inzercia, predaj, predám, bazár

Anker Soundcore Life q10

Kategória: Headsety

Na predaj náhlavné slúchadlá Soundcore Life q10.

* bluetooth 5.0
* Hi-Res audio
* silné basy
* výdrž až 60 hodín na jedno nabitie
* nabíjanie cez usb-C
* možnosť pripojenia a počúvania cez AUX.

Viac info mail.
Anker Soundcore Life q10
Podobