inzercia, predaj, predám, bazár

Agapornis

Kategória: Vtáctvo

Predám tohoročného mladého agapornisa vyliahnutého 4. januára. Bez krúžku. Viac info v správe alebo telefonicky.
Agapornis
Podobné inzeráty
Agapornis
Dobrý deň, mám na predaj agapornis mláďatá 2022, agapornis personata SF Euwing modrý, fischer, opalin SF Euwing zelený, agapornis nigrigenis modrý, SF Euwing Violet D modrý, lilianae pastelino. Agapornis personata 2ks samica s DNA testom SF Violet Euwing. Agapornis nigrigenis 3ks v hniezde, vhodné na ručné dokŕmenie. Nie sú to žiadni kríženci, z kvalitného chovu. Cena podľa mutácie. Viac info po telefóne.
Agapornis Fisher .Všetky informácie sú nižšie
Agapornis Fisher---Dobrý deň, Predám Agapornis Fisher,mládatká 2022.Majú okolo 3 mesiacov.Sú krasne kusy,krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave. Agapornis je vhodný do chovu aj do rodiny ako domáci maznáč to veľmi rozumný papagáj a ak sa mu bude človek venovať,vie ostať krotký a kontaktný. Mám na predaj rozne farby,zelené prírodné,pastely aj iné. Krmene sú denne na kvalitnej strave,čerstvej zelenine a čerstvom ovocí. K odberu sú aj jednotlivo alebo viem aj spraviť pár./nakolko sú ešte mladučké,pohlavie určujem nie na 100percent,ale nakolko mám dlhoročne skusenosti/. Bývam priamo v Hlohovci. Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ludia a ludia,ktorí maju 100 percentný zaujem a vhodné podmienky. Ak máte doma jedinca a chcete k nemu doparovať alebo určit pohlavie,vieme sa dohodnuť aj na toto. Bývam priamo v Hlohovci... Cena za kus je 25,00 Eur... T.C... Mám na predaj aj iné druhy papagájov,pozrite si aj vpravo dolu kolonku-všetky inzeráty.
Agapornis fischer  ,Amada červenohlava
Predám papagáje. Ručne dokŕmene 2ks agapornis Fischer.-cena 40-odber cca za 1mesiac. Agapornis Fischer-20€,december 22 Amada červenohlava samec -20€,cca 2ročny. Volať ,alebo WhatsApp. Len osobný odber v Bernolákove.
Agapornis fischer  ,Amada červenohlava
Predám papagáje. Ručne dokŕmene 2ks agapornis Fischer január23-cena 1ks- 40€-odber cca za 1mesiac. Agapornis Fischer-20€,december 22 Amada červenohlava samec -20€,cca 2ročny. Volať ,alebo WhatsApp. Len osobný odber v Bernolákove.
Kakariky ,Agapornis roseicollis
Na predaj 3x kakariky (2x samec,1xsamička/zelené /nekrúžkované/ročník2022) 1x agapornis ružovohrdlý zelený(nekrúžkovaný/r.2022) Obec Malá nad Hronom okr. NZ Gálik Peter
Agapornis fisher
Predám Agapornis Fisher rok- 2022. Má 6 mesiacov. Je to krásny silný kus v 100% zdravotnom stave .