inzercia, predaj, predám, bazár

AKO NOVÉ lyžiarky veľ. 24-24,5cm (38-39) flex 90 v záruke

Kategória: Lyžovanie

Predám tieto výborné lyžiarky, ktoré som použila 1 sezónu, cca 6-7 plných lyžiarskych dní. Kúpila som si ich nové, z Decathlonu, ešte sú viac ako 1 rok v záruke (do 10.2. 2024, bloček k nim pridám).

Lyžiarske topánky na zjazdové lyžovanie EVO/Fit 900 sú z Decathlonu, jedné sa o presne tieto: Už ich ani v tejto veľkosti nemajú, už iba posledné kusy vo veľkých veľkostiach. Tieto sú vo veľkosti na 24-24,5 cm nohu, zodpovedá 38 až 39. Ja osobne mám skôr 39, resp. 38,5 a sú mi dobré.

Sú určené pre skúsenejšie lyžiarky, ktoré potrebujú pevnú nohu. Vložka je TERMOFORMOVATEĽNÁ (opakovane), takže si ju zohrejete v rúre na 80 stupňov a na 10 minút obujete, a prispôsobí sa vašej nohe.

Predávam ich, pretože, bohužiaľ, sú mi pritvrdé, nie som taká pokročilá. Mám širšie lýtka a skôr voľnejší lyžiarsky štýl a po sezóne s nimi som sa musela vrátiť k mäkším lyžiarkam, na ktoré som bola zvyknutá. Mrzí ma to, lebo to boli moje vysnívané, ale verím, že si nájdu domov u pokročilej lyžiarky, ktorej dobre poslúžia. Sú AKO NOVÉ, okrem pár malých šuchančekov, ktorým sa pri lyžovaní nevyhnete, fakt krásne ako z krabice, a plne funkčné nepoškodené.

Dá sa skúsiť, vyzdvihnúť osobne BA Trnávka po dohode, inak sa nachádzame v Prahe. Viem ich aj poslať, ale len po zaplatení celej sumy + poštovného za kuriéra alebo min. zálohy vopred pre zlé skúsenosti s nepreberačmi.

Viac z popisu:

TUHOSŤ
Tvrdý: flex 90. Presnosť vedenia lyží pri vyššej rýchlosti.

DRŽANIE NA NOHE
100 mm: úzke chodidlo. Úzky skelet na dobré spevnenie a väčšiu presnosť.

TELESNÁ PRISPÔSOBIVOSŤ
100 % tepelne tvarovateľná vnútorná topánka.

MOŽNOSŤ NASTAVENIA
4 hliníkové mikrometrické pracky. 2 nastaviteľné s ozubením. Remienok 45 mm.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE
Pružný materiál na priehlavku na jednoduché obúvanie.

HREJIVOSŤ
Izolačná topánka a vložka zadržiavajú teplo.
AKO NOVÉ lyžiarky veľ. 24-24,5cm (38-39) flex 90 v záruke
Podobné inzeráty
Lyžiarky Rosignol Hero
Lyžiarky Rossignol Hero World Cup 130 Medium RBJ020 white size 30/last mm 100/Flex 130 Lyžiarky Rossignol Hero World Cup 130 Medium White 21/22 Lyžiarky Rossignol Hero World Cup 130 Medium White sú určené predovšetkým pre fyzicky zdatných a výborných lyžiarov, ktorí presne vedia čo chcú. Lyžiarky sú vybavené technológiou Dual Core, ktorá prichádza z dielne pretekového oddelenia. Prináša dynamické reakcie a presnejšiu distribúciu flexu, čím sa zvyšuje precíznosť a kontrolu v oblúkoch. Papuča je tenšia, predtvarovaná a navyše vyplnená extra hustou penou. Medium prevedenie má mäkšie podpätky pre tlmenie nárazov. PARAMETRE POHLAVIE Pánske ÚROVEŇ LYŽIARA Expert TERÉN Upravený FARBA Biela TYP LYŽIARKY Športové, Zjazdové ŠÍRKA SKELETU Stredná (100-102 mm) VÝŠKA KLENBY Vysoká FLEX INDEX 130 TECHNOLÓGIA LYŽIARKY Dual Core, Pre-Shape Anatomical Liner, KLIPSY 4 klipsy Zobraziť menej Zobraziť viac DETAIL Dual Core Dual Core prináša dynamické reakcie a presnejšiu distribúciu flexu, čím sa zvyšuje precíznosť a kontrolu v oblúkoch. Pre-Shape Anatomical Liner Spodná časť papuče je predtvarovaná v oblasti členkovej kosti. Zabezpečuje priľnavosť a presné uloženie chodila v skelete lyžiarky. Foam Fit Plus Liner Papuče majú vo výplni extra hustú penu. Tá zabezpečuje vynikajúcu oporu a navyše sa plne prispôsobí Vášmu chodidlu.
dámske lyžiarky ATOMIC HAWX PRIME 90W, Memory Fit 3D Liner,
dámske lyžiarky ATOMIC HAWX PRIME 80 W, Memory Fit 3D Liner, 3M Thinsulate Insulation Lyžiarky ATOMIC Hawx Prime 90W sú nástupcami Hawx - svetovo najpredávanejšej lyžiarskej topánky vo svojej kategórii medium-fit. Tieto lyžiarky boli vždy známe svojim pohodlím. Tento rok sú ešte vylepšené použitím novej technológie Memory Fit 3D Liner s predtvarovanou oblasťou päty a členku. S technológiou Memory Fit si môžete individuálne dotvarovať skelet (u nás na predajni v špeciálne rúre), vnútornú topánku a vložku. Použitím zateplenia 3M Thinsulate Insulation udržuje Vaše nohy v teple a pohodlí. Naviac technológia Sole Flex prináša rovnováhu a kontrolu pri lyžovaní. Všetko dohromady, Vám dopraje to najlepšie lyžovanie, aké si viete predstaviť. Dámske lyžiarské topánoky HAWX PRIME80 W sú navrhnuté do posledného detailu, preto rovnako tak dobre sedia ako vyzerajú. Lyžiarky Hawx sú vyrobené s ohľadom na proporcie ženských chodidiel a nôh tak, aby Vám zabezpečili pohodlie za každých podmienok. Najlepší pocit pri lyžovaní príde v momente, keď začnete lyžovať v Hawx Prime 90W. -Flex index 90 -Sole Flex - podrážka -Memory Fit 3D Silver Liner with 3M™ Thinsulate™ - vnútorna čižma -35 mm Velcro Strap - 35 mm suchý zips -7000-Series Alu Buckle - 4 micro nastaviteľné klipsne -Memory Fit -Polyurethane Cuff/ Polyurethane Shell -Cuff Alignment - nastavenie bočného sklonu vrchnej časti Vnútro 25-25,5cm Vonkajsok 295mm
Damske lyziarky Rossignol Pure Elite, vel. 37-38 - 169 €
Predam damske lyziarky Rossignol Pure Elite 70, velkost 240/37-38. Kupovane 2020 za 256 €, jazdene v podstate 1 sezonu (ved korona ????). Bez poskodeni, iba skrabance z bezneho pouzivania. Dovod predaja je prechod na vyssi flex. Maju sirku kopyta 98 m, co je idealne pre uzsiu zensku nohu. Ja som sa davnejsie trapila, ze mi bola zima na prsty, ale to bolo sposobene tym, ze som mala sirsiu lyziarku a prilis som si ju zatahovala. Tieto lyziarky mi vyriesili problem. Su skvele, pohodlne a zateplene aj merino vlnou. Bola to dobra investicia! Mozem po dohode doviest DS, KN.. Cena 200 € - znizena na 169 €! Aktualne na e-shope Rossignol za 325 € VÝKONNOSŤ: MIERNE POKROČILÁ, STREDNE POKROČILÁ FLEX INDEX (INDEX TVRDOSTI): 70 NASTAVENIE TVRDOSTI SKELETU Funkcia nastaviteľného flexu umožňuje prispôsobiť tvrdosť lyžiarky pre požadovaný výkon a komfort. Nastavenie je jednoduché pomocou skrutiek, ktoré spájajú vrchnú časť skeletu so spodnou na zadnej strane lyžiarky. ŠÍRKA KOPYTA: 98MM: SKINNY FIT 98MM Papučka s vysokou úrovňou anatomického uchopenia chodidla, šírka 98mm v prstovom kĺbe poskytuje presný pretekový tvar pre dosiahnutie optimálneho komfortu, presnosti a prenosu energie na hrany lyží. SENZOR BLADE Skeletová technológia: SENSOR BLADE znižuje množstvo materiálu na skelete, sústredí sa na torznom vystužení a pevnosti skeletu pri nižšej hmotnosti. Vyformovaná štruktúra na skelete pomáha usmerňovať energiu cez predok lyžiarky, čím sa optimalizuje prenos energie a ovládanie. SPODNÁ ČASŤ SKELETU POLYURETÁN HORNÁ ČASŤ SKELETU: POLYURETÁN VNÚTORNÁ PAPUČA FULL CUSTOM T3 FULL CUSTOM T3 FULL CUSTOM T3 papučka má výplň z jedného druhu materiálu (polyetylén), ktorú je možné v členkovej časti teplom prispôsobiť podľa tvaru nohy, aby sa dosiahol ten najvyšší stupeň pohodlia, izolácie a opory chodidla. Nastavenie vysokou teplotou sa týka len komfortných oblastí, zóny opory ostávajú nezmenené. ZATEPLENIE VNÚTORNEJ PAPUČE: ZATEPLENÉ MERINO VLNOU V PRSTOVEJ ČASTI MERINO VLNA Prírodná tepelná izolácia, MERINO vlna má vynikajúcu priedušnosť, rýchlo vyschne a eliminuje zápach. Vlákno vlny merino je mäkké a pohodlné, udržuje nohy v teple a pohodlí v každých podmienkach. GRIP WALK KOMPATIBILNÉ Lyžiarky sú kompatibilné s podrážkami GRIPWALK®. GRIPWALK podrážky majú hrubšiu vrstvu gumy zaoblenú na špičke, čím poskytujú komfortnejšiu a prirodzenejšiu chôdzu. Integrovaná tvrdá platnička v podrážke garantuje optimálny prenos energie a požadovanú funkčnosť v lyžiarskom viazaní (ISO 9523 and ISO 5355). GRIPWALK® sada sa predáva osobitne.
Dámske lyžiarky
Dámske lyžiarky - 27.2. - 20:10 Predám biele, dámske, zjazdové lyžiarky značky ROXA 2018/19 pre pokročilých. Nevykazujú žiadne známky nosenia, či poškodenia. Dôvodom predaja, je nesprávne zvolená veľkosť skeletu lyžiarky. Vďaka využitiu teplom tvarovateľnej peny, poskytujú vysokú úroveň izolácie a vysokú odolnosť. Špeciálna manžeta v hornej časti lyžiarok zabezpečuje podporu členka a lýtka. DETAILY PRODUKTU: Značka: ROXA Eden 75 CF Flex index (tvrdosť lyžiarky): 75 Výrobca: Taliansko Width (šírka skeletu): 103 Materiál: recyklovateľný plast Buckles (zapínanie): 4 bielo-žlté aluminiové pracky Size (veľkosť skeletu lyžiarky): 24,5/288 mm Liner: U50 SPORT LS Tech: Adjustable flex (nastaviteľné ohnutie)
lyžiarky Tecnica Crossfire SR
predám zachovalé lyžiarky Tecnica Crossfire SR veľ. topánky 310mm a vložka 265mm( 26.5 EU 42 UK 8) Popis : mají 3 hliníkové pracky a nastavitelnú vrchnú manžetu Všetky pracky disponujú mikrodoťahovaním, ktorým je možné doladit zapínanie Spodná časť lyžiarky je čierna a vrchna svetlá, celkový vzhlad je príjemne doplnený o výrazne zelené detaily Lyžiarky Tecnica Crossfire SR, ktoré vďaka tvrdosti (flex indexu) 100, sú vhodné skôr pre pokročilejšich lyžiarov. Funkčné sú ako na zjazdovke, tak aj vo voľnom teréne. Vďaka prepínaniu ski/walk sú tieto lyžiarky pohodlne aj pri chôdzi. Technologie: Ski Walk. Flex index 100 Pri rýchlom a férovom jednaní , možná dohoda
č.EU 40-41 ATOMIC TRACKER 100 ako NOVÉ
Použité lyžiarky ATOMIC TRACKER 100, SHOCKILLA, SKI/WALK, SPORT ASY, canting, kovove klipsne, micro, macro ( ako NOVÉ ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK190267 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 305 (26cm-26.5cm); EU 40-41. Pôvodná cena : 299€. Dámske lyžiarske topánky Hawx Magna 100 W spájajú komfort a výkon. Mäkší flex týchto lyžiarskych topánok vám umožní lyžovať v uvoľnenejšom štýle. Rad Magna sa vyznačuje väčšou šírkou skeletu (102 mm), vďaka technológii Step-In možno topánky ľahko obúvať do viazania. Technológia Power Shift dovoľuje prispôsobiť nastavenie predného náklonu v troch rôznych polohách. Zateplenie vnútornej topánky 3M™ Thinsulate™ Insulation udrží vaše nohy v teple aj za chladných podmienok. Technológie: Legendary Hawx Feel Vďaka technológii Legendary Hawx Feel sa topánky prispôsobia na každú nohu. Výsledkom je topánka, ktorá je pre každého, profesionála či začiatočníka. Easy Step-In Uľahčuje obúvanie a vyzúvanie lyžiarskych topánok z viazania. Power Shift Možnosť nastavenia sklonu topánky na 13°, 15° alebo 17° a flex indexu ±10 flex bodov. Woman Specific Cuff 3M™ Thinsulate™ Insulation Izolácia vnútornej topánky, ktorá pomáha udržať nohy v teple aj za extrémne chladných a vlhkých podmienok. Počet klipsní 4 hliníkové klipsne 35 mm Velcro Strap Flex index 100