inzercia, predaj, predám, bazár

Altiplano cubic vyvýšený zahon

Kategória: Rastliny

Predam novy vyvýšený zahon, ma par oderkou od prevozu. Rychle jednanie, dohoda na cene.

Altiplano Cubic, vyvýšený záhon, 150 x 100 x 50 cm, borovica, záhradná textília, ErgoGrow
Zmeňte s vyvýšeným záhonom Altiplano Cubic svoj balkón, dvor alebo terasu na príjemnú oázu plnú kvetov, byliniek, ovocia alebo zeleniny.
Altiplano cubic vyvýšený zahon
Podobné inzeráty
Vyvýšený záhon
Predám vyvýšený zahon identický s foto. Pôvodná cena ako na foto. Záhon predávam, pretože NEOBSAHUJE SPODOK / DNO. Vhodné do záhrady položiť na pôdu. Záhon zmontovaný, nepoužitý.
Vyvýšený záhon červený smrek 100x200cm
Predám vyvýšený žáhon z červeného smreku. Červený smrek je veľmi odolný v exteriéri a zaručuje dlhú životnosť. Rozmer: 100x200x52cm (ŠxĎxV) Nerezové vruty Stredové výstuhy Nopová fólia Rohové lišty Cena: 160€ Možnosť dovozu 0,50e/1km prípadne osobný odber v demonte na 02753 Záhon sa dodáva bez náteru, červený smrek vplyvom vonkajšieho počasia sa sám zakonverzuje a postupne zosivne. Náter je avšak stále možný no už vo vašej réžíí ;) Dodanie už len na jeseň 2023
Predám vyvýšený záhon.
Predám vyvýšený drevený záhon na kolieskách aj z malím fóliovníkom a oknami.Romer:D-150cm V-63cm bez kolies,Š-80cm.Cena pevná 50€
Vyvýšený záhon
Ponúkam na predaj vyvýšený zahon akýchkoľvek rozmerov podľa vašich predstav. Pre viac info volať alebo sms. DOVOZ ZABEZPEČÍM.
Rám na vyvýšený záhon
Rám na vyvýšený záhon 80cm x 60cm cena za kus 7eur Osobný odber senec
Vyvýšený záhon (multifunkčný)
Viacúčelový multifunkčný vyvýšený záhon v dvoch farebných prevedeniach (hnedá/šedá).