inzercia, predaj, predám, bazár

ALL INCLUSIVE | PREDAJ 3 IZB. RD BLÍZKO V. MEDERA, SOKOLCE

Kategória: Domy

POZOR !!! CHCETE BÝVAŤ BLÍZKO VEĽKÉHO MEDERA V 3 IZBOVOM ZACHOVALOM RODINNOM DOME A NA POZEMKU O VÝMERE 750 M2? UVÁDZACIA CENA IHNEĎ NASŤAHOVATEĽNEJ ZACHOVALEJ NEHNUTEĽNOSTI ZA 92.000 € EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi pekne udržiavaný zachovalý 3 izbový rodinný dom na slnečnom pozemku blízko mesta Veľký Meder v obci Sokolce (cca 3 km). Obec Sokolce disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou.

Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti:
-Druh nehnuteľnosti: Rodinný dom s vlastnou záhradou
–Výmera pozemku: 750 m2
–Úžitková plocha: 110 m2
-Plocha vedľajšej budovy: 80 m2
-Počet izieb: 3
-Ostatné priestory domu: Kuchyňa, špajza, technická miestnosť, kúpeľňa
-Stav: Veľmi pekne udržiavaný, zachovalý dom
-Inžinierske siete: mestská voda, elektrina, plyn, odpad je riešený žumpou 10 m3

•Celkový dojem makléra: zachovalý, po technickej stránke zdravý dom vhodný pre milovníkov záhrady, prírody, pre hobby chovateľov zvierat atď.
•Odporúčame: vhodné bývanie pre 3-4-5 osôb, pre milovníkov vidieckeho štýlu bývania predsa v malej dedinke s rozsiahlou infraštruktúrou.

Ak túžite po dedičské bývanie blízko mesta Veľký Meder na dostatočne veľkom pozemku v zachovalom rodinnom dome za VÝBORNÚ cenu tak táto ponuka je výlučne pre Vás !!

Nezmeškajte, dohodnite si obhliadku ešte dnes !!

