inzercia, predaj, predám, bazár

Anatomicky batoh pre prvákov

Kategória: Školské potreby

Čisto nový anatomicky batoh, značky OXYBAG, ešte zabalený, predávame ho z dôvodu že bol kupovaný ako darček ale nevyhovuje. Prosím písať na mail.
Anatomicky batoh pre prvákov
Podobné inzeráty
Školský batoh Roscoe-Kroon
Predám málo používaný batoh+tubus na perá -ceruzky značky Kroon,vo veľmi dobrom stave,ako nový.Polstrovaný chrbát + popruhy Študentský batoh ICONIC má vystužený a anatomicky tvarovaný chrbát z mäkkej peny na komfortné nosenie. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a je možné ich dotiahnuť prackami v spodnej časti. Veľmi pevný materiál Batoh sme pre vás vyrobili zo špeciálneho, veľmi pevného a ľahkého materiálu, vďaka tomu je hmotnosť celého batoha iba 490 g, ale nosnosť je 9 kg. Materiál na tento typ je odolný proti bežnému dažďu. Vodeodolný materiál + Nepromokavé zipsy Materiál pre tento typ batohu je vodeodolný. VODEODOLNY je to, čo potrebuje väčšina školákov, študentov alebo čo potrebujeme s týmto batohom pri klasickom cestovaní. Materiál, ktorý krátky čas vydrží každý bežný dážď. Všeobecne platí, že ak sa v daždi ocitneme, väčšina z nás sa snaží čo najrýchlejšie dostať niekam pod strechu alebo do miest, kde sa dažďu vyhneme. Na batohu sú tiež použité nepremokavé zipsy. Batoh teda nie je nepremokavý. Notebook Študenti určite ocenia polstrovaný oddiel na notebook do veľkosti 15,6″, ten sa ale dá využiť aj na uloženie šanónov alebo zošitov. Oddiel sa nachádza na zadnej stene batoha. Predný obal Naozaj veľký predný oddiel je potom super na všetko, čo je potrebné mať rýchlo poruke... Desiatu, telefón, perečník atď. Samozrejme je uzamykateľný zipsom. Bočné vrecká Na oba boky batoha sme pridali vrecko z rovnakej látky ako je batoh. Do každého z vreciek sa v pohode vojde fľaša na pitie. Komfortné ucho Samozrejmosťou je aj komfortné ucho na zavesenie batoha. PARAMETRE PRODUKTU Materiál 600D Rozmery 42 X 31 X 21 CM Hmotnosť 490 G Objem 25 L Nosnosť 9 KG Inzerát platí do zmazania.Telefónne číslo je vymyslené-prvý kontakt iba emailom!!!Odpovedám vždy,ak email nepride skontrolujte poštu v SPAMe. Na dobierku posielam iba pri zaplatení poštovného na účet!!
Nový ergonomický batoh Kartón P +P
Má certifikát. Viď foto. Štýlový kvalitný batoh. Výrobca - Kartón P+P. Spolu má 4 priehradky na zips. Po bokoch má 2 vrecká na vodu. Anatomicky, dvojkomorový školský batoh s prednými vreckami vhodný pre 1.stupeň ZŠ. (vhodný aj pre prvákov vyššieho vzrastu),ktorý spĺňa všetky požiadavky školskej tašky. Chrbát je mäkko polstrovaný, ergonomicky tvarovaný s odľahčeným hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú polstrované a dľžkovo nastaviteľné. Poťahovacie popruhy pomôžu batoh lepšie priblížiť ku chrbátu.Dno batoha je z pevného materiálu a je chránený plastovými nožičkami. Bočné vrecká sú dostatočne priestranné. Predné menšie zipsové vrecko je dostatočne priestranné pre akýkoľvek desiatový box. Má hrudný popruh, klopu na suchý zips, dve vrecká po stranách, kvalitné zipsy a dlhšie zipsové tiahla, reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť, pevné ucho pre lepšie držanie. Výrobca-Kartón P +P. PC-49.99 €. Cena - 22 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Školský batoh Topgal CHI 803 D - modrý (používaný)
Predám školský batoh Topgal CHI 803 D - modrý (používaný). Vnútorná sieťka poškodená. Pôvodná cena 70 EUR. Dokonalý detský školský batoh, vhodný predovšetkým pre deti 2. - 5. triedy. Batoh je vo fialovo-modrých farbách s motívom poníkov vhodný predovšetkým pre dievčatá. - Batoh má bezpečnostné reflexné prvky - veľkou výhodou je polstrovaný ergonomicky tvarovaný systém chrbta s vyberateľným hliníkovým rámom - nastaviteľné popruhy s hrudným pásikom Batoh je vhodný pre dievčatá. Do batoha sa bez problémov zmestí formát A4. Batoh má dve veľké hlavné priehradky a predné zipsové vrecko. V prednej veľkej priehradke je menšie vrecko a menovka. V prednom zipsovom vrecku je karabínka na kľúče. Na boku je elastické vrecko na fľašu.
Anatomický školský batoh ABB-DisneyStar Princess (Popoluška)
