inzercia, predaj, predám, bazár

Agapanthus, Sparaxis, Freesia.....cibuľky, hľuzy

Kategória: Rastliny

Predám hľuzy, cibuľky:
Freesia Double MIX/10 ks – 2,65€
Freesia Single Mix/10 ks – 2,65€
Agapanthus umbellatus Blue/1 ks – 2,65€ - predané
Agapanthus umbellatus White/1 ks – 2,65€ - predané
Sparaxis tricolor (Cigánsky kvet) MIX/15 ks – 1,80€
Scadoxus multiflorum (Krvokvet)/1 ks – 3€
Gloriosa rothschildiana/1 ks – 3€
Sauromatum venosum/1 ks – 2,15€
Gladiolus Callianthus Muriliae/10 ks – 2,15€
Crocosmia Emily McKenzie (Montbrécia)/10 ks – 2,65€
Crinum powelii/1 ks – 3€
Incarvilea Delavayi SNOWTOP/1 ks – 2,15€
Incarvillea Delavayi PINK/1 ks – 2,15€
Tieto hľuzy či cibuľky je potrebné prezimovať v chladnej miestnosti.
Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.
Agapanthus, Sparaxis, Freesia.....cibuľky, hľuzy
Podobné inzeráty
Jakon sadenice
Predám sadenice (priesady) jakonu. Hľuzy majú fialovú šupku a bielu, šťavnatú a sladkastú dužinu, ktorá skladovaním získava na sladkosti. V našich podmienkach priesady vysádzame až vtedy, keď nehrozia mrazy – koncom mája až začiatkom júna. Hľuzy zberáme pred príchodom prvých väčších mrazov – koncom októbra až začiatkom novembra a skladovať sa dajú až do jari nasledujúceho roka. Vyžaduje pravidelnú zálievku a využiť sa dajú aj listy napr. na čaj. Hľuzy sú veľmi chutné za surova do šalátov, prípadne aj na pečenie – zachovávajú si šťavnatosť. Vhodný je aj pre diabetikov a podporuje trávenie. Z jednej rastliny získame v našich podmienkach 2 až 4 kg hľúz. Rastlina tvorí 2 typy hľúz – konzumné hľuzy a hľuzy na rozmnožovanie tzv. kaudexy (rhizomes). Cena za 1 priesadu = 2 eurá
zornica červená - cibuľky
Predám cibuľky červenej zornice. Je to izbová rastlina. Veľkosť cibuliek od 1cm. Cena je 2.50eur/cibuľka. Minimálny odber 3 cibuľky. Výdajné miesto Bratislava, staré mesto. Pri poslaní na dobierku je cena za cibuľky + poštovné.
Okrasný cesnak "Christophii" - veľké "cibule/hluzy" 60-80 cm
Okrasný cesnak "Christophii" - veľké cibule k zasadeniu - výška 60-80 cm Okrasný cesnak Christophi je nenáročná trvalka. Kvitne krásnym veľkým kvetom, ktorý dorastá až do priemeru 25 cm. Dorastá do výšky 60-80 cm. Je vhodný do trvalkových záhonov, kde krásne vynikne, je možnosť pestovať ich aj v črepníku. Rozmnožuje sa semenami alebo cibulami, ktoré vyrastajú z prvej zasadenej. Pri zasadení semien musíte počkať niekoľko rokov, kým začne kvitnúť. Pri zasadení cibule vyrastajú z pôvodnej cibule ďaľšie... V našich podmienkach je mrazuvzdorný (-35 C) a po zasadení s ním nemáte žiadnu starosť. Predávam krásne veľké cibuľe tohto nádherného kvetu, ktoré už v tomto roku budú kvitnúť. Cibuľe/hľuzy majú už vyhnané klíčky a teraz je najvhodnejší čas na výsadbu Výška: 60 - 80 cm Doba kvitnutia: 6 týždňov farba: fialová doba kvitnutia: jún/júl Veľkosť: 10/12 Cena: • 1-3 ks 0,90€ • 4-9 ks 0,85€ • 10 a viac ks 0,75€ Minimálny odber je 5€ (môže sa to skombinovať s ostatnými trvalkami viď - "moje inzeraty"). Možnosť zaslať. po odkvitnutí uschnutá stonka pôsobí dekoratívne Všetky cibule/hluzy posielam s návodom na výsadbu a pestovanie, vrátane starostlivosti počas roka. Pozri aj ďaľšie moje inzeráty trvaliek a rastlín. okrasny cesna, ozdobny cesnak, trvalky, kvety, hluzy, cibule,
Okrasný cesnak "Red Giant" - veľké cibule/hluzy 25-40 cm
Okrasný cesnak Red Giant je nenáročná trvalka. Kvitne krásnym a veľkým kvetom nízko pri zemi. Jeho vzhľad dopĺňajú sýtozelené veľké listy. Dorastá do výšky cca 25 - 30 cm. Je vhodný do trvalkových záhonov, kde krásne vynikne, je možnosť pestovať ich aj v črepníku. Rozmnožuje sa semenami alebo cibulami, ktoré vyrastajú z prvej zasadenej. Pri zasadení semien musíte počkať niekoľko rokov, kým začne kvitnúť. Pri zasadení cibule vyrastajú z pôvodnej cibule ďaľšie... V našich podmienkach je mrazuvzdorný (-35 C) a po zasadení s ním nemáte žiadnu starosť. Predávam krásne veľké cibuľe tohto nádherného kvetu, ktoré už v tomto roku budú kvitnúť. Cibuľe/hľuzy majú už vyhnané klíčky a teraz je najvhodnejší čas na výsadbu. Výška: 25 - 40 cm Doba kvitnutia: 6 týždňov farba: červená doba kvitnutia: máj až júl Cena: • 1-3 ks 0,90€ • 4-9 ks 0,85€ • 10 a viac ks 0,75€ Minimálny odber je 5€. Možnosť zaslať. po odkvitnutí uschnutá stonka pôsobí dekoratívne Všetky cibule/hluzy posielam s návodom na výsadbu a pestovanie, vrátane starostlivosti počas roka. Pozri aj ďaľšie moje inzeráty trvaliek a rastlín. ( okrasny cesnak, ozdobny cesnak, trvalky, kvety, hluzy, cibule, semena )
Hľuzy previslých begónií
Predám hľuzy previslých begónií - farba žltá, oranžová, červená, biela a ružová. Balenie - 3 hľuzy jednej farby - 3€ + poštovné. Na predaj aj hľuzy stojatých begónií. Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.
Kana Indická červená - hľuzy
redám hľuzy Kany Indickej (Canna Indica Red). Cena v závislosti od veľkosti hľuzy: 1,0€ až 1,5€ / hľuza Rastliny dorastajú do výšky 1,5 metra, pri kvalitnej pôde aj viac. Sú vhodné na výsadbu k plotu, ako optickej zábrany od susedov resp. od ulice. V inom inzeráte mám aj Georiginy (Dhalie). Možnosť zaslania alebo osobného vyzdvihnutia vo Svätom Jure. Ak čítate tento inzerát, tak je platný a hľuzy sú dostupné.