inzercia, predaj, predám, bazár

ADOX Polo 1B 1964

Kategória: Analógové fotoaparáty

Priemerný stav, objektív bezchybný, do zbierky
ADOX Polo  1B 1964
Podobné inzeráty
Adox Sport
Skladací nemecký mechový stredoformátový fotoaparát z 50tych rokov. Výroba Dr.Schleussner - Adox, Frankfurt am Main Uzávierka ACG Gauthier Prontor-S funguje v poriadku na časoch rýchlejších ako 1/10s. Časy pod 1/10s idú spomalene. B je tiež OK Objektív Schneider-Kreuznach Radionar 105/4.5 - ostrenie ide trochu tuhšie S aparátom som fotil. Pripravený na ďalšie použitie. Moje vzorové foto je priložené (Fomapan 100). Osobne alebo na dobierku
německý měchový ADOX Golf, objektiv f/3.5 Steinheil Cassar
ze sbírky se prodá západoněmecký (značený docela neobvykle Made in Germany - US Zone) měchový foťák Adox Golf. s objektivem Steinheil München Cassar se světelností f/3.5 v závěrce Prontor-S (časy až do vteřiny včetně samospoušti). funkční, s filmem použitelný stav - měch neporušený, vystřeluje hezky; závěrka funguje na všechny časy včetně Bulb (na dlouhé trochu déle než by měla, ale v rámci tolerance, nezadrhává se), samospoušť funkční, posun filmu, clona i ostření bez závad. je k němu i originálně zabalený film neznámého data spotřeby "Agfa Optima Professional", asi barevný negativ. posílám Zasielkovňou (Packeta) na dobírku za 6 euro.
Predám expirované filmy
Mám na predaj filmy Fomapan N21 formát 120 ASA 100 (stredoformát) (expirované v roku 1981 a 1983) - 4 kusy Agfa Isopan super special film ASA 100 formát 120 (expirovaný v roku 1964) - 1 kus Kodak Kodacolor film Gold 200 formát 120 (expirovaný v roku 1992) - 1 kus ORWO NP22 formát 135 ASA 125 (35mm klasický film) (expirovaný v roku 1991) - 1 kus Agfacolor Negativ-Ultra T formát 135 ASA 40 (expirovaný v roku 1964) - 1 kus Agfacolor má pekné retro hliníkové puzdro na filmovú rolku. Všetky filmy sú v originálnych krabičkách, okrem Kodaku majú všetky originálne papiere (návody) v krabičke. Expirované farebné filmy robia zaujímavé efekty pri vyvolávaní, výsledný obraz je nepredvídateľný a celkom jedinečný. Čiernobiele filmy majú znížený kontrast a citlivosť na svetlo, preto som ich preexponoval za každých 10 rokov expirácie o 1 stupeň EV. Neočakávajte od nich rovnaký výstup ako z čerstvých filmov (aby ste neboli sklamaný) je to niečo trochu iné. U mňa boli stále v chladničke. Chcem ich predať všetky spolu, nebaví ma chodiť na poštu s 1-2 rolkami v obálke :-) Niektoré z nich sú už skôr zberateľské, nedá sa ich nájsť ani na eBay-i kodak fomapan exspirovany expirovany film expired agfa isopan film kinofilm medium format analog 135 120
Cenník fotoaparátov 1964
Predám cenník fotoprístrojov, filmov, objektívov a prakticky všetkého dostupného príslušenstva na výrobu fotografie v dobách analógu. Vydané v roku 1964. Vhodné ako info pre zberateľov. Na otázky typu "koľko stál ten môj fotoaparát" z pochopiteľných dôvodov neodpovedám . Všetky dostupné prístroje v ČSSR do roku vydania sú v tom katalógu. Publikácia je v stave nového kusu. Posielam aj na dobierku, výhradne cez službu Packeta, ale len ak bude poštovné (4,60€) vopred na účet. Uprednostňujem osobný odber v Bratislave Prievoze.
Topcon Uni (objektiv Topcor 2/53)- 1964
Nabízím tento starý fotoaparát (stav dle fotografií) pro sběratele, anebo jako dekorace popř. na náhradní díly. Prodávám jako nefunkční, tak s tím prosím počítejte. Na Slovensko zasílám přes zásilkovnu (+poštovné 5 Euro). V mojí nabídce najdete i další fotoaparáty (do vyprodání), kdo má zájem ať se brzy ozve!
Asahi Pentax Spotmatic SP (Helios 2/58+blesk) - 1964
Nabízím tento starý fotoaparát (stav dle fotografií) pro sběratele, anebo jako dekorace popř. na náhradní díly. Prodávám jako nefunkční, tak s tím prosím počítejte. Na Slovensko zasílám přes zásilkovnu (+poštovné 5 Euro). V mojí nabídce najdete i další fotoaparáty (do vyprodání), kdo má zájem ať se brzy ozve!