inzercia, predaj, predám, bazár

Akvárium so zariadením

Kategória: Ostatné

Predám komplet akvárium s vybavením.svetla skrinka pod akvárium,korene,filter:Vonkajší filter s 5 rôznymi filtračnými médiami.

Nižšia spotreba energie o 35% oproti pôvodným filtrom. Menšie strata trením / menej hluku - nové hadice a prípojky, vrátane predfiltra. Vylepšené tesnenie proti pretekaniu (sploštené tesnenia oproti O krúžku). Vylepšené pripojovacie ventily proti pretekaniu. Nové štartovacie tlačidlo proti pretekaniu - nový tesniaci systém (štartovacie tlačidlo sa už tiež nezasekáva v spodnej polohe). Rad vonkajších akváriových filtrov Tetra EX Plus obsahuje 3 modely určené pre akvária o objeme do 500 litrov (EX 600, EX 800, EX 1200).

Výkonné a tiché. Pripravené na použitie a dodávané s 5 rôznymi filtračnými médiami: Tetra CR keramické filtre, krúžky, Tetra BF Biologická filtračná pena a Tetra BB Bio filtračné guľôčky na podporu usadenia filtračných baktérií, Tetra CF Carbon filtračné médium pre odstraňovanie škodlivých organických látok a Tetra FF filtračná vata - spoľahlivo odstráni jemné častice a podporuje čistú vodu. Predfilter zaistí minimálnu údržbu. Odpojovacie ventily pre jednoduché, pohodlné čistenie filtra. Inteligentný systém zamykania zaisťuje, že filter zostáva úplne vodotesný. Filtračné koše sú vybavené držadlami, aby čistenie bolo jednoduché.

Kapacita filtra: 12 l, obsahuje 4 filtračné koše.

Výkon: 1300 l / h.

Vhodný pre akvária o objeme 250 - 500 l.
Filter je 6mesiscov starý netečie a funguje stále na 100%
Regulácia prietoku Áno
Typ prístroja Vonkajší filter
Pre akvária o objeme do Viac ako 200 litrov
akvárium ma rozmer 150cm 50cm 50cm 10mm
Akvárium so zariadením
Podobné inzeráty
Predám akvárium biOrb Tube 15 čierne
Predám toto dizajnové akvárium značky biOrb. Akvárium je nové, nepoužité s kompletným príslušenstvom. Akvárium biOrb TUBE 15 svedčí o tom, že pre biOrb neexistujú limity. Aj tentokrát sa mu podarilo spojiť jedinečný nápad s nádherný dizajnom. Výsledkom je pozoruhodné akvárium v tvare valca. Pošlem aj na dobierku.
Predám akvárium biOrb Tube 30 biele
Predám toto dizajnové akvárium značky biOrb. Akvárium je nové, nepoužité s kompletným príslušenstvom. Akvárium biOrb TUBE 30 svedčí o tom, že pre biOrb neexistujú limity. Aj tentokrát sa mu podarilo spojiť jedinečný nápad s nádherný dizajnom. Výsledkom je pozoruhodné akvárium v tvare valca. Pošlem aj na dobiekru.
Predám akvárium
Predám akvárium 450l, 150x50x60, stolík pod akvárium + kryt na akvárium, akvárium je ročne.
Predám akvárium biOrb Classic 60 biele
Predám toto dizajnové akvárium značky biOrb. Akvárium je nové, nepoužité s kompletným príslušenstvom. BiOrb Classic kombinuje klasický dizajn s high-tech filtráciou. Rovnako ako všetky biOrb akváriá, Classic používa okrem patentovanej filtrácie aj špeciálne keramické kamene na biologickú filtráciu. Akvárium obsahuje svetlo z LED diód, ktoré majú dlhú životnosť. Pošlem aj na dobiekru.
Akvárium 200l značka aquatlantis + filtre + skrinka
Predám akvárium značky aquatlantis. V cene je aj skrinka pod akvárium. Objem je cca 200 litrov. Akvárium je ako nové. Pridám k nemu aj vonkajší filter fluval 307.
Akvárium značky DIVERSA - 54 litrov
Predám 54L akvárium značky DIVERZA. Rozmery akváriu sú 60x30x30. Akvárium má rámčekový podnos, horný kryt s LED osvetlením v jednej sklenenej trubici a pozadie. K akváriu je membránový okysličovať, sitko a štrk. Akvárium je celé, nepoškriabané-ako nové. Odber je osobne. Cena pevná. Volať iba vážny záujemcovia