úžitková plocha priestoru je 95m2. Priestor sa nachádza na prízemí v bytovom dome s polyfunkciou.

Dispozícia a zariadenie priestoru:
Priestor pozostáva z dvoch častí. Po vstupe sa ocitneme v chodbe, z ktorej vchádzame do veľkého administratívneho priestoru s vlastnou samostatnou kuchynkou a toaletou. Druhá časť pozostáva zo zádveria, kúpeľne s WC a priestrannej miestnosti, ktorá je vybavená kuchynskou časťou. Táto časť je vhodná taktiež aj na bývanie.

Vďaka dispozícii sa dajú jednotlivé časti využiť ako samostatné prevádzky so spoločnou chodbou/čakárňou.

Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022.

Vykurovanie priestoru je ústredné.

Výhody:
Výhodou tohto priestoru je jeho variabilita. Nový majiteľ môže priestor využiť pre svoje podnikanie a taktiež bývanie. Vďaka týmto možnostiam a lokalite je táto nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou.

V neposlednom rade je to poloha a dostupnosť k objektu – TOP lokalita v Bratislave.

Lokalita:
Bytový dom sa nachádza pár metrov od Račianskeho mýta, neďaleko Námestia Slobody, Námestia SNP, Medickej záhrady a taktiež neďaleko železničnej stanice. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti. Nachádzajú sa tu reštaurácie, kaviarne, banky, obchody, služby a všetko čo človek potrebuje pre každodenný život.

Cena tejto nehnuteľnosti je 260 000,-EUR.
K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia pre RK, ktorý pokrýva náklady na právny servis.

Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o.

