inzercia, predaj, predám, bazár

AKTUALNE OBSADENE Prenájom izby_1 osobu za 250 eur/mesačne

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

AKTUALNE OBSADENE ! Ponúkam ubytovanie vo veľkom rodinnom dome 5 minút od centra mesta Malacky. K dispozícii sú kompletné izby alebo samostatná posteľ. V pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa, k dispozícii je práčka so sušičkou. Izby sú zariadené, pripojenie na internet, televízia sa nachádza v každej izbe. K dispozícií je veľký slnečný 6 árový pozemok určený pre relax nájomníkov.
Na 1 osobu sa platí 250 eur nájomné a 250 eur depozit pri podpise nájomnej zmluvy.
Aktuálne mám voľné miesto pre 2 ľudí.

Výhody :
1.Dom v centre mesta Malacky, tichá lokalita
2.V cene nájmu sú energie, pripojenie na internet, televízia
3.Ubytovanie je kompletne zariadené
4.Parkovanie pri dome
5.Dom má 4 balkóny, 2 WC, 2 kúpeľne a kompletné vybavenie
6.Veľký 6 árový pozemok k domu, kde je možné relaxovať

V prípade záujmu alebo píšte email na
AKTUALNE OBSADENE  Prenájom izby_1 osobu za 250 eur/mesačne
Podobné inzeráty
Ubytovanie: VŠ kapacity obsadené/ pracujúci VOĽNÉ miesta
OZNAM pre vysokoškolákov: Aktuálne lôžka plne obsadené, informujte sa o voľnej dostupnosti po 05. 12. 2022. ĎAKUJEME za dôveru. :) ................. Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty. Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. UBYTOVANIE PRE VŠ ŠTUDENTOV - obsadené do posledného miesta. Ďakujeme za dôveru! :) ZIMNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné od 01. 09. 2022 = 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
AKTUÁLNE OBSADENÉ
AKTUÁLNE OBSADENÉ ! Ponúkam ubytovanie vo veľkom rodinnom dome 5 minút od centra mesta Malacky. K dispozícii sú kompletné izby alebo samostatná posteľ. V pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa, k dispozícii je práčka so sušičkou. Izby sú zariadené, pripojenie na internet, televízia sa nachádza v každej izbe. K dispozícií je veľký slnečný 6 árový pozemok určený pre relax nájomníkov. Na 1 osobu sa platí 250 eur nájomné a 250 eur depozit pri podpise nájomnej zmluvy. Aktuálne mám voľné miesto pre 1 človeka. Výhody : 1.Dom v centre mesta Malacky, tichá lokalita 2.V cene nájmu sú energie, pripojenie na internet, televízia 3.Ubytovanie je kompletne zariadené 4.Parkovanie pri dome 5.Dom má 4 balkóny, 2 WC, 2 kúpeľne a kompletné vybavenie 6.Veľký 6 árový pozemok k domu, kde je možné relaxovať V prípade záujmu alebo píšte email na
Ubytovanie: VŠ študenti aj pracujúci - máme VOĽNÉ miesta
Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty. Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. UBYTOVANIE PRE VŠ ŠTUDENTOV - uvoľnili sa nám nejaké miesta. :) ZIMNÝ a LETNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, sauna, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
Ubytovanie: VŠ študenti aj pracujúci - máme VOĽNÉ miesta
Ubytujte sa u nás - pracujúci, VŠ študenti a tešíme sa aj na páry :))). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov). V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV a nápojové automaty a automaty na kusové produkty (bagety, chipsy, sladkosti a pod.). Podmienkou poskytnutia ubytovania je podpísanie prehlásenia, že nemáte ochorenie COVID-19. Bližšie informácie Vám poskytne pani Tatiana Kesanová. ................................................ ZIMNÝ a LETNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2022/2023: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace. V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, sauna, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :) PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness). Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.: ŠPORTOVISKÁ: a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko (bez obmedzení); b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava; c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba.... ............................................. UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH: Nájomné v cene 149 €/mesiac/lôžko. Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok. ............................................. NOVINKA: Zrekonštruovali sme pre vás samostatnú sekciu (vrátane kuchynky)! V ponuke máme: 1-lôžkové izby: OBSADENÉ=ďakujeme :) 2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): OBSADENÉ=ďakujeme :) V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie). Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom. V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby. Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov) Správca ubytovne: pani Beáta Pálová Tešíme sa na vás. :-)
Prenájom izby 1 osobu za 250 eur/mesačne
Ponúkam ubytovanie vo veľkom rodinnom dome 5 minút od centra mesta Malacky. K dispozícii sú kompletné izby alebo samostatná posteľ. V pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa, k dispozícii je práčka so sušičkou. Izby sú zariadené, pripojenie na internet, televízia sa nachádza v každej izbe. K dispozícií je veľký slnečný 6 árový pozemok určený pre relax nájomníkov. Na 1 osobu sa platí 250 eur nájomné a 250 eur depozit pri podpise nájomnej zmluvy. Aktuálne mám voľné miesto pre 1 človeka. Výhody : 1.Dom v centre mesta Malacky, tichá lokalita 2.V cene nájmu sú energie, pripojenie na internet, televízia 3.Ubytovanie je kompletne zariadené 4.Parkovanie pri dome 5.Dom má 4 balkóny, 2 WC, 2 kúpeľne a kompletné vybavenie 6.Veľký 6 árový pozemok k domu, kde je možné relaxovať V prípade záujmu alebo píšte email na
Prenájom časti rodinného domu pre 1 osobu za 250 eur/mesačne
Ponúkam ubytovanie vo veľkom rodinnom dome 5 minút od centra mesta Malacky. K dispozícii sú kompletné izby alebo samostatná posteľ. V pivničných priestoroch sa nachádza práčovňa, k dispozícii je práčka so sušičkou. Izby sú zariadené, pripojenie na internet, televízia sa nachádza v každej izbe. K dispozícií je veľký slnečný 6 árový pozemok určený pre relax nájomníkov. Na 1 osobu sa platí 250 eur nájomné a 250 eur depozit pri podpise nájomnej zmluvy. Aktuálne mám voľné miesto pre 1 človeka. Výhody : 1.Dom v centre mesta Malacky, tichá lokalita 2.V cene nájmu sú energie, pripojenie na internet, televízia 3.Ubytovanie je kompletne zariadené 4.Parkovanie pri dome 5.Dom má 4 balkóny, 2 WC, 2 kúpeľne a kompletné vybavenie 6.Veľký 6 árový pozemok k domu, kde je možné relaxovať V prípade záujmu alebo píšte email na