inzercia, predaj, predám, bazár

Alexandre maly kupim

Kategória: Vtáctvo

Dobrý deň, mam zaujem o kúpu Alexandre maly Lutino samec najlepšie 2020 až 2014 ponuknite na email cena rocnik (opis: kruzok/pazúriky atd stav…)
Alexandre maly kupim
Podobné inzeráty
Alexander malý - RUCNE DOKMENIE
Beriem rezervácie na ručne dokrmené Alexandre.K odberu budú cca o 10 dní. Mladé sú liahnute z liahne krmene od prvej sekundy striekackou a krmene dokrmovacou zmesou kaytee...budú odcervene a k odberu keď začnú zaperovat a ešte nebudú vedieť lietať... s dokrmovanim co ako kedy koľko všetko vysvetlím pripadne budem na tel.cisle... Dokrmovaciu zmes vám viem zabezpečiť pripadne moznost pozriet chov aby bola predstava ako budu vyzerat... K odberu budu: Alexandre veľké Alexandre čínske Alexandre ciernohlave (cierna hlava zelenoolivove telo) Alexandre cervenohlave (cervena hlava zelene telo) Alexander malý oliva Alexander malý zelený Alexander malý modrý Alexander malý Albino(biely) Alexander malý modrý pallid(biela hlava do modra sfarbene telo) Alexander malý sivý pastel pallid(do zlta hlava a telo sedozlte) Alexander malý lutino (zlte) Alexander fuzaty Alexander malý žltý pallid (zlta hlava zeleno zlte telo)
Alexander malý Lacewing 2022-Samička
Domáci maznáčik alebo do chovu---ALEXANDER MALý LACEWING,nebesko modrý 2022./su odchované pod rodičmi/!!!, Dobrý deň, Predám Alexander malý Lacewing 2022-Samička-Samček. Nie sú krúžkované,ale majú spravené DNA Testy aj Certifikát,je v 100 percentom zdravotnom stave. Alexandre sú vhodné aj ako domáci maznáčik do veľkej klietky v to nenáročný papagáj,ktorý je veľmi rozumný,vie sa naučiť aj rozprávať nejaké slová a napodobnovať zvuky.Preto je vhodný aj do rodiny k deťom. Krmene sú denne na kvalitnej strave,čerstvej zelenine a ovocí. Poprosím,aby mi volali iba normálni ľudia,ktorí maju 100 percentný záujem a vhodné podmienky. Som priamo z Hlohovca. Cena je 95 Eur. T.C. Mám na predaj aj iné druhy papagájov,pozrite si aj vpravo dolu kolonku-všetky inzeráty. P.S-Nakoľko ich mám veľa kusov,viem alexandre vymeniť aj za agapornisy fisher,prosím iba za tento druh ,nič iné.Dakujem.Da sa seriozne dohodnuť.
Alexandre male, fúzaté, mních a papagáj senegálsky.
Predám alexandre malé pevný krúžok 2022, samica žltá 2015, alexandre fúzaté pevný krúžok 2022, samica mnícha žltá mutácia. Predám aj páru papagáj senegálsky.
alexandre
Predám alexandre malé R.22 mutácie/posledný in- zarát 24.2./.Viem zostaviť 2 nepríbuzné páry. Výmena za alexandre červenohlavé. Len telefon. kontakt na čísle . Máťáš,Bušince,okr. Veľ.Krtíš. Dohoda !!!
Alexander maly
Predam alex.maly violeta pastel HCH 0:1 r.22 alex.maly violet HCh 0:1 r.22 alex.maly modry pastel HCh 0:1 r.22 alex.maly violet step lacewing 1:0 r 22 alex.maly modry bez DNA,alex,maly lutino bez DNA,Alex,maly chovne samice modry pastel HCH 0:1 rok 2018.
Alexander malý Samička 2022,možnosť výmeny za agapornisov
..Dobrý deň, Predám Alexander malý, tejto farbe a mutácii AKO JE NA FOTKE..Samička 2022,,,/sú odchované pod rodičmi,nie su ručne dokrmované/!!!, NIE je krúžkovaná, ale inak máspravené DNA Testy aj Certifikát,je v 100 percentom zdravotnom stave. Alexandre sú vhodné aj ako domáci maznáčik do veľkej klietky v to nenáročný papagáj,ktorý je veľmi rozumný,vie sa naučiť aj rozprávať nejaké slová a napodobnovať zvuky.Preto je vhodný aj do rodiny k deťom. Krmene sú denne na kvalitnej strave,čerstvej zelenine a ovocí. Poprosím,aby mi volali iba normálni ľudia,ktorí maju 100 percentný záujem a vhodné podmienky. Som priamo z Hlohovca. Cena je 95 Eur. T.C. Mám na predaj aj iné druhy papagájov,pozrite si aj vpravo dolu kolonku-všetky inzeráty. P.S-Nakoľko ich mám veľa kusov,viem alexandre vymeniť aj za agapornisy fisher,prosím iba za tento druh ,nič iné.Dakujem.Da sa seriozne dohodnuť.