inzercia, predaj, predám, bazár

Aký rok ma čaká- Numerologický výklad- Numerólogia

Kategória: Ezoterika

Čo pre vás nachystal osud v nasledujúcom roku? Nastanú výrazné zmeny? Ako sa vyvinie partnerský vzťah? A čo zdravie či financie?

Všeobecný výklad osobného roku vám vypracujem na základe dátumu narodenia- osobný rok plynie od narodenín k narodeninám, nie ako klasický kalendárny rok.

Rada vám pomôžem nakuknúť osudu do kariet a využiť dostupné príležitosti, posunúť sa vpred a byť šťastnejším človekom.

Poprosím zaslať dátum narodenia (deň.mesiac.rok) spolu s vašim menom- stačí krstné meno či prezývka. Očakávať môžete cca. jednu A4 zaujímavého čítania.

Prosím, kontaktujte ma e-mailom. Výklad zašlem v čo najkratšom čase po úhrade na účet na váš email.

Nemusíte sa báť platby vopred- som čestný človek- ak si za výklad zaplatíte, tak sa na neho môžete tešiť v priebehu 1 až 3 dní.
Aký rok ma čaká- Numerologický výklad- Numerólogia
Podobné inzeráty
Písomný numerologický výklad
Ponúkam písomný numerologický rozbor,ak chcete vedieť ako sa k sebe s partnerom/alebo niekym iným/hodíte, alebo ak chcete vedieť vašu/alebo niekoho iného/ karmu, či vaše dary a výzvy,psychiku,aký budete mať/alebo niekto iný/ život,čo Vás čaká.... Tak isto tarotový výklad...teším sa na Vás.
Veštenie a poradenstvo
Predpoveď vašej budúcnosti Chcete zistiť co vás čaká? Trápi vás vaša finančná situácia? Mate problém v práci? Večne ste v strese a nervoch? Potrebujete sa zbaviť zlej a negatívnej energie? Trápia váž vzťahy? Každý problém má svoje riešenie. Spolu tu zvládnem treba nabrať odvahu a postaviť sa zoči voči svojim problémom. Ponukam Numerologia Výklad osudu Denný výklad Výklad podla trojuholníka Výklad vejar Výklad z keltského Kríž Liečenie energiou Očista tela a duše Očista priestoru a domova Lámanie kliadby Spájanie partnerov Poradenstvo Kedykoľvek ma kontaktujte dohodneme termín. Na cene sa dá vždy dohodnúť niektoré služby ponúkam zdarma na iné sa vieme dohodnúť. Zľava za každé veštenie. Teším sa na vás vaša veštica Mária
VÝKLAD TAROTU - magickesviecky.
Ponúkam výklad tarotu, cez telefon, sms, facebook pripadne ine….. PLATBA IBA VOPRED NA ÚČET !!!!!!! Rýchly výklad do 15min - 13€ (Práca, financie, rozhodnutia, poradenstvo, cesty….) Malý výklad do 30min 21€ Vzťahový výklad 29€ Veľký výklad 35€ Komplexný velký výklad + vzťahový 49€ Viac info v emaily Cez telefon iba SMS !!! (Mam zly signal na volanie)
Originálny výklad budúcnosti
Ponúkam Vám výklad vašej prítomnosti a budúcnosti prastrarou metódou. V tom je môj výklad a pomoc pre Vás originálna. Poskytnem Vám správne riešenia Vašich starosti, problémov, situácii, tak, aby Vám bolo dobre a našli ste vo všetkom skutočne šťastie. FINANČNÝ DAR za konzultáciu a vyklad je DOBROVOĽNÝ! POPROSÍM VÁS, aby ste ma kontaktovali na čísle a to v ČASE od 7:00 do 9:00 ráno. Vtedy prijímam objednávky a zaručene Vám zodvihnem telefón. Samozrejme, kontaktovat ma môžete aj počas dňa, ak mám klienta nedviham, ale každému z Vás sa ozvem späť. Vopred Vám ďakujem a teším sa na Vás! Váš Kristián
Návrat partnera / Mágia prax 40r.-Telepatia.
!!! NOVÉ PRÍPADY NEBIERIEM do odvolania / NEPÍšTE MI !!! čítajte /podvodnici → reálne skúsenosti s "veštcami" od iných zákazníkov. → ako funguje byznis s naivitou a ľudským nešťastím. → ak máte pocit že te porobený, prekliaty atď. - pomôžem vám za pár minút a ZADARMO.. Máte vážny problém / nedarí sa vám / potrebujete pomoc či nádej / poradiť sa (zadarmo) ? Black Flame, Som tu pre vás.. email: cerny-plamen@ web: Návrat partnera / vzťahové problémy / láska a mnoho iného... Telepatia (psychotronika). Pravá vysoká a skutočná mágia (čierna, biela, milostná, atď., atď., prax viac ako 40 rokov). Prípadne kombinácia rôznych techník.. Napr. pri zákazke "NÁVRAT PARTNERA" za použitia telepatie/psychotroniky v kombinácii s vysokou a milostnou mágiou je úspešnosť min. o 60% vyššia ako u mágie samej (nezáleží na farbe..). Informácie čo dokáže / nedokáže telepatia / psychotronika, nájdete na mojom webe + kopec informácii nájdete na internete.. poznámka! šanca na návrat partnera je priamoúmerná jeho spomienkami na život s vami.. bitky, drogy, nevery .. šanca je malá - škoda peňazí . radšej si niečo kúpte.. Rituály, veštenie ani výklad kariet NEROBÍM (to je najnižší stupeň mágie určený len na pobavenie)! Ako postupovať ? Najskôr si prečítajte pozorne môj web . Potom mi napíšte váš problém a uvidíme (neberiem všetkých).. P.S. → Veštecký raj ZADARMO nájdete tu → ← → Každý si určite príde na to svoje. → Veštenie cca 100 možností / Zadarmo (žiadne finty) ! → Minulosť, prítomnosť, budúcnosť .. → Odpovede na všetky vaše otázky / Zadarmo. Výklad kariet - veštba (na výber až 7 druhov kariet - sedmové, cigánské, tarot, anjelské, lenormand, indiánske, kozmické) / Zadarmo. Strom života, runy, štvorlístok, hodiny smrti a stovka iných možností / Zadarmo. Magické rituály, Odrábanie, Pozitívna energia / Zadarmo. Zistím a očistím vás od čiernej mágie (aj inej) / Zadarmo. Horoskopy, numerológia / Zadarmo. + mnoho iného.. Prajem príjemnú zábavu. P.S. Hlavne buďte opatrný a nenaleťte "chytrákom". Je ich tu ako komárov a čakajú kto sa chytí.. Každú chvíľu mi píše niekto podvedený (buďte max. opatrný hlavne u TOP inzerátov).. Sľubujú zlepšiť vaše financie (sami majú holé rite), Sľubujú odpovede, VHĽADY na všetky vaše otázky (vedia všetko?), Sľubujú pomoc tam kde sa vám nedarí a neviete si radi (sami sebe nevedia pomôcť a sú vďačný keď nachytajú nejakú naivnú dušu za pár €), Na probléme pracujú DLHODOBO (a to je koľko?), Sľubujú lásku, návrat partnera, zdravie aj modré z neba (stačí len zaplatiť, dlhodobo čakať a veriť..).. Sám mám "ezo" prax viac ako 40 rokov, dokážem veľké veci .. ale žasnem nad inzerátmi čo tu všetko ponúkajú (ZÁZRAKY).. Zneužívajú len vašu tieseň, city, naivitu .. a ak ste rozumovo slabší .. skočíte im na návnadu s názvo
Návrat partnera / Veštba ZDARMA / Mágia prax 40r.-Telepatia.
čítajte /podvodnici → reálne skúsenosti s "veštcami" od iných zákazníkov. → ako funguje byznis s naivitou a ľudským nešťastím. → ak máte pocit že te porobený, prekliaty atď. - pomôžem vám za pár minút a ZADARMO.. Máte vážny problém / nedarí sa vám / potrebujete pomoc či nádej / poradiť sa (zadarmo) ? Black Flame, Som tu pre vás.. email: cerny-plamen@ web: Návrat partnera / vzťahové problémy / láska a mnoho iného... Telepatia (psychotronika). Pravá vysoká a skutočná mágia (čierna, biela, milostná, atď., atď., prax viac ako 40 rokov). Prípadne kombinácia rôznych techník.. Napr. pri zákazke "NÁVRAT PARTNERA" za použitia telepatie/psychotroniky v kombinácii s vysokou a milostnou mágiou je úspešnosť min. o 60% vyššia ako u mágie samej (nezáleží na farbe..). Informácie čo dokáže / nedokáže telepatia / psychotronika, nájdete na mojom webe + kopec informácii nájdete na internete.. poznámka! šanca na návrat partnera je priamoúmerná jeho spomienkami na život s vami.. bitky, drogy, nevery .. šanca je malá - škoda peňazí . radšej si niečo kúpte.. Rituály, veštenie ani výklad kariet NEROBÍM (to je najnižší stupeň mágie určený len na pobavenie)! Ako postupovať ? Najskôr si prečítajte pozorne môj web . Potom mi napíšte váš problém a uvidíme (neberiem všetkých).. P.S. → Veštecký raj ZADARMO nájdete tu → ← → Každý si určite príde na to svoje. → Veštenie cca 100 možností / Zadarmo (žiadne finty) ! → Minulosť, prítomnosť, budúcnosť .. → Odpovede na všetky vaše otázky / Zadarmo. Výklad kariet - veštba (na výber až 7 druhov kariet - sedmové, cigánské, tarot, anjelské, lenormand, indiánske, kozmické) / Zadarmo. Strom života, runy, štvorlístok, hodiny smrti a stovka iných možností / Zadarmo. Magické rituály, Odrábanie, Pozitívna energia / Zadarmo. Zistím a očistím vás od čiernej mágie (aj inej) / Zadarmo. Horoskopy, numerológia / Zadarmo. + mnoho iného.. Prajem príjemnú zábavu. P.S. Hlavne buďte opatrný a nenaleťte "chytrákom". Je ich tu ako komárov a čakajú kto sa chytí.. Každú chvíľu mi píše niekto podvedený (buďte max. opatrný hlavne u TOP inzerátov).. Sľubujú zlepšiť vaše financie (sami majú holé rite), Sľubujú odpovede, VHĽADY na všetky vaše otázky (vedia všetko?), Sľubujú pomoc tam kde sa vám nedarí a neviete si radi (sami sebe nevedia pomôcť a sú vďačný keď nachytajú nejakú naivnú dušu za pár €), Na probléme pracujú DLHODOBO (a to je koľko?), Sľubujú lásku, návrat partnera, zdravie aj modré z neba (stačí len zaplatiť, dlhodobo čakať a veriť..).. Sám mám "ezo" prax viac ako 40 rokov, dokážem veľké veci .. ale žasnem nad inzerátmi čo tu všetko ponúkajú (ZÁZRAKY).. Zneužívajú len vašu tieseň, city, naivitu .. a ak ste rozumovo slabší .. skočíte im na návnadu s názvom "NÁDEJ".. Nedajte sa nachytať!