CENA nehnuteľnosti: 92.000 €,-/ celkom

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 3 IZB. RD BLÍZKO V. MEDERA, SOKOLCE
Podobné inzeráty
NA PREDAJ Rodinný dom na podnikanie - Sokolce
Realitná kancelária RE/MAX Attractive Plus vám exkluzívne ponúka rodinný dom v obci Sokolce, vhodný ako dvojgeneračný alebo na podnikanie. Z obce je výborná dostupnosť do kúpeľného mesta Veľký Meder, kde sa nachádza termálne kúpalisko. Dom sa nachádza v centre obce Sokolce, je dvojpodlažný, s veľkou letnou kuchyňou, priestrannou terasou a pozemkom z veľkou rozlohou. Dom je možné rozdeliť na dve bytové jednotky, alebo ho využiť na podnianie s tým, že na prízemí budú kancelárie, a na poschodí byt. V celom dome sú plastové okná, nové podlahy a dlažby.Dom je po rekonštrukcii, stačí sa len nasťahovať. Vstupná brána bude v priebehu niekoľkých týždňov vymenená majiteľmi nehnuteľnosti. Za domom je veľká terasa, s priestrannou letnou kuchyňou, ktorá sa dá výborne využiť v letních mesiacoch, alebo ako showroom. K domu prislúcha veľký pozemok. Dispozícia domu: - prízemie: vstupná chodba, 2x izba, kuchyňa a kúpeľňa - poschodie: chodba s kuchyňou, 3x izba, kúpeťňa, šatník a terasa Rozloha pozemku je: 2588 m2 Úžitková plocha domu je: 150 m2 + letná kuchyňa 33,9 m2 V obci Sokolce sa nachádza zákaldná škola, materská škola, pošta, potraviny, lekáreň, ambulancie lekárov.
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 4 IZBOVÉHO RODINNÉHO DOMU, VEĽKÉ KOS.
POZOR UVÁDZACIA CENA !! NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S TERASOU VEDĽAJŠOU BUDOVOU BLÍZKO VEĽKÉHO MEDERA V OBCI VEĽKÉ KOSIHY !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj pekný 4 izbový rodinný dom blízko Veľkého Medera v obci Veľké Kosihy. Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti: -Druh nehnuteľnosti: Rodinný dom s vlastnou záhradou -Výmera pozemku: 970 m2 -Úžitková plocha domu: 110 m2 -Vedľajšia budova: má plochu o výmere 25 m2 a je zariadená ako kancelária -Počet izieb: 4 -Stav: krásny veľmi pekne udržiavaný rodinný dom -Kúrenie: plynové kúrenie -Záhrada: terénne parkové úpravy na dvore, na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova ktorá je vhodná napríklad pre hobby chovateľov zvierat atď., Brána: elektrická brána -Izolácia: na dome je vonkajšia izolácia – polystyrén -Mesačné náklady: pohybujú sa cca do 200 €. Tento krásny rodinný dom s veľkým pozemkom sa predáva čiastočne zariadený a je kúpou IHNEĎ voľný !! Čaká na nového majiteľa nezmeškajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes !! CENA ponúkanej nehnuteľnosti: 106.000 €,-/ celkom zodpovedá celkovej kvalite vyhotovenia a stavu rodinného domu. V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ POSCH. RD + GALÉRIA, OKOČ
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 4 izbový poschodový rodinný dom + galéria blízko Veľkého Medera v obci Okoč. Mesto Veľký Meder, ktoré disponuje výbornou občianskou vybavenosťou je vzdialené od obce Okoč len 3 minútky autom. Okresné mesto Dunajská Streda je cca 15 minút autom. V obci sa nachádza materská,-základná škola, potraviny, rôzne obchody, kaviarne, bankomat, pošta, lekár, obecný úrad atď… Tento krásny rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 190 m2 a nachádza sa na priestrannom pozemku o výmere 1600 m2. IS: Elektrina, obecná voda, odpad je riešený žumpou. Základná charakteristika nehnuteľnosti: – Rodinný dom je čiastočne podpivničený, – Na pozemku sa nachádza aj vedľajšia budova, – Mesačné náklady sa pohybujú cca do 160€. Ak chcete bývať v obci s dobrou občianskou vybavenosťou ale takisto blízko Veľkého Medera a Dunajskej Stredy na krásnom veľkom pozemku, ktorý dá viac možností pre nového majiteľa tak táto ponuka je stvorená priamo pre Vás !! Nezmeškajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes !! CENA nehnuteľnosti: 165.000 € ,-/ celkom S rekonštrukčnými prácami, poprípade novým nábytkom na mieru Vám náš tím odborníkov s radosťou pomôže za výhodnú cenu. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, TÔŇ
AK CHCETE BÝVAŤ V KRÁSNOM PRIESTRANNOM 6 IZBOVOM RODINNOM DOME NA NÁDHERNOM POZEMKU S BAZÉNOM A MENŠÍM JAZEROM NEĎALEKO VEĽKÉHO MEDERA TAK TÁTO PONUKA JE STVORENÁ PRIAMO PRE VÁS !!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 6 izbový rodinný dom na krásnom pozemku s bazénom a menším jazerom neďaleko Veľkého Medera v obci Tôň. Obec Tôň disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, mesto Veľký Meder je vzdialené od obce cca 7 minút autom. Mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica, ihrisko, škola , škôlka atď… Celková úžitková plocha domu je 180 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 1974 m2. Na pozemku sa nachádza aj 2x dvojgaráž !!! Tento dom jednoducho musíte vidieť ! Nezmeškajte túto ponuku a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes !!! CENA: 295.000 € ,-/ celkom + DOHODA MOŽNÁ V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
Predaj, rodinný dom Sokolce, útulný a zároveň priestranný
Ponúkame Vám na predaj štvorizbový rodinný dom v obci Sokolce, ktorý sa nachádza na priestrannom slnečnom pozemku o rozlohe 1608 m2. Rodinný dom má dva samostatné vchody. Hlavným vchodom sa vchádza z ulice do chodby, ktorá je prepojená s dennou miestnosťou, z ktorej sa vchádza do dvoch nepriechodných a jednej priechodnej izby, do kúpeľne a samostatnej toalety. Druhý vchod je z dvora, ktorý umožňuje priamy vstup do jedálenskej časti a kuchyne. Pri kuchyni je umiestnená menšia špajza a technická miestnosť – kotolňa. K domu je pristavaná priestranná terasa a technická miestnosť s výstupom na povalu. Vedľa domu sa nachádza samostatne stojaca garáž a altánok, ktorý je moné využiť aj ako parkovanie pre ďalšie dve autá. Rodinný dom bol postavený v roku 1968 z pálených tehál. Rekonštrukcia rodinného domu sa začala v roku 2004, kedy nad prístavbou a terasou bola vymenená strešná krytina na asfaltový šindel a boli vymenené vodovodné a čiastočne elektrické rozvody, bola rekonštruovaná kúpeľňa a toaleta. V roku 2019 bol obnovený krov na hlavej časti domu a vymenená strešná krytina na plechovú, boli osadené plastové okná a žalúzia, namontovaná klimatizácia, boli vymenené laminátové podlahy, dlažba, v celom dome bol zaizolovaný strop. V roku 2021 boli vymenené radiátory. Ústredné kúrenie a TÚV je zabezpečené plynovým kotlom. V dome je elektrina, obecný vodovod, plyn a splašková voda je odvádzaná do žumpy. Udržiavaná záhrada s ovocnými stromami siaha až do ďalšej ulice, preto je na pozemok možný vstup z dvoch ulíc. Vo dvore je rekonštruovaná samostatne stojaca garáž, altánok, studňa a uličný plot je drevený. Upravený dvor so zámkovou dlažbou, s vysadeným trávnikom, jazierkom, živým plotom z tují a s vysadenou zeleňou ponúka možnosť okamžitého nasťahovania a komfortného bývania. Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie pred ňou. Obec Sokolce, ktorá ponúka základnú občiansku vybavenosť, je vzdialená od kúpeľného mesta Veľký Meder 4 km a do Bratislavy cesta autom trvá približne 40 minút. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa bez tiarch. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-60823 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesi
ALL INCLUSIVE | PREDAJ EXKLUZÍVNEJ 4 IZBOVEJ NOVOSTAVBY,D.S.
*NOVÁ CENA* AKTUÁLNE V STAVE AKO NA FOTKÁCH ALE JE MOŽNOSŤ AJ DOKONČENIA NA KĽÚČ !!! ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj mimoriadne priestranný rozostavaný 4-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 120m2 v novovzniknutej lokalite mesta Dunajská Streda na slnečnom pozemku o výmere 700m2. Rodinný dom má vynikajúcu dispozíciu a všetky miestnosti sú veľkorysej výmery. Dom je vhodný aj pre viacčlennú rodinu. Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva v stave ako vidíte na fotkách ale je možnosť dokončenia aj na kľúč. Bungalov sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite iba na skok do centra mesta. Mesto je vzdialené iba 25 min od Bratislavy. Do Bratislavy sa dá presunúť viacerými cestami a spôsobmi, k dispozícii je novovybudovaná diaľnica D4R7, autobusová zástavka je kúsok od domu, vlakové spojenie. Dunajská Streda poskytuje priestor obyvateľom na rozmanitú rekreáciu a množstvo športov, nákupy, kultúrne podujatia, mesto ponúka množstvo reštaurácií, celoročne si môžete oddýchnuť aj vo vyhľadávanom Thermalparku s bazénmi a vodnými atrakciami a úžasným wellness V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. CENA: 199.000 EUR vrátane provízie pre RK, právneho a hypotekárneho servisu. ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: – vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, – poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, – poplatky za overenie podpisov u notára, – doručenie podkladov na kataster, – asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, – ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Kontakt: info@