inzercia, predaj, predám, bazár

Akvárijný set Sunsan O-LED 15L nový

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám úplne nový nerozbalený nepoužívaný akvárijný set Sunsan O-LED 15L, cena 35 eur, kuk aj moje ďalšie inzeráty

Sada obsahuje:

– Akvárium s rozmermi 25 x 25 x 26 cm 
Lepené bezškárovou technikou. Steny k sebe dokonale priľnú a bezfarebný silikón je pre ľudské oko so spojom neviditeľný. Akvárium je vyrobené z vynikajúceho jenského skla s najvyššou priehľadnosťou.

– LED lampa
Poskytuje vynikajúce osvetlenie nádrže a podporuje fotosyntézu rastlín. Farebná škála (biela 10000K a modrá 12000K) dokonale vyfarbí rastliny a obľúbené drobné okrasné rybky. Má výborný svetelný výkon. Svetelný tok bol stanovený na 500lm, osvetlenosť na 15000lx.

– Vnútorný filter
Veľkosťou malý, ale prinajmenšom veľmi účinný, špongiový filter. V súprave má dažďové sprchy a trubicu s perlátorom. Vďaka nemu bude voda nielen priezračná, ale aj dobre prevzdušnená.

Stojan a ozdobné doplnky
Sada obsahuje estetický základ pre akvárium. Zabezpečuje nielen bezpečnosť inštalácie, ale aj vynikajúcu estetiku. Stojan s hornými rohmi pôsobí moderným dojmom. To zaručuje dokonalý vzhľad a umožňuje prispôsobiť akvárium každej domácnosti alebo kancelárii.

Špecifikácia:

Celkové rozmery akvária s podstavcom a lampou: 26 x 26 x 34 cm (šírka x dĺžka x výška)

Filter s perlátorom: model Jp-092, príkon 3W, vývod dažďovej sprchy, prietok 250l/h

