inzercia, predaj, predám, bazár

americký Stafford

Kategória: Psy

šteniatka amerického Stafforda hľadajú nový domov k dispozícii mame dve fenky narodené 24.12. Zdrave,očkované odcervenene z preukazom foto rodičov poskytnem v maili otec cierny mama modrá len do dobrých ruk!!!
americký Stafford
Podobné inzeráty
Americký stafford
Štena Americký stafford nar. Február na papieroch.Za očkovaný Odčerveny s čipom.Cena dohodou,veľmi lacno.Poslúcha na povely,na vychadzke neťahá.Vhodný so bytu aj von na stráženie.
Americký Stafford
Predám 6 týždňové šteniatko americký Stafford (Fenka) len vážny záujem ktorý sa onu postará je hráva a je od narodenia pri deťoch. Pre viac inf volat!
Šteniatka - Stafford
Ponúkam šteniatka rasy Americký Stafford narodené 29.12.2022. Šteniatka sú staré 6 týždňov, zaočkované a začipované s vet. preukazom. K odberú su od 8 týždňa (23.2.2023), do vtedy len možnosť prísť pozrieť a rezervovať si šteniatko. Matku je možné vidieť na mieste. Keby nedvíham volajte na .
Americký stafordšírsky teriér
Ponúkam na predaj 3 mesačné šteniatka. (3 fenky,1 pes) Sú očkované a pravidelne odčervené. Sme majitelia oboch rodičov. AMSTAFF, Americký staford, stafford
Americky stafford
Mám 5šteniatko americký stafordov 1zich fenka sù cena 200er záujmu kontaktujte na čisle
Americký stafordšírsky teriér
Ponúkam na predaj 3 mesačné šteniatka. (2 fenky,1 pes) Sú očkované a pravidelne odčervené. Sme majitelia oboch rodičov. AMSTAFF, Americký staford, stafford