inzercia, predaj, predám, bazár

aktovky+peračníky za cenu, ktorú si sami určíte

Kategória: Školské potreby

Predám aktovky, peračníky, pomôcky do školy na výtvarnú... za cenu, ktorú si sami určíte. Ide o výpredaj zásob zo zrušeného papiernictva. Veci sú kvalitné, nové, značkové. Najlepšie osobne v Prievidzi alebo inak na tel. č. .
aktovky+peračníky za cenu, ktorú si sami určíte
Podobné inzeráty
Školská taška + peračník + dosky
Používaná, nepoškodená, TOP stav. Pôvodná cena 67 €. Určená pre 1. - 4. ročník Kvalitná, ergonomická a veľmi odolná školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. Školské aktovky Stil sú overené odborníkmi.   Parametre školskej aktovky Rozmer: výška 380 mm, šírka 320 mm, hĺbka 220 mm Hmotnosť: 1 kg Nosnosť: 7 kg Objem: 17 l   Vlastnosti aktovky pre prváka 3D CHRBTOVÝ SYSTÉM – aktovka perfektne sedí na chrbte. Ergonomický chrbtový panel sa prispôsobí dieťaťu a systém Air Flow a priedušné polstrovanie umožní cirkuláciu vzduchu a príjemné nosenie. Hrudní pás s kvalitnou prackou zaistí dobré uloženie aktovky na chrbte dieťaťa FIDLOCK - moderné patentové zapínanie na magnet pre ľahké otváranie a zatváranie aktovky jednou rukou. Veľmi praktické a jednoduché riešenie pre žiakov - priložením viečka sa zapne samo BEZPEČNOSŤ - bezpečnostné prvky sú veľmi dôležité, preto je aktovka vybavená reflexnými páskami na všetkých stranách batohu, zaručia lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť dieťaťa v tme VNÚTORNÉ USPORIADANIE - Hlavná vnútorná komora je rozdelená látkovou priehradkou pre lepšie uloženie pomôcok. V prednej časti komory je vrecko na uloženie drobností. Predná priehradka aktovky je určená na desiatový box alebo peračník PRIEHRADKA NA LUNCH BOX je čiastočne termo izolačná. Zachováva jedlo studené alebo teplé.
Aktovka pre prváka
Predám aktovku značky Baagl, vhodnú pre prvý a druhý ročník ZŠ. Bez poškodení, trochu je šuchnutá reflexná páska vpredu, čo ale nevadí na funkčnosti. Školská aktovka s vystuženým telom, vnútorným organizérom a troma oddelenými kapsami a zapínaním na kvalitnú pracku. • Posuvný chrbtový systém BAAGL ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavenie optimálnej polohy popruhov vzhľadom k výške dieťaťa. • Ergonomicky tvarovaný chrbát, úplne nastaviteľné ramenné, prsné a bočné kompresné popruhy na optimálne prispôsobenie postave. • Na klope aktovky nájdete praktickú elastickú úchytku na peračník, ktorá zabezpečí rýchly prístup k písacím potrebám každého školáka. • Vnútri aktovky je priehľadná kapsa s rozvrhom a vnútorný organizér umožňujúci rovnomerné rozloženie hmotnosti. • Izolovaná predná kapsa, bočná kapsa na fľašu s nápojom a jedna uzatvárateľná kapsa na drobnosti. • Ľahká vystužená konštrukcia a pevné dno drží stabilný tvar aktovky. • Veľmi nízka hmotnosť aktovky – 1100 g. • Objem aktovky je 17 l, nosnosť 6 kg. • Telo aktovky je vyrobené z pevného vodovzdorného materiálu. • Množstvo reflexných prvkov zaistí bezpečnosť dieťaťa Preferujem osobný odber SNV, LE, PP... ale viem sa dohodnúť aj na zaslaní poštou. Na dobierku neposielam.
Školská taška málo používaná
Školská aktovka Ars Una z kolekcie Jolly Roger s motívom pirátov na lodi, ktorá je určená pre chlapcov vo veku 6.-10. rokov, teda prvého stupňa Základnej školy. Aktovka je výnimočná použitými materiálmi a kvalitným spracovaním. Aktovka má výborne spracované priedušné polstrovanie v bedrovej oblasti s tzv. Systémom Air Flow kedy sú chrbát dostatočne odvetrávaná. Dno je pevné a vodeodolné s dostatočnou výškou, ktorá zabraňuje presiaknutiu vody do aktovky. Zároveň celá aktovka je vodeodolná a nie je nutné dokupovať navyše pláštenku. Na aktovke nájdete množstvo bezpečnostných prvkov v podobe reflexných pások. V hlavnej komore je jedna veľká veľká priehradka s jedným delením na veľké učebnice, zošity či boxy, ďalej potom vnútorná priehradka na zips pre bezpečné uloženie napr. Peňaženky či mobilného telefónu. Na bokoch sú dve priestranné priehradky na suchý zips, ktoré pojmú fľašu na pitie či přezůvky.Výhodou týchto dvoch priehradiek je ich variabilita, kedy v normálnom stave je priehradka zložená k stene aktovky a v prípade potreby sa jednoducho roztiahne. V prednej časti aktovky je priehradka na zips, ktorá je vhodná pre desiatový box. Odporúčame použiť desiatový box z našej kolekcie, ktorý zaručuje, že sa do priehradky vojde. Ďalšou výhodou sú trojbodové nastaviteľné a veľmi komfortné ramenné popruhy. Nový spôsob zatvárania systémom Magnetic lock veľmi uľahčuje otváranie a zatváranie aktovky. Jedná sa o najlepší systém na trhu. Aktovku s týmto systémom odporúčame predovšetkým prváčikom, ktorí často nemajú dostatok zručnosti pri otváraní a zatváraní aktovky pomôcť klasických klipov. Váha aktovky je iba 1,1 kg Rozmer 330 x 390 x 230 mm Materiál: polyester
Skolska taska - Step by Step
Školská aktovka - Step by Step Ergonomicky tvarovaný chrbát Anatomic Air Systém Mesh Back Cooling System – polstrovanie chrbta z príjemného priedušného materiálu s ventilačnými drážkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu Ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky Polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená v tvare S (nezarezávajú sa do ramien, dobre a pevne) Popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť, značka Reflexite Odnímateľný hrudný popruh, značková pracka YKK Dokonalé polstrovanie chrbta a výškové a dĺžkovo nastaviteľné polstrované popruhy zaručujú zdravý vývoj chrbta dieťaťa, preto aktovky získali certifikát AGR. Vystužená textilná rukoväť, kovový zámok s odrazkou Izolovaná predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje) Rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s pitím alebo na drobnosti, uzavretie na zips Vnútri aktovky karabína na kľúče Vo veku aktovky gumičky pre pripevnenie peračníka, lepší prehľad v aktovke Zadná priehradka vnútri aktovky je určená pre ťažšie predmety Nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou Objem: 20 l, hmotnosť: 1,2 kg, vonkajší rozmer: h.23,5 x š.33 x v.38,5 cm
Školská taška
Predám školskú tašku pre 1-2 ročník ZŠ. Chrbát aktovky je ergonomicky tvarovaný, s priedušným polstrovaním air flow umožňujúcim cirkuláciu vzduchu a príjemné nosenie. Anatomicky tvarované nastaviteľné ramenné popruhy umožňujú lepšie usadenie aktovky na chrbte (spravidla deťom veľmi dobre sedí), hrudný pás zaručí rovnomerné rozloženie váhy tašky. Hlavná vnútorná komora je rozdelená látkovou prepážkou na lepšie uloženie pomôcok. V prednej časti komory je vrecko na zips na drobnosti. Odklopením veka aktovky získa dieťa prehľad o celom obsahu. Vonkajšie čiastočne termoizolačné vrecko je primárne určené na desiatový box. Bočné vrecká so zipsovým zapínaním sú ideálne na fľašu s pitím. Početné reflexné prvky na všetkých stranách aktovky zvyšujú lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť dieťaťa. FIDLOCK - moderné patentové zapínanie s magnetom pre ľahké otváranie a zatváranie aktovky jednou rukou. Veľmi praktické a jednoduché riešenie - pri priložení veka sa samo zapne.
Školská taška Step By Step Futbal
Predám školskú tašku Step By Step Futbal, ergonomicky tvarovaná chrbtová časť s mäkkým polstrovaním, ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky, polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená, popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť, značka Reflexite, odnímateľný hrudný popruh, značková pracka YKK, - DOKONALÉ POLSTROVANIE CHRBTOVEJ ČASTI A VÝŠKOVO A DĹŽKOVO NASTAVITEĽNÉ POLSTROVANÉ POPRUHY ZARUČUJÚ ZDRAVÝ VÝVOJ CHRBTA DIEŤAŤA, PRETO ŠKOLSKÉ AKTOVKY Step by Step ZÍSKALI CERTIFIKÁT AGR, rukoväť, príjemná do ruky, značkový magnetický výškovo nastaviteľný uzáver od firmy FIDLOCK - pre deti ľahké otváranie a zatváranie batohu, izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje), rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s nápojom alebo na drobnosti, zatváranie na zips, priestorný hlavný priečinok s vnútorným priečinkom, ktorý je určený na ťažšie predmety (napr. učebnice), zaistí sa tak rovnomerné rozloženie hmotnosti vo veku aktovky gumičky na pripevnenie peračníku, lepší prehľad v aktovke, stabilné dno aktovky s nožičkami pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou, pršiplášť v cene, objem: 18 l, hmotnosť: 0,9 kg, vonkajšie rozmery: 33 x 22 x 35,5 cm. Cena 36 Eur.