LED lampa: model AD- 150 , príkon 5W, množstvo svetla 500lm a 15000lx
Akvárijný set Sunsan O-LED 15L nový
Podobné inzeráty
Akvárijný set  Sunsan O-LED 10L nové
Predám úplne nový, nerozbalený nepoužívaný akvárijný set Sunsan O-LED 10L, cena 30 eur, kuk aj moje ďalšie inzeráty Sada obsahuje: – Akvárium s rozmermi 21 x 21 x 22 cm  Lepené bezškárovou technikou. Steny k sebe dokonale priľnú a bezfarebný silikón je pre ľudské oko so spojom neviditeľný. Akvárium je vyrobené z vynikajúceho jenského skla s najvyššou priehľadnosťou. – LED lampa Poskytuje vynikajúce osvetlenie nádrže a podporuje fotosyntézu rastlín. Farebná škála (biela 10000K a modrá 12000K) dokonale vyfarbí rastliny a obľúbené drobné okrasné rybky. Má výborný svetelný výkon. Svetelný tok bol stanovený na 500lm, osvetlenosť na 15000lx. – Vnútorný filter Veľkosťou malý, ale prinajmenšom veľmi účinný, špongiový filter. V súprave má dažďové sprchy a trubicu s perlátorom. Vďaka nemu bude voda nielen priezračná, ale aj dobre prevzdušnená. Stojan a ozdobné doplnky Sada obsahuje estetický základ pre akvárium. Zabezpečuje nielen bezpečnosť inštalácie, ale aj vynikajúcu estetiku. Stojan s hornými rohmi pôsobí moderným dojmom. To zaručuje dokonalý vzhľad a umožňuje prispôsobiť akvárium každej domácnosti alebo kancelárii. Špecifikácia: Celkové rozmery akvária s podstavcom a lampou: 21 x 21 x 30 cm (šírka x dĺžka x výška) Filter s perlátorom: model HJ-111B, príkon 2W, dve trysky, prietok 200l/h LED lampa: model AD- 150 , príkon 5W, množstvo svetla 500lm a 15000lx
Filter Sunsan HW 402B nový
Predám úplne nový, nerozbalený, nepoužívaný filter Sunsan HW 402B, cena 60 eur, kuk aj moje ďalšie inzeráty
Akvarium AQUAEL set Shr. Smart DN 20x20x25cm, 10l biele
Akvarijný set, ktorý poskytuje ideálne podmienky pre rastliny, krevety a malé ryby. Akvarijný set obsahuje: Inteligentné LED denné 4.8W Filter Turbo Mini 320 l / h - Regulácia prietoku a smeru prúdu vody, s prevzdušňovaním Fix 2 50W - Inteligentný ohrievač nastavuje vykurovací výkon podľa podmienok prostredia Sklenené veko so systémom Smart Open - Moderný dizajn Veľkosť: 20 x 20 x 25 cm + 3 gupky, 3 krevetky a prislusenstvo ZDARMA. Len osobny odber Komárno- Samorín
Akvarium - AQUAEL Akvarium set Shr. Smart DN 20x20x25cm, 10l
Akvarijný set, ktorý poskytuje ideálne podmienky pre rastliny, krevety a malé ryby. Akvarijný set obsahuje: Inteligentné LED denné a nočné osvetlenie 4.8W 3 svetelné režimy: DAY / DAYBREAK / NIGHT - Filter Turbo Mini 320 l / h - Regulácia prietoku a smeru prúdu vody, s prevzdušňovaním Fix 2 50W - Inteligentný ohrievač nastavuje vykurovací výkon podľa podmienok prostredia Sklenené veko so systémom Smart Open - Moderný dizajn Veľkosť: 20 x 20 x 25 cm
Akvarijný set DIVERSA
Predám akvarijný set DIVERSA STARTUP LED objem-37,5L rozmer 50x25x30cm ktorý obsahuje: -LED osvetlenie 10W -ohrievač THERMO 50W -filter CLARO 300 Pridám k tomu dokupovaný kompresor TETRA APS 50 biely (PC 13e), filter AQUAEL MIKRO PLUS (PC 12e), penový filter,hadičky,vzduchovacie kamene,teplomer vnútorný,vonkajší,2x sieťka, odkalovač, podložka pod akvárium,dekoráciu zrúcaninu hradu,umelú rastlinu,koreň, 4druhy krmiva a émiu-AQUA SAFE,CRYSTAL WATER,CO2, PLANTA MIN, malachitová zeleň. Všetko je plne funkčné, používané cca 2mesiace. Len osobný odber Trnava.
akvarijný kontrolér LED osvetlenia Aquatlantis LUMINUS
Predám kvalitný akvarijný kontrolér LED osvetlenia (stmievač – autovypínač) značky Aquatlantis LUMINUS. Kompatibilný so špičkovými LED osvetleniam - AQUTLANTIS EASY LED 2.0 alebo 1.0. Kontrolér je ÚPLNE NOVÝ a NEPOUŽÍVANÝ. Dôvod predaja – mám ešte jeden a ten mi na moje osvetlenie stačí. Funkcie: • Automatické vypínanie / zapínanie osvetlenia v akváriu/teráriu. • Nastavenie až 4 denných intervalov • Možné napojiť na 1 až 4 svietidlá. • Módy osvetlenia: biele svetlo, modročervené svetlo, alebo kombinácia, simulácia západu a východu slnka, simulácia búrky – rybičky sa Vám poďakujú. • Riadenie cez aplikáciu (dostupná pre iOS a Android) • Nastaviteľná svetelná intenzita (0% až 100%). • Doba postupného stmievania a rozsvietenia nastaviteľná od 10 do 90 minút. • Vnútorná pamäť ukladá nastavené programy pre prípad výpadku prúdu. • ÚPLNE NOVÉ – NEROZBALENÉ Len osobný odber v Bratislave. Cena: 75 EUR. (cena na cca. 110-140€)