inzercia, predaj, predám, bazár

Aku metla Kärcher

Kategória: Vysávače

Predám aku metlu Kärcher, použitý cca. 3 x
Metla je ročná,plne funkčná, s nabíjačkou, bez zaručeného.
Aku metla Kärcher
Podobné inzeráty
Aku metla KB 5 Premium 12580210 Kärcher
Originál balenie, nové nepoužívané, záručný list – predĺžená záruka 2+1 rok do 22.2.2026. Biela aku metla KB 5 Premium je ideálnym strojom na medzičistenie tvrdých podláh a kobercov. Kompaktná metla KB 5 Premium je poháňaná lítium-iónovou batériou a vykazuje mimoriadny čistiaci výkon. Táto ľahká aku metla s univerzálnou kefou je veľmi skladná, ľahká a nezaberá veľa miesta, odstráni nečistoty, a je k dispozícii rýchlejšie ako bežný vysávač. So svojím flexibilným dvojitým kĺbom sa bez námahy dostane medzi stoličky, pod nábytok, bez problémov vyčistí schody a zametá efektívne až po okraj. Okrem toho umožňuje prácu bez zohýbania sa a disponuje automatickým zapínaním a vypínaním, ako aj jednoducho odnímateľnou zbernou nádobou na nečistoty. Automatické zapínanie a vypínanie Univerzálna kefa Pre ideálne zbieranie špiny tak na tvrdých podlahách ako aj na kobercoch. Umožňuje jednoduché odstraňovanie vlasov. Umožňuje zametanie v blízkosti okrajov. Jednoduché čistenie univerzálnej kefy. Lítium-iónová technológia batérie S výdržou batérie až 30 minút na tvrdých podlahách. Bez memory efektu. Úsporné odkladanie Pre nekomplikované odkladanie nenáročné na miesto, aj v malých priestoroch. Parkovacia poloha Nízka hmotnosť Jednoduchá preprava a manévrovanie. ŠPECIFIKÁCIE Technické údaje Zariadenie napájané z batérie Pracovná šírka univerzálnej kefy (mm) 210 Objem nádoby (ml) 370 Napätie batérie (V) 3,7 Výdrž batérie na tvrdých podlahách (min) 34,5 Výdrž batérie na kobercoch (min) 23 Typ batérie Lítium-iónová batéria Druh prúdu (V/Hz) 100 - 240 / 50 - 60 Hmotnosť bez príslušenstva (kg) 1,2 Hmotnosť vrátane akumulátora (kg) 1,2 Hmotnosť vrátane obalu (kg) 1,4 Rozmery (d x š x v) (mm) 215 x 230 x 1120 Viac na Zakúpené 22.2.3023 priamo v KARCHER – predĺžená záruka 3 roky.
KÄRCHER WV 6 Premium
Dobrý deň. Mám na predaj čistič okien s odsávaním od známej značky KÄRCHER je to model ( KÄRCHER WV 6 Premium ) Použitý bol iba 1 krát ! (Nevhodný dar) Všetko zabalené len vyskúšané. Produkt je nový ! Pôvodná cena 110€ Popis produktu : Čistič okien Kärcher WV 6 Premium sa postará o dokonalé vyčistenie okien v celej domácnosti. Technológia odsávania odstráni všetky nečistoty a zabráni tvorbe fľakov na okne. Vstavaná batéria sa potom postará o pohodlnú manipuláciu a samozrejmosťou je dostačujúca výdrž až 100 minút. Dve hubica pre jednotlivé fázy čistenia zabraňujú distribúcii nečistôt a kontaktu so špinavou vodou. Kärcher je vhodný pre okná, presklené dvere, kachličky aj zrkadlá. Technická špecifikácia: Model: Kärcher WV 6 Plus 1.633-510.0 Farba: čierná, žltá Rozmery: 120 x 280 x 320 mm Pracovná šírka sacej hubice: 280 mm Hmotnosť: 800 g Napájenie: 240 V, 60 Hz Spotreba: 90 W Batéria: Li-Ion Výdrž batérie: 100 minút Čas nabíjania: 170 minút Čistiaci výkon na jedno nabitie batérie: cca 300 m² = 100 okien Objem nádoby na špinavú vodu: 150 ml Manuálný rozprašovač: áno 1x Kärcher WV 6 Plus 1x Adaptér s napájacím káblom 1x Postrekovacia fľaša 1x Poťah z mikrovlákna na stieranie 1x Koncentrát na čistenie okien 20 ml 1x Široká sacia hubica 1x Používateľský SK manuál K baleniu pridávam Koncentrovaný čistič skla na čistenie všetkých vodeodolných, hladkých povrchov, ako je sklo, okná, zradlá, sprchovacie kúty atď V hodnote 9,99€ zadarmo + rozpračovač v hodnote 11€. Link tu : Poprosím volať po 16:00 Prípadne SMS Ďakujem.
Aku metla Kärcher K55
Predám funkcnu, malo pouzivanu aku metlu Kärcher K55 tak, ako je na fotke. Iba osobný odber v KE.
Rucna metla Karcher
Predam aku metlu Karcher, s nabijackou, vsetko v poriadku, funguje ako ma
Parný vysávač Kärcher SV 7
Kärcher SV 7, žltá Predávam parný vysávač Kärcher SV 7, stav ako nový 2x použitý (dôvod predaja nevhodný darček) Vysoko výkonný multifunkčný vysávač Kärcher SV 7. Vďaka kombinácii suchého, mokrého a parného vysávania existuje len minimum nečistôt, s ktorými by si neporadil. Vysaje napríklad omrvinky na podlahe, navlhčí podlahu a ešte vysuší v jednom pracovnom chode. Táto koncepcia navyše umožňuje zásadným spôsobom zvyšovať biologickú čistotu vašich podláh, pretože prúd horúcej pary spoľahlivo ničí veľké množstvo baktérií, mikróbov, roztočov a iných alergénov. Príkon 2 200 W, možné komfortne regulovať pomocou štvorstupňového prepínača. Nechýba samozrejme ani možnosť regulácie množstva produkovanej pary, ktorú možno riadiť v piatich úrovniach.
Parný vysávač Kärcher SV 7
Kärcher SV 7, žltá Predávam parný vysávač Kärcher SV 7, zakúpený 10/2020, plne funkčný, použitý do 5 krát. Osobný odber Levoča Vysoko výkonný multifunkčný vysávač Kärcher SV 7. Vďaka kombinácii suchého, mokrého a parného vysávania existuje len minimum nečistôt, s ktorými by si neporadil. Vysaje napríklad omrvinky na podlahe, navlhčí podlahu a ešte vysuší v jednom pracovnom chode. Táto koncepcia navyše umožňuje zásadným spôsobom zvyšovať biologickú čistotu vašich podláh, pretože prúd horúcej pary spoľahlivo ničí veľké množstvo baktérií, mikróbov, roztočov a iných alergénov. Príkon 2 200 W, možné komfortne regulovať pomocou štvorstupňového prepínača. Nechýba samozrejme ani možnosť regulácie množstva produkovanej pary, ktorú možno riadiť v piatich úrovniach.