inzercia, predaj, predám, bazár

alpine pro nohavice

Kategória: Funkčné prádlo

vo veľmi dobrom stave
veľkosť M ale podľa mňa to je skôr L
alpine pro nohavice
Podobné inzeráty
Predám funkčné spodné prádlo značky Alpine pro
Želám pekný deň! Predám toto funkčné spodné prádlo značky Alpine pro. Je ako nové, oblečené bolo asi trikrát. Je čisté a prané v špeciálnom prípravku určený na športové oblečenie. Plní svoj účel. Je vhodný pre deti, veľkosť cca 146-152. Komplet je skvelý pre deti do zimy. Či už sa chystáte na hory lyžovať, turistikovať alebo sánkovať. Oceníte ho aj pri prechádzke počas zimy. My sme boli veľmi spokojní. Predám ako komplet, osobný odber alebo zasielam poštou. V prípade záujmu píšte. Cena je 25€, v prípade zaslania poštou + poštovné.
Pánske funkčne triko Alpine Pro, vel. M, PC: 35e.
Predám pánske funkčne triko s dlhým rukávom Alpine Pro, vel. M, material 88%polyester, 12%elastan - COOL-DRY - rýchloschnúci, pružny a hrejivý materiál, ktorý zabezpečuje rýchly odvod potu od pokožky. Barva oranžova s potiskom hor na prednej strane. Tričko je ako nove, mal som ho iba párkrat na sobe.., PC bola 35e. Rozmery: šírka pod pazuchmi 50cm, dlžka rukáva celková 78cm, dlžka chrbta 68cm. Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informácie e.mail. Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty..
DYNAFIT - Women's Alpine 2 3/4 Tights - XL
Dynafit Alpine 3/4 Tights W sú dámske legíny úzkeho strihu a ponúkajú odvod potu a vysokú elastickosť, aby sa čo najlepšie prispôsobili postave a neobmedzovali pohyb počas náročného trailového behu. V zadnej časti nohavíc sa nachádza elastické vrecko na gél, alebo fľašku nápoja a vrecko so zipsom pre telefón, alebo iné drobnosti. Bezpečie za zhoršenej viditeľnosti zvýšia pásiky, ktoré odrážajú svetlo.
Mramot PreCip Eco set bunda + nohavice
Predám set nepremokavé nohavice + bunda značky Mramot, nenosené veľkosť L. Oblečenie sa dá zložiť do vrecka a nezaberá takmer žiadne miesto v batohu, zato je veľmi vhodne na turistiku ak vás zastihne nepriaznivé počasie. Viac info je v linkoch nižšie. Pôvodná cena bola cca 170€ za komplet. Momentálne je môj ponúkaný set za cenu 1ks. Nohavice: Bunda:
Bunda a nohavice na lyzovanie
Predám nepoužitú bundu a nohavice na lyžovanie. Pôvodná cena bunda 200, nohavice 100. Teraz bunda 70 nohavice 30
Funkcne tricko M bez rukavov
Raz vyskusane,muzovi nesedia tie sieťky,tak posuvame dalej. Velkost M,ale sirsie ako bezne M,mozem premerat. Znacka Alpine Pro.