inzercia, predaj, predám, bazár

Akumulátor SONY a nabíjačka Sony

Kategória: Batérie

Kúpim 2 akumulátory SONY a nabíjačku SONY akumulátor 6,5V a minimálkou 870mAh a viac najlepšie zabalené nepoužité ak máte ponúknite na cene sa dohodneme nevolat písať mail na delfin-1@
Akumulátor SONY a nabíjačka Sony
Podobné inzeráty
Akumulátor Sony NP - FZ100 - používaný
Dobrý deň, ponúkam rozbalená, ktorú predávam lacnejšie 35 Eur. Bola nabíjaná zo 20 krát. Na fotografii je aj jedna zabalená a nepoužívaná batéria pre bezzrkadlovky Sony A 7 III, Sony alpha A73R, Sony Alfa 73S a radu Sony A9. Mám aj iné veci na predaj. V prípade záujmu mi píšte buď mail, sms alebo zavolajte. Pošlem aj na dobierku.
nový akumulátor Hahnel HLX-EL15 pre Nikon Z6
Predám nový akumulátor Hahnel HLX-EL15 pre Nikon. 100% stav, dôvod predaja prechod na inú značku, akumulátor nebol nikdy ani vybalený. Cena 39,- Eur.
nový nerozbalený akumulátor Hahnel HLX-EL15 PRE Nikon
Predám nový nerozbalený akumulátor Hahnel HLX-EL15 pre Nikon. 100% stav, dôvod predaja prechod na inú značku a akumulátor som nikdy ani nevybalil. Cena 19,- Eur.
Batéria Sony NP-FZ100 -nepoužívaná
Dobrý deň, ponúkam zabalenú a nepoužívanú batériu pre bezzrkadlovky Sony A 7 III, Sony alpha 73R, Sony Alfa 73S a radu Sony A9. Na fotografii je aj jedna rozbalená, ktorú predávam lacnejšie 35 Eur. Bola nabíjaná zo 20 krát. Mám aj iné veci na predaj. V prípade záujmu mi píšte buď mail, sms alebo zavolajte. Pošlem aj na dobierku.
NFC  Bluetooth reproduktor+power bank-Bezdrôtová nabíjačka
NFC Bluetooth reproduktor +power bank-Bezdrô. nabíjačka Hlavné funkcie: - Inteligentné nabíjanie Nevyžaduje žiadny kábel, stačí umiestniť telefón alebo akékoľvek zariadenie s podporou Qi na doku nabíjačky. Mohli by ste bez problémov nabíjať telefón. Keď svieti modrá kontrolka, batéria sa úplne nabije. Bez obáv, bezdrôtový reproduktor Haier Qi je vybavený aj portom USB - Vynikajúci zvukový reproduktor HiFi s zosilnenými basmi, dvojkanálový stereo, ponúka bohatý priestorový zvuk a dobré vymedzenie basových a kopaných bubnov, priestorový zvuk 360 stupňov vás privedie medzi rôzne úrovne hudby a dáva vám pocit živého zvuku - bezdrôtové pripojenie Rýchle spájanie okolo 3 sekúnd, dosah až 10 metrov bezdrôtového pripojenia, kombinácia NFC a technológie Bluetooth 4.0 + EDR pohodlne a pohodlne a na dlhé vzdialenosti, bezproblémové počúvanie hudby - Integrovaný mikrofón Ponuka handsfree funkcií hlasitého odposluchu, bez rušenia , umožňuje vám uvoľniť svoju ruku, urobiť čokoľvek, a vychutnať si obľúbené melódie Výkon parametra: - Príkon: 9V / 3A - Výstup zvuk: 10W x 5 - Bezdrôtový nabíjací výkon : 5W - USB nabíjací výkon: 5W - Pohotovostná doba: 12 hodín - Hracia doba: 6-7 hodín - vyslanie cez bluetooth vzdialenosť: 10m - verzia Bluetooth: 4.0 + EDR Bluetooth NFC reproduktor + bezdrôt. nabíjačka + power banka Popis: power bank, bezdrôtová nabíjačka, reproduktor, hodinky, usb vstup... Bezdrôtový reproduktor Haier Qi je prenosný Bluetooth reproduktor a indukčný nabíjací dok. Pri prehrávaní hudby na bezdrôtovom reproduktore spoločnosti Haier Qi jednoducho vložte do telefónu a nabite bezdrôtovo pomocou nabíjacieho panela kompatibilného s rozhraním Qi, bez toho, aby ste museli telefón pripojiť priamo do sieťovej nabíjačky alebo portu USB. Nemusíte sa obávať, že váš telefón bude prerušený pri počúvaní hudby. Okrem toho má inteligentnú funkciu diaľkového ovládania APP mobilného telefónu, používateľ sa môže pripojiť k reproduktoru cez Bluetooth alebo NFC a potom ho môžete ovládať v telefóne. Rýchlosť hudby na akomkoľvek mieste vás môže ovládať. Redukcia na zástrčku +10€ Nabíjajte svoj mobil a súčasne počúvajte hudbu, čo je nádherný zážitok! Pôvodná cena: 249.99€ cena teraz: 49,99€
Rawpover 2x bateria NP-FW50 + dualna nabijacka
Ponukam nahradu za SONY baterie NP-FW50 od firmy Ravpower spolu s dualnou nabijackou s displejom. Uplne nove, nedobalene balenie. *Kapacita baterii 1100mAh/83 14W v baleni 2 kusy *Nabijacka na dve baterie s displejom ktory zobrazuje stav nabitia *micro USB kabel *Velmi dobre recenzie *Pre rady SONY NEX 3/5/7, SLT-A serie A Alpha serie a dalsie - kompletny zoznam si bez problemu dohladate na nete. Cena 30eur Osobny odber v Poprade. Zaslanie cez postu/Packetu po poslani platby na ucet, alebo PayPal Kontakt mailom. Pozri aj dalsie inzeraty - v pripade zakupenia viacerych predmetov - platite jedno postovne.