inzercia, predaj, predám, bazár

Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým

Kategória: Sporáky

Predám málo používaný 110 cm Rangemaster Classic Deluxe 4-horák + 1 wok-horák plynový sporák zobrazený na obrázkoch a 1x s dvoma keramickými horákmi, 3x elektrické rúry + 1 stúpačka, s odkladacou zásuvkou.
Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne.
Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne.

Vďaka dvom keramickým horákom, ktoré umožňujú premenlivý ohrev v rámci jednej varnej plochy, je ideálny pre zdravé varenie rôznych jedál.

Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril,
Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra
miešanie vzduchu, rozmrazovanie, mriežka na miešanie vzduchu, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie,

Rýchla odozva (R)
30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie.

Pravá rúra: konvektomat,
Pravá spodná zásuvka: Droždie, úložný priestor,

Katalytické usadeniny
Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou.

Funguje s plynovým rozvodom!!
pb, dá sa prerobiť na plyn!!

Zapaľovanie jednou rukou,
strážca plameňa,
Programovateľný digitálny displej,
Ľahko sa čistí smalt
Možno vyskúšať na mieste,

Veľkosť sporáka:
jadro: 90 cm.
šírka: 110 cm.
hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým
Podobné inzeráty
Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým
Predám málo používaný 100 cm plynový sporák Rangemaster Classic Deluxe so 4 plynovými horákmi + 1 wok horák, s 3 elektrickými rúrami. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. e-mail: gurgeljozsef@ Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra miešanie vzduchu, rozmrazovanie, mriežka na miešanie vzduchu, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie, Rýchla odozva (R) 30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie. Pravá strana: konvektomat, Katalytické usadeniny Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou. Funguje s plynovým rozvodom!! pb, dá sa prerobiť na plyn!! Plynový chránič plameňa, Zapaľovanie jednou rukou, trojité zasklenie, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 100 cm. hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým
Predám málo používaný 100 cm plynový sporák Rangemaster Classic Deluxe so 4 plynovými horákmi + 1 wok horák, s 3 elektrickými rúrami. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra miešanie vzduchu, rozmrazovanie, mriežka na miešanie vzduchu, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie, Rýchla odozva (R) 30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie. Pravá strana: konvektomat, Katalytické usadeniny Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou. Funguje s plynovým rozvodom!! pb, dá sa prerobiť na plyn!! Plynový chránič plameňa, Zapaľovanie jednou rukou, trojité zasklenie, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 100 cm. hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým
Predám málo používaný 110 cm Rangemaster Classic Deluxe 4-horák + 1 wok-horák plynový sporák zobrazený na obrázkoch a 1x s dvoma keramickými horákmi, 3x elektrické rúry + 1 stúpačka, s odkladacou zásuvkou. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. Vďaka dvom keramickým horákom, ktoré umožňujú premenlivý ohrev v rámci jednej varnej plochy, je ideálny pre zdravé varenie rôznych jedál. Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra miešanie vzduchu, rozmrazovanie, mriežka na miešanie vzduchu, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie, Rýchla odozva (R) 30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie. Pravá rúra: konvektomat, Pravá spodná zásuvka: Droždie, úložný priestor, Katalytické usadeniny Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou. Funguje s plynovým rozvodom!! pb, dá sa prerobiť na plyn!! Zapaľovanie jednou rukou, strážca plameňa, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 110 cm. hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster deluxe 5 plynový s 3 elektrickým
Predám málo používaný 110 cm Rangemaster Classic Deluxe 4-horák + 1 wok-horák plynový sporák zobrazený na obrázkoch a 1x s dvoma keramickými horákmi, 3x elektrické rúry + 1 stúpačka, s odkladacou zásuvkou. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. Vďaka dvom keramickým horákom, ktoré umožňujú premenlivý ohrev v rámci jednej varnej plochy, je ideálny pre zdravé varenie rôznych jedál. Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra miešanie vzduchu, rozmrazovanie, mriežka na miešanie vzduchu, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie, Rýchla odozva (R) 30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie. Pravá rúra: konvektomat, Pravá spodná zásuvka: Droždie, úložný priestor, Katalytické usadeniny Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou. Funguje s plynovým rozvodom!! pb, dá sa prerobiť na plyn!! Zapaľovanie jednou rukou, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 110 cm. hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster excel 5 plynový sporák so 4 elek
Predám málo používaný 110 cm plynový sporák Rangemaster Excel 4 so 4 plynovými horákmi + 1 wok horák, a + jeden s dvoma keramickými horákmi a 4 elektrickými rúrami. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. e-mailom: gurgeljozsef@ Vďaka dvom keramickým horákom, ktoré umožňujú premenlivý ohrev v rámci jednej varnej plochy, je ideálny pre zdravé varenie rôznych jedál. Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Rúra vľavo dole: Multifunkčná rúra miešanie vzduchom, rozmrazovanie, gril so vzduchom, pečenie so vzduchom, spodné pečenie, spodné pečenie, spodné pečenie, horné pečenie, Rýchla odozva (R) 30% skrátenie doby zahrievania, čo znamená, že nie je potrebné predhrievať rúru na reaktívne varenie. Vpravo hore: pomalé varenie Confit, ohrievací priestor, (udržiavanie jedla v teple a ohrievanie tanierov) Vpravo dole: konvektomat, Katalytické usadeniny Čistiace podložky na varenie absorbujú mastnotu a paru počas varenia a uvoľňujú tieto usadeniny na dno, keď je teplota vyššia ako 200 °C, čím zaisťujú, že rúra zostane čo najčistejšia s čo najmenšou námahou. Funguje s plynovým rozvodom!! pb, dá sa prerobiť na plyn!! Plynový chránič plameňa, Zapaľovanie jednou rukou, trojité zasklenie, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 110 cm. hĺbka: 60 cm.
Anglický sporák Rangemaster 5-horákový plynový sporák s 3 el
Predám málo používaný 110 cm plynový sporák Rangemaster 5 horák (4 + 1 horák Wokk) s 3 elektrickými rúrami. Rúru je možné používať samostatne, oddelene a súčasne. Môžete piecť pizzu, mäso, sušienky a koláče súčasne. Ľavá horná rúra: 2-kruhový elektrický gril, Ľavá spodná rúra: spodné horné pečenie, horné pečenie, Pravá strana: konvektomat, Funguje s káblovým plynom!! pb, dá sa prerobiť na plyn! Plynový chránič plameňa, Programovateľný digitálny displej, Ľahko sa čistí smalt Možno vyskúšať na mieste, Veľkosť sporáka: jadro: 90 cm. šírka: 110 cm. hĺbka: 60 cm.