Naše služby:
– prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania,
– pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti,
– hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za
podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov,
– v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
Administratívny priestor pri Račianskom Mýte
Podobné inzeráty
Novo zrekonštruovaný obchodný / kancelársky priestor pri Rač
Novo zrekonštruovaný obchodný priestor pri Račianskom mýte. Nebytový priestor v osobnom vlastníctve, o rozlohe 95m2 s výkladom a vchodom z ulice. Časť priestoru je možné využiť ako služobný byt. Priestor má vlastné elektrické kúrenie, vlastné meranie spotrebovanej vody a elektriny. Mesačné náklady vo výške cca. 95 EUR. K dispozícii prípojka na internet od UPC. Priestory sa nachádzajú v obľúbenej časti mesta pri Račianskom mýte, v tesnej blízkosti oddychového parku s fontánou, Trnavského mýta, v ktorého okolí je kompletná občianska vybavenosť - obchody, banky, poliklinika, reštaurácie,tržnica, Istropolis, MHD, Hlavná železničná stanica, autobusová stanica Nivy, OC Central, Zimný štadión Ondreja Nepelu a zaručuje výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj ľahké napojenie na hlavné ťahy mesta. Priestor je bez tiarch a je kúpou ihneď voľný. Cena: 260.000 EUR. + provízia za služby RK. K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva. Kontakt: ; info@
Administratívny/obchodný priestor pre Vaše podnikanie …
Administratívny/obchodný priestor pre Vaše podnikanie na terase bytového domu v Petržalke. Popis: Directreal Doma ponúka na prenájom administratívny/obchodný priestor na Holíčskej ulici v časti BA - Petržalka. Priestor o rozlohe 19,88 m² sa nachádza na terase bytového domu len kúsok od pošty, potravín, drogérie a predajne rozličného tovaru. Vhodný je ako kancelársky priestor, alebo obchodný priestor pre služby. Predchádzajúci nájomníci využívali priestor ako nechtové štúdiu, kozmetický salón, admnistratívne priestory. Po vstupe do spoločných priestorov sa prenajímaná miestnosť nachádza po ľavej strane. Priestor je vybavený kuchynským kútom s umývadlom, dvomi skrinkami a súčasťou kancelárie je tiež klimatizácia, ktorá Vám v letných mesiacoch zabezpeči komfort pri práci. V spoločných priestoroch sú samostatné WC pre pánov a dámy. Vstup do priestorov je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom. K dispozícií je možnosť pripojenia na optický internet, ktorý si nájomník zabezpečí na vlastné náklady. Výhodou je bezproblémové parkovanie pred vstupom do priestoru. Cena prenájmu je 15€/m²/mesiac + energie (službu, budú účtované podľa typu prevádzky a na základe aktuálnych vyúčtovacích faktúr v danom mesiaci). Nájomné sa platí kvartálne a energie v aktuálnom mesiaci na základe vyúčtovacej faktúry. PROVÍZIU PRE RK NEPLATÍTE!!!! Zariadenie: Kuchynka - 2 x skrinky, umývadlo, klimatizácia, audiovrátnik Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 19.88 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Elektrické,Ústredné Forma vlastníctva: Osobné Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Kavecká k.stetinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Doma Adresa: Holíčska 13, Bratislava Telefón:
Obchodný / administratívny priestor s parkoviskom, Žilina
NOVÝ, UNIVERZÁLNY, BEZPEČNÝ, DOBRE DOSTUPNÝ OBCHODNÝ / ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR S PARKOVANÍM. Ponúkame na prenájom univerzálny priestor v novej administratívnej budove v Žiline, Pri Rajčianke 8913/25. PREDMET PONUKY Univerzálny obchodný / administratívy priestor (151,11 m2) situovaný na podzemnom podlaží novopostavenej (2018) administratívnej budovy v Žiline vybavený otvoreným priestorom a sociálnymi zariadeniami, s možnosťou parkovania priamo pri budove. Priestor je chránený samostatným bezpečnostným systémom (alarm), kamerovým systémom a 24 hodinovým monitoringom strážnou službou. Prenajímaný priestor má kvalitné osvetlenie a podlahy z dlažby, vykurovanie ústredným kúrením (plyn) s možnosťou regulácie. Úprava priestorov podľa konkrétnej požiadavky a činnosti nájomcu je možná po dohode s prevádzkovateľom budovy (napr. klimatizácia, úprava rozvodov vody pre konkrétnu činnosť, odvetrávanie, dispozičná úprava). Objekt bol postavený v roku 2018, budova má energetický certifikát triedy A a spĺňa všetky požiadavky pre jeho prevádzku vo vyššom štandarde. Objekt je chránený bezpečnostným systémom (kamery + monitoring strážnou službou) a elektronickým protipožiarnym systémom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE Obchodný / administratívny priestor (151,11 m2): hlavný vstup z parkoviska, chodba, kancelárske a obchodné priestory, sociálne zariadenia (muži, ženy), sprcha. LOKALITA Administratívna budova sa nachádza v blízkosti centra mesta Žilina, v mestskej časti Závodie, s dostupnosťou od diaľnice do 5 minút. Občianska vybavenosť (úrady, pošta, banky) je vzdialená do 10 minút, stravovacie služby sú do 200 m. CENA 1 000 Eur/mesiac bez DPH V cene prenájmu nie sú zahrnuté: - náklady na energie (elektrina, voda, vykurovanie), ktorých zálohové platby budú určené na základe činnosti nájomcu a reálne využitie zúčtované 1 x ročne; - spoločné prevádzkové náklady (údržba budovy, zelene, parkovísk, chodníkov, osvetlenia, prevádzka bezpečnostných systémov a i.).
KANCELÁRSKE PRIESTORY AKCIA OD 7,-€/m2
Možnosť využitia priestorov: kancelária, predajňa, kaderníctvo, manikúra, pedikúra, advokát, masérka a pod. Výborná posledná možnosť využiť voľné priestory v budove s modernými službami a na perfektnom mieste v centre mesta. Ponúkame vám prenájom 5 posledných priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878. Kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy od 7 m2 viď fotku pôdorysu. Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy. Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej OTP banky a DEPEČKA. INTERNET k nájmu ZDARMA !!! Veľkou výhodou priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. Taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom/klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni. Uvedené ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . Všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. Na základe dohody možnosť montáže novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny. PRÍZEMIE Priestor č.1 26m2 PRENAJATÝ Priestor č.2 10m2 120,-€ VOĽNÝ Priestor č.3 68me 680,-€ VOĽNÝ Priestor č.4 48m2 480,-€ VOĽNÝ 1. POSCHODIE Priestor č.10 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.11 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.12 10m2 100,-€ VOĽNÝ Priestor č.13 10m2 100,-€ VOĽNÝ - priestor č.12 a č.13 sú prepojené Priestor č.14 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.15 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.16 25m2 PRENAJATÝ Priestor č.17 34m2 PRENAJATÝ Priestor č.18 24m2 PRENAJATÝ Priestor č19 48m2 PRENAJATÝ Priestor č.20 15m2 PRENAJATÝ TEL. KONTAKT:
Posledná možnosť – Posledných 5 priestorov - AKCIA od 7eur
Možnosť využitia priestorov: kancelária, predajňa, kaderníctvo, manikúra, pedikúra, advokát, masérka a pod. Výborná posledná možnosť využiť voľné priestory v budove s modernými službami a na perfektnom mieste v centre mesta. Ponúkame vám prenájom 5 posledných priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878. Kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy od 7 m2 viď fotku pôdorysu. Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy. Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej OTP banky a DEPEČKA. INTERNET k nájmu ZDARMA !!! Veľkou výhodou priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. Taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom/klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni. Uvedené ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . Všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. Na základe dohody možnosť montáže novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny. PRÍZEMIE Priestor č.1 26m2 PRENAJATÝ Priestor č.2 10m2 120,-€ VOĽNÝ Priestor č.3 68me 680,-€ VOĽNÝ Priestor č.4 48m2 480,-€ VOĽNÝ 1. POSCHODIE Priestor č.10 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.11 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.12 10m2 100,-€ VOĽNÝ Priestor č.13 10m2 100,-€ VOĽNÝ - priestor č.12 a č.13 sú prepojené Priestor č.14 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.15 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.16 25m2 PRENAJATÝ Priestor č.17 34m2 PRENAJATÝ Priestor č.18 24m2 PRENAJATÝ Priestor č19 48m2 PRENAJATÝ Priestor č.20 15m2 PRENAJATÝ TEL. KONTAKT:
Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever
Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - [18.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 1 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 2 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 3 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 4 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 5 Ďalšia Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 6 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 7 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 8 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 9 Na prenájom obchodný priestor 114m2-Sever - 10 Ponúkame na prenájom obchodný priestor na severe. Rozloha : 114m2 Poschodie: 0 Priestor je možné upraviť podľa požiadaviek klineta(vec dohody) Sociálne zariadenie (wc,umývadlo) Sklad Parkovanie vo dvore(bezplatne) pred budovou Priestor je presklený vhodný na predajňu alebo prevádzku. Energetický certifikát :Nie Požaduje sa mesačný nájom a x 2depozit Obhliadky možné nonstop na tel.čísle