inzercia, predaj, predám, bazár

Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky

Kategória: Ostatné

Predám predpôrodnú pomôcku Aniball, podporné pásy na tehotenské bruško a popôrodné pomôcky: vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť).
Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé.
Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba.
Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac).
Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Podobné inzeráty
Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám popôrodné pomôcky a podporné pásy na tehotenské bruško. Vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Anibal
Predám anibal pouzity asi raz, zo zdravotných dôvodov som pomocku nemohla pouzivat. Povodna cena vtedy 50€ Povodne balenie, ktoré obsahuje puzdro, anibal, balonik,kt sa da dokupit novy, meter, zapisnicek
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice !!!
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Poporodne potreby
Predam poporodne potreby (vid foto): Poporodne vlozky-2 balenia Poporodne nohavicky-2 balenia Nepremokave podlozky-1 balenie Cena spolu 5 eur.
odsavacka MEDELA swing flex+Beurer IL 11 infralampa
PREDAME odsavacku MEDELA swing flex +Beurer IL 11 infralampa kupovane koncom minuleho roka -odsavacka pouzivana asi 3 mesiace, lampa zapnuta asi 2x , uz su nam zbytocne nepouzivane ich piste prosim na mail dakujem Nová Medela Flex technológia Bezpečná - Nový Konektor Flex s ochranou proti pretečeniu zabraňuje pretekaniu mlieka do hadice a motora. Pohodlná - Vďaka ochrane proti pretečeniu môžete odsávať v pohodlnej polohe. Prispôsobivá - Správne priľnutie nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ s uhlom 105° k prsníku umožňuje lepší tok mlieka. Komfortná - Nový Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ má mäkký, hladký a pružný lem. Individuálna - Oválny tvar nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ je možné otáčať o 360°. Efektívna - Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ je k dispozícii v štyroch veľkostiach tunela - na veľkosti záleží. Výber veľkosti prsného nadstavca - Súčasťou balenia odsávačky je veľkosť 21 a 24 mm. Prípadne je možné zakúpiť inú veľkosť, podľa priemeru bradavky.