inzercia, predaj, predám, bazár

Ako hovoriť, aby nás deti počúvali Adele Faber Elaine Mazli

Kategória: Hobby, odborné knihy

výborný stav
Svetový bestseller! Vynikajúca pomôcka pre komunikáciu rodičov s deťmi vychádzajúca z praxe skúsených autoriek – detských psychologičiek. Názov knihy doslova zodpovedá tomu, čo v knihe nájdete. Poskytuje návody krok za krokom na zlepšenie a posilnenie vzájomných vzťahov v rodine a porozumenia medzi rodičmi a deťmi. Vhodnou pomôckou sú kreslené ukážkové situácie s odporučeným priebehom dialógu.
Rozšírené 1. vydanie je doplnené o nové skúsenosti autoriek a dospelej dcéry jednej z nich (samostatná kapitola v rozsahu cca 40 strán).
Ako hovoriť, aby nás deti počúvali  Adele Faber Elaine Mazli
Podobné inzeráty
Knihy o výchove a pre deti
Testujme a rozvíjajme svoje dieťa - Mária Tóthová Šimčáková, Petra Arslan Šinková, Monika Antošová, Monika Klapková - 14 € Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly - Sal Severe - 6 € Připravte své dítě do života - Monika Murphy–Witt, Murphy M. Witt, Petra Stamer – Brandt - 4 € Agresivita dětí - Edwige Antier -4 € Výchova bez křiku a pohlavků - Jerry Wyckoff; Barbara C. Unellová - 4.5 € Lidské tělo je úžasné! - 3,5 € 101 neuvěřitelných věcí, které by každé dítě mělo znát -Lisa Reganová - 3.5 € I ty můžeš zachránit planetu - Jacquie Wines - 3 € Vieš, že... Kolektív autorov - 6,5 € Dětská obrazová encyklopedie - Nitya Lacroix - 4 € 10 rozhovorů, které musíte mít se svým synem (Tim Hawkes) - 6 € Puberta - Opora, volnost, mantinely - Jan Uwe-Rogge - 8 € Hry pomáhají s problémy (Václav Mertin, Zdeněk Šimanovský) - 7 € Rodiče a děti (Zdeněk Matějček) - 10 € Co, kdy a jak ve výchově dětí (Zdeněk Matějček) - 6 € Radosti a strasti II. (Zdeněk Matějček) - 7 € Toto mali čítať naši rodičia (Philippa Perry) - predaná Umíte se bavit se svým dítětem o sexu? (Steve Chalke) - 3 € Jak mluvit s dětmi o sexu Rádce pro rodiče a učitele - Ondřej Trojan - 5 € Objevování dítěte (Maria Montessori) - 12 € Krotitelia displejov (Slávka Kubíková) - predaná První třídou bez pláče - Tereza Beníšková - 2 € Bez plienky (Ingrid Bauerová) - 5 € Naše dítě Rozvoj osobnosti (Dorothy Einonová) - 7 € Zdravé a šťastné dítě (Jenn Bermanová) - 6 € Respektovat a být respektován (Pavel Kopřiva, Jana Nováčková) - predaná Klub nerozbitných detí (Slávka Kubíková) - 8 € 10 kroků k skoro perfektnímu rodičovství - 5 € Kniha: Olivia (Zuzana Mihalechová) - predaná Nebojte se vychovávat (Gill Hines, Alison Baverstock) - 4 € Za svoje děti si můžete sami, aneb, Jablko nepadne - 4 € Kniha Ako hovoriť, aby nás tínedžeri počúvali (Elaine Mazlish, Adele Faber) – predaná (Ne)Gramotný rodič - Jak neselhat91701 jako rodič - Lucie Königová - 6 € Samoregulace (Stuart Shanker a Teresa Barker) - 8.5 € Šťastné a úspěšné dítě - Andrew Fuller - 9 €
Aby nás deti počúvali
Predám knihu Aby nás deti počúvali, šírené vydanie. Pôvdna cena 9,90. Je ako nová. 285 strán Cena 5 EUR plus poštovné
Sourozenci bez rivality
Adele Faber Elaine Mazlish
Knihy pre maminky 6ks
Knižky Ako hovoriť,aby nás deti počúvali a Toto mali čítať naši rodičia sú knižky čítané,vidieť to trošku na ich obale,ostatné knihy sú nové. Cena každen je okolo 10-16e,posuniem všetky dokopy za 50. Len osobný odber Ba
Moje vymodlené dieťa ma privádza do zúfalstva  NOVA