Predám anatomický školský batoh ABB - Disney Star Princess (Popoluška), najľahší svojho druhu na trhu. Hmotnosť batohu nepresahuje 1 kg! Chrbát batohu je vystužený a ortopedicky tvarovaný. Takto vystužená a tvarovaná zadná časť z polyetylénu umožňuje rovnomerné rozloženie záťaže na celú plochu chrbta dieťaťa. Ramenné popruhy sú široké 6 cm. Popruhy naviac kopírujú tvar krku a ramien, čím pomáhajú zmenšiť tlak na telo a udržujú správne rozloženie váhy. Dno batohu je vyrobené z veľmi odolnej gumy, ktorá zabraňuje poškodeniu a zašpineniu spodnej časti batohu a jeho rohov a tým predlžuje životnosť celého batohu. Celý Anatomický školský batoh ABB - Disney Star Princess je vyrobený z veľmi kvalitných, odolných a nepremokavých materiálov. Vnútorný priestor je rozdelený do 2 veľkých a 2 menších vreciek. Všetky vrecká sú so zapínaním na zips a sú prekryté chlopňou na suchý zips. Na bokoch sú dve vrecká na gumu. Uško na zavesenie s gumovou časťou pre dobré držanie. ROZMERY: výška 41,5 cm (výška s pútkom 42 cm), šírka 39 cm, hĺbka 25 cm; VÁHA: 0,8 kg; NOSNOSŤ: 9kg; Výrobca: SunCe Ako nový bol kúpený pred 3 rokmi za 59€.
Školská taska 2v1
Novinka z rady EXPLORE - klopnová školská taška v nežnej modrej farbe s obrázkami jednorožcov v prevedení 2 v 1 vhodná pre prváčikov. Behom chvíľky tak máte z jedného batohu dva - menší napr. na záujmové aktivity, väčší na školské potreby. Klopa tašky je ľahko ovládateľná vďaka patentovanej magnetickej spone Fidlock. Vnútorný priestor je dobre prístupný, rozdelený prepážkami na 3 priestranné komory, ktoré možno stiahnuť šnúrkou u vrchného okraja batohu. Novinkou je unikátne konštrukčné riešenie z dielne Explore týkajúce sa konštrukcie bočnej strany batohu, vďaka ktorej sa automaticky prispôsobí šírke vzhľadom k jeho naplneniu. Chrbát batohu je plne polstrovaný a anatomicky tvarovaný, ramenné popruhy vystužené, anatomicky tvarované. Ďalší popis: unikátny batoh pre prváčikov s funkciou 2 v 1 dobre prístupný a prehľadný vnútorný priestor predné zipsové vrecko vhodné pre peračník POP UP s rovnakým motívom integrovaná pláštenka v samostatnom vrecku na dne batohu hrudný i bedrový pás pre dokonalé držanie na chrbte dieťaťa expanzná konštrukcia bočnej strany batohu umožňujúca jeho automatické prispôsobenie šírky vzhľadom k jeho naplneniu zaťaženie batohu systémom kontroly záťaže 2 priestranné, bočné vrecká na fľašu s pitím polstrovaný a anatomicky tvarovaný chrbát batohu vystužené, anatomicky tvarované ramenné popruhy vnútorná polohovateľná klopa pre spevnenie dna, zaisťujúca stabilitu batohu pri voľnom postavení na zem a rozkladajúca rovnomerne záťaž vnútri komory 4 plastové nožičky na dne batohu pre jeho ochranu zospodu reflexné prvky zo všetkých strán batohu vrátane ramenných popruhov prvotriedne značkové zipsy (pre systém 2v1 zipsy YKK, ostatné komory a vrecká zipsy SBS) vysoko kvalitný výrobok
Predám dievčenský školský batoh baagl Cubic Abstrakt
Predám dievčenský školský batoh baagl Cubic Abstrakt kupovaný pred rokom.Batoh je v záruke a 100% stave,ako nový.K batohu je aj peračník etui Abstrakt.Vo vnútri je menšia škvrna ako vidieť na fotke. Pošlem aj na dobierku. Poštovné hradí prijímateľ. Cena 35e. Trojkomorový dievčenský batoh Cubic Abstrakt vo fialovo-ružovom farebnom vyhotovení so saténovými detailmi. Batoh je vhodný už od 3. triedy ZŠ. POPIS PARAMETRE • Ergonomicky tvarovaný chrbát. • Úplne nastaviteľné ramenné, prsné a bočné kompresné popruhy na optimálne prispôsobenie postave. • Tri samostatne uzatvárateľné komory s vnútorným organizérom a kapsou na 15palcový notebook alebo tablet. Tento vnútorný organizér umožňuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. • Predná komora batoha obsahuje praktický organizér a tiež pútko s karabínkou na zavesenie kľúčov. Túto karabínu je možné odopnúť a používať samostatne. • Bočné kapsy z elastického materiálu. • Vystužená tajná kapsa umiestená naspodku batoha. • Veľmi nízka hmotnosť batoha – 1200 g. • Objem batoha je 29 l a nosnosť 7 kg. • Batoh je vyrobený z pevného vodovzdorného materiálu. • Množstvo reflexných prvkov zaistí bezpečnosť dieťaťa. • Batoh je vybavený trendy príveskom BAAGL. • Batohy CUBIC boli testované a certifikované v akreditovaných skúšobných laboratóriách. Šírka: 33 cm Výška: 45 cm Hĺbka: 20 cm Licencie: Abstrakt Materiál: 100% Polyester Počet komôr: 3 Vhodné pre: pre dievčatá Farba: ružová Motiv: Abstrakt Stupeň: od 3. triedy Nosnost: 7 kg Objem: 29 l