inzercia, predaj, predám, bazár

Akreditované kurzy Poprad

Kategória: Kurzy a školenia

Rekvalifikačné kurzy v Poprade !!!
Staň sa kvalifikovaným zamestnancom a spĺň si svoj sen o vysnívanej práci , alebo vytúženom podnikaní …
Kurzy sú akreditované ministerstvom školstva SR!!
-možnosť financovania cez úrad práce !!!
-prax priamo na prevádzkach
- skúsení lektori
V ponuke máme :
Kaderník - kaderníčka
Manikér - manikérka
Pedikér- pedikérka
Kozmetik - kozmetička
Kuchár - kuchárka
Ceny kurzov sa pohybujú od 860€ po 1400€
Akreditované kurzy Poprad
Podobné inzeráty
Kurzy a tréningy pre psíkov .
Tréningy, kurzy a základná poslušnosť psíka Zľava do konca februára na kurzy !!!!!!!! Dobrý deň, ponúkam vám základný výcvik a učenie trikov pre vášho psíka . Ako psíka správne motivovať a zaujať , ako ho správne sacializovať. Ponúkam skupinové ale aj osobitné tréningy. Budeme psíka učiť pomocou Luringu navádzanie psíka a Shapingu aby psík na to prišiel sám čo má robiť . Je potrebné aby mal všetky potrebné očkovania ktoré má mať a v platnosti. Ak by bol záujem viem poslať video a fotky mojich minulých žiakov, ako to u mňa funguje . Mám v ponuke aj tréning, že mi psíka necháte a potom si poň prídete ak nemáte čas s ním byť . Každý majiteľ si po ukončení kurzu odnesie domov krásny diplom za úspešné ukončenie kurzu , a psík malý darček za odmenu. Ak Vás to zaujalo viac info na tel : alebo cez mail. Cenník : Pre tréning s psíkom a majiteľom. 10 € za hodinu : Pre psíka bez majiteľa. 15 € za hodinu Cenník : Pre mesačné kurzy . : Mesačný kurz základnej poslušnosťi 70 € : Mesačný kurz trikov 60 € Mesačné kurzy iba z majiteľmi psíkov nie bez !!!
Kurzy a tréningy pre psíkov .
Tréningy, kurzy a základná poslušnosť psíka Zľava do konca februára na kurzy !!!!!!!! Dobrý deň, ponúkam vám základný výcvik a učenie trikov pre vášho psíka . Ako psíka správne motivovať a zaujať , ako ho správne sacializovať. Ponúkam skupinové ale aj osobitné tréningy. Cvičeniu sa venujem už pár rokov . Je potrebné aby mal všetky potrebné očkovania ktoré má mať a v platnosti. Ak by bol záujem viem poslať video a fotky mojich minulých žiakov, ako to u mňa funguje . Mám v ponuke aj tréning, že mi psíka necháte a potom si poň prídete ak nemáte čas s ním byť . Každý majiteľ si po ukončení kurzu odnesie domov krásny diplom za úspešné ukončenie kurzu , a psík malý darček za odmenu. Ak Vás to zaujalo viac info na tel : alebo cez mail. Mesačné kurzy iba z majiteľmi psíkov nie bez !!!
Strojnícky preukaz
Sme Akreditované vzdelávacie stredisko so sídlom v Nitre.Získate EU preukaz obsluhy stavebných strojov! Ponúkame Vám :Základné kurzy na obsluhu stavebných strojov ( strojníkov), Opakované školenia povinné každých 24 mesiacov. Kurzy na obsluhu stavebných strojov vykonávame v najlepších cenách na Slovensku. Napríklad : Traktor báger (JCB, Komatsu, CAT a ďalšie), Unc čká, Mini rýpadlá, Cestný Valec, Autodomiešavač a ďalšie. Ďalej Vám vieme zabezpečiť praktické jazdy na stavebných strojoch a aj prácu strojníka v okolí Nitry. Bližšie informácie nájdete aj na ( strojnícky preukaz )
Jazykové kurzy angličtiny, obchodnej angličtiny
Cenovo výhodné kurzy angličtiny pre deti, študentov, pracujúcich aj nezamestnaných. Úvodná konzultácia ZADARMO, možnosť skúšobnej hodiny. Online alebo osobne v Prešove. Individuálny prístup, doučovanie podľa Vašich požiadaviek - či už gramatika, konverzácia, obchodná angličtina a pod. Príprava na maturitu, pre štúdium, skúšky, prácu či cestovanie. Individuálne alebo malé skupiny, so zákazníkmi sa môžem stretávať v mojej kancelárii v Prešove alebo online. Mám štátnu skúšku z anglického jazyka, dlhoročné skúsenosti s komunikáciou v anglickom jazyku zo zahraničia a z medzinárodného obchodu a s doučovaním anglického jazyka. Cena je uvedená za hodinu 60 minút a na cene je možné sa dohodnúť. Môžem vystavovať aj faktúry. Teším sa na našu spoluprácu :) Referencia od Veroniky: Skvela doucovatelka, flexibilna, velmi ustretovy pristup a velmi ferova cena, na ktorej bolo mozne sa dohodnut. Kvalita prace - skvela :-) - 12. 12. 2020 Referencia od Katky, mamy Jakubka (8 rokov): Ďakujeme za hodinu, bola super...Jakubkovi sa páčila...Mal vysvetlené, čo nevedel a už sa mu lepšie číta. Budeme pokračovať pokiaľ sa nezlepší... 28.1.2021 Referencia od Ota: Katka bola ústretová, flexibilná, milá, so zmyslom pre humor a navyše dobrá učiteľka, keďže som skúšku zvládol. Môžem len odporučiť. 4.10.2021 Kontakt: Katarína Email: kaleopresov@ Facebook: - Angličtina, obchodná angličtina - jazykové kurzy Web: Tel:
Akreditované kurzy , kurz kuchár - kuchárka
????????‍????Robíš v kuchyni ? Ale nemôžeš byt kvalifikovaný zamestnanec ? “LEN” pomocná sila ? Neváhaj a prihlás sa k nám na kurz ???? ????KUCHÁR - KUCHÁRKA???? …a zvýš svoju kvalifikáciu a finančné ohodnotenie ???? Prípadne zvýš svoju šancu zamestnať sa ✅???? A staň sa plnohodnotným kvalifikovaným zamestnancom ????????‍???????????? ✅Kurz je akreditovaný ministerstvom školstva ✅možnosť financovania cez úrad práce Cez program REPAS❗️❗️❗️ Pre viac informácii volaj????
Kurz manikérka.
Akreditované kurzy manikérka môžte u mňa získať ako samoplatca formu splátok alebo zdarma cez REPAS pre nezamestnaných napríklad aj mamičky na materskej dovolenke. Rozsah kurzu je 284h. Akreditácia schválená Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Číslo potvrdenia o akreditácii 3763/2022/40/1 Obsah kurzu Certifikát Po záverečnej skúške získa absolvent kurzu Osvedčenie. Osvedčenie je možné použiť na získanie práce na pozíciu Manikérka. Po získaní Osvedčenia je možné si požiadať na Živnostenskom úrade o živnostenskú skúšku na otvorenie Nechtového Štúdia. Kontaktná Osoba Lucia Veselá Námestie Slobody 27 08301 Sabinov T.č. E-mail:luciapeterkovaa@