inzercia, predaj, predám, bazár

airbrushing na športové potreby

Kategória: Všetko ostatné

Ponúkame airbrushing na športové potreby: lyže, snowboard, skateboard, palice, korčule, ballaz, kolobežky.

Môžeme na akomkoľvek povrchu.

Pomocou airbrushingu dokážeme dodať vášmu vozidlu originálne črty - je výhodné tvar vybiť, naplniť umeleckým významom, vytesať majstrovské dielo alebo veselý obrázok, ktorý vás rozveselí.
airbrushing na športové potreby
Podobné inzeráty
Sigma pulzmeter iD.RUN HR pacific blue (športové hodinky)
Predám nové športové hodinky Pulzmeter SIGMA iD.RUN HR , ktoré merajú tepovú frekvenciu na zápästí s optickým senzorom, bez potreby hrudného pásu. FUNKCIE: – GPS záznamy pre rýchlosť a vzdialenosť – ukazovateľ vzdialenosti – počítadlo okruhov – mesačná tréningová štatistika – osobné rekordy – počítadlo kalórií VLASTNOSTI: – podsvietený displej – silikónový náramok – minerálne sklo – nabíjacie batérie – vodotesnosť podľa IPX 8* *pod vodou sa nedotýkajte žiadnych tlačidiel Funkcie tepovej frekvencie: – aktuálna / priemerná/ maximálna tepová frekvence – priemerná/ maximálna tepová frekvencia na okruh – rýchly prístup k aktuálnej tepovej frekvencii – zóny intenzity S pulzmetrom SigmaiD.RUN HR budete mať svoj tréning pod kontrolou.
Športové slúchadlá
Predám nové nepoužívané športové slúchadlá značky Tchibo. - odolné proti potu, umývateľné - optimálne padnú a pohodlne sedia vďaka vymeniteľným silikónovým koncovkám v 3 veľkostiach a mäkkým silikónovým držiakom za uši - vrátane káblovej svorky na pripevnenie na odev - regulátor hlasitosti na kábli - 3,5mm jack s ochranou kábla proti zlomeniu - na všetky bežné smartfóny a MP3 prehrávače - vrátane úložného vrecka zo sieťoviny Z rovnakej farebnej série sú k dispozícii aj krokomer a náramok na ruku na mobil (pozri ďalšie moje inzeráty).
Polarizačné športové okuliare RockBros
Predám nové nepoužité športové slnečné okuliare. Disponujú polarizačnými sklami + majú v cene vložný rám pre dioptrické sklá V balení tvrdý obal, mäkký látkový obal, handrička, dioptrická vložka. Ideálne osobný odber
Predám športové hodinky
Predám športové hodinky. Cena 15 € + poštovné 5 €
Predam sportove hodinky
Predam sportove hodinky vid foto..
Športové oblečenie
Predám športové oblečenie. Trojštvrťové legíny - XS a cena 3€. Modré tielko - M a cena 5€.Biela sukňa + kraťase - S/M a cena 5€. Mikina modrá - S a cena 3€. Tielko oranžové - S a cena 5€.