inzercia, predaj, predám, bazár

Akvaristika a chovateľské potreby

Kategória: Obchodné priestory

Odstúpim zabehnutú akvaristiku a chovateľské potreby v nákupnom centre.
Cena dohodou.
T.č.:
Akvaristika a chovateľské potreby
Podobné inzeráty
ODSTÚPIM ZABEHNUTÚ PREVÁDZKU V ŽILINE
Odstúpim zabehnutú maloobchodnú prevádzku 110m2: - Chovateľské potreby - Akvaristika - Teraristika KOMPLET ZARIADENÁ - možnosť hneď fungovať Viac info volať alebo osobne
Odstúpim zabehnutú maloobchodnú prevádzku v Žiline
Ponúkame odstúpebie zabehnutej maloobchodnej prevádzky: Chovateľské potreby - Akvaristika - Teraristika KOMPLET ZARIADENÁ - možnosť hneď fungovať (predávať) Výhodné vyplatenie tovaru "v nákupe" + odstupné. Mesačný výnos a iné info LEN OSOBNE. ROZLOHA:120m2 V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
NA prenájom, obchodný priestor - Petržalka - Pajštúnska...
Skôr ako si pozriete fotografie, skopírujte si link: Video: 3D prehliadka: TUreality exkluzívne v zastúpení majiteľa ponúka na posunutie obchodné priestory, na výbornom mieste v Petržalke na Pajštúnskej ulici v SKYBOXE. Obchod sa predáva komplet s posunutím nájmu priestorov o veľkosti 193,50m2. Cena nájmu je 10EUR mesačne/m2 + DPH + prevádzkové náklady ( elektrina a voda). V priestory sú rozdelené - 120m2 predajná plocha - 73m2 skladové a kancelárske priestory Voľný okamžite!!. V minulosti bola v priestoroch banka momentálne sú tam chovateľské potreby. Možnosť odkúpiť v cene aj komplet zariadený obchod - chovateľské potreby pre domáce zvieratá Možnosť vybudovať aj psí salón, je tam všetko predpripravené na zriadenie salóna. Odstupné za komplet obchod - 44.000€ V cene odstupného: - odstúpenie knowhow vo výške dvojmesačného obratu - 24.000€ + komplet tovar v hodnote 16.000€ (cena sa bude upravovať podľa inventúry) + doména 4000€ Predáva sa vrátane domény , kde je možnosť zriadiť e-shop. Po odkúpení je zabezpečená 6 týždenná súčinnosť predávajúceho pri prepise dodávateľských zmlúv a posunutím kontaktov na dodávateľov + odovzdanie agendy celého obchodu. V prípade záujmu pri osobnom stretnutí by sa upresnil záujem kupujúceho o tovar. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: malovec@
Chovateľské potreby v Podlaviciach
Dobrý deň, predávame naše chovateľské potreby v Podlaviciach. Obchod je zabehnutý, fungujúca a častá klientela. Zarabáte od prvého dňa. Možnost predat aj s S.R.O. Pre Informácie ohladom obratu, tržieb atd ma kontaktujte. Dôvod predaja odchod mimo BB. Ak ho včas nepredáme, budeme hľadat zamestnanca. Cena odstupného vrátane tovaru a vybavenia prevádzky s s.r.o. je 15 tisíc. Nájomne je vo výške 545€/mesiac vrátane energií. Pre dalšie info preferujem osobné stretnutie. Prípadne telefonicky. Ďakujem.
Trencianska Tepla 35m2
Prenajmem obchodny priestor 35m2 v Trencianskej Teplej na hlavnom tahu Trencin - Dubnica - Teplice. Priestor bude volny od 1.1.2023. V priestoroch sa momentalne nachadza predajna zahradkarske/chovatelske potreby. Sucastou priestorov je predajna + WC. Priestor vhodny na predajnu, kadernictvo, servis/klucova sluzba .... . Bezproblemove bezplatne parkovanie. Cena 400EUR/mesiac + el. energia (podla spotreby, cca 30EUR mesiac) Depozit: 1 mes. najom.
OBCHODNÝ PRIESTOR, NAPÁJADLÁ, KOŠICE NAD JAZEROM
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach - Nad Jazerom - Napájadlá, v obchodnom centre Idea, vedľa Tesca. Obchodné centrum sa nachádza na frekventovanom mieste, s vysokým počtom zákazníkov. Priestor na prízemí má rozlohou 93,5 m2 a je ihneď voľný. Obchod má hlavnú vstupnú miestnosť a 2 príručné sklady -kancelárie. V obchodnom centre je ponúkaný pestrý sortiment tovaru a služieb - fitness, bowling, reštaurácia, kaviareň, starostlivosť o deti vrátane veľkého zábavného detského ihriska pre trávenie voľného času rodičov aj detí. V ponuke obchodných prevádzok sú odevy, chovateľské potreby, vyživovacie doplnky, finančné služby a podobne. OC Idea je dobre dostupné MHD, poskytuje dobré parkovacie možnosti. Mesačný prenájom činí 880,- EUR/ mesačne, bez DPH a elektriky.