inzercia, predaj, predám, bazár

Alexandr Činsky

Kategória: Vtáctvo

Predam samicu alexandra cinskeho r. 2021
Alexandr Činsky
Podobné inzeráty
Alexander čínsky na ručne dokrmenie
Mladatka na ručne dokrmenie alexander čínsky Predám alexander čínsky na ručne dokrmenie.cena 80.eur Poprosím čítajte celý inzerát doprobrobna. Na predaj mám alexander čínsky,aktualne má 16 dní!!!odber možný každu chvilku. Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozní ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem,vhodné podmienky a hlavne takí,ktorí už dokrmovali ručne papagájov a vedia,čo obnáša starostlivosť o papagája!!! ĎAKUJEM. K predaju mám aj: -alexandrov velkých -alexanrov malých zelených,55eur -alexandrov malých žltých, 80eur -alexandrov malých modrých,75eur -alexandrov malých bielych,80eur -alexandrov malých lacewing 75eur Každý jeden alexander pojde do novej rodiny okrúžovaný a vo veku od 18 dní. Bývam priamo v Hlohovci. T.C. Na fotkách su rodičia aj s malými z minuleho roka.
Alexandr rudohlavý
Prodám 1,0 alexandr rudohlavý přírodní. Pevný kroužek,DNA.
Alexandr rudohlavý
Prodám 1,0 / 2022 alexandr rudohlavý přírodní. Pevný kroužek,DNA.
Predám Alexandrov čínsky
Predám Alexandrov čínsky samec a samica rok 2021 predám spolu ako pár na leto by už mohli hniezdiť dôvod predaja nemám už na to čas cena 110€ za kus
Alexander čínsky
Predám chovnú páru Alexander čínsky, pravidelné odchovy viem doložiť. Cena 250€. A odchov 2022 0,1 s DNA cena 85€. Na sms a email neodpovedám.
Alexander cinsky
Predám alexander cinsky. Posledný samec 022 z DNA. Krasny veľký kus. Celoročne vonku.