Kniha je nova , nečítana Všetky deti vo veku od päť do desať rokov zamestnáva správne zatriedenie ich pocitov, pátranie, kto naozaj sú, čo vedia, čo chcú a v čom ešte zlyhávajú. Unikajú z bezpečia rodiny ku skupine rovesníkov, kde si hľadajú miesto a túžia po uznaní. Tieto procesy sú ako emocionálna jazda na horskej dráhe, preto sú deti neraz nahnevané a frustrované a svoju zlú náladu nasmerujú proti rodičom. „Nenávidím vás! Ste najhorší rodičia na svete! Odsťahujem sa od vás a odteraz budem bývať u babky. To mi je fuk!“ Za týmito emocionálnymi výbuchmi sa skrývajú dôležité výpovede svedčiace o neistote a citovej nezrelosti. Chce sa vaše dieťa už TERAZ – ako šesťročné – odsťahovať preč? Doma rebeluje a odvráva, no v škole je hanblivé a tiché? Niet pochýb: Vek od 5 do 10 rokov stavia rodičov pred mnohé výzvy. Autorky najväčšieho rodičovského blogu v Nemecku pomáhajú rodičom vychovávať láskyplne a so železnými nervami tak, aby v každodennom živote nepodliehali stresu a nesiahali po trestoch. Dávajú tipy, ako dieťa trpezlivo usmerňovať a viesť k zodpovednosti za seba, napr. pri jedení, plnení domácich a školských povinností, ale aj k empatii, úcte a vytrvalosti. Autorky konštatujú, že výchova by nemala byť ťažká. Rodičia by nemali mať pocit, že sú večne zapletení do mocenských bojov s deťmi a že je tu len podráždená mama či rozčúlený otec. Nemali by ignorovať svoju odolnosť voči psychickej záťaži a automaticky plniť všetky želania a potreby detí. V rodinnej štruktúre, kde majú všetci členovia dosť rokov na to, aby vnímali perspektívu toho druhého, treba rovnakou mierou zohľadňovať potreby všetkých. Prirodzene, nevyhneme sa ťažším obdobiam, ale celkovo by mali všetci – deti aj dospelí – vnímať spolužitie ako ľahké a pekné. Vtedy je rodina na správnej ceste. Životný úsek od piatich do desiatich rokov je ideálny na to, aby sme svoje deti zoznámili s dôležitými spoločenskými pravidlami. Stran 336 Hmotnost 440g Cena 6 eur + posta
Kniha Moje vymodlené dieťa ma privádza do zúfalstva
To najdôležitejšie pri výchove malého dieťaťa je zachovať pokoj, aj keď sme nervózni a v časovom strese. Rodičia zo skúsenosti vedia, že akonáhle ,vypenia‛, celú situáciu iba zhoršia. Autorky na mnohých príkladoch objasňujú, ako zvládať aj najstresujúcejšie momenty, keď na naše ziapajúce slniečko zízajú okoloidúci a my sme na pokraji zrútenia. Aj týmto rodičom sú určené dobré rady v knihe. Dozvieme sa, ako upokojiť nielen seba, ale aj svoje dieťa a vybudovať si harmonický vzťah. Autorky sa pokúšajú nájsť hranice, keď môžeme k dieťaťu aj v návale hnevu láskyplne pristúpiť a zároveň trvať na určitých pravidlách, aby sa detský mozog postupne naučil venovať nielen vlastným záujmom, ale vnímať aj potreby ostatných. Kniha nielenže poskytne praktické rady, ale vysvetľuje reakcie dieťaťa aj z vedeckého hľadiska a na základe vlastného výskumu autoriek. Autorky sa zamerali i na prapôvod detského správania (v biologickej aj citovej oblasti), aby vysvetlili rodičom vzdor detí a ukázali im, ako mu čeliť. Prinášajú nové, moderné a uskutočniteľné výchovné postupy a rozširujú zaužívaný pohľad na dlhodobé praktiky vo výchove. Prevedú nás aj dobrodružnou cestou obdobiami vzdoru, ktorá je pre rodičov bolestná, ale patrí ku skúsenostiam, ktoré deti potrebujú, aby dozreli. Keď naše malé slniečko hádže taniere Nechce vaše dieťa zaspať? 
A chodenie po schodoch neprichádza do úvahy? Namiesto toho, aby sa rodičia začali rozčuľovať, mali si by radšej prečítať túto knihu.
Autorky najčítanejšieho rodičovského blogu
v Nemecku ukazujú, ako upokojiť seba a tým aj dieťa. Ak sa obe strany zbavia hnevu a nájdu riešenia, zistia, čo sa deje v srdci a v hlave detí i dospelých. K cene plus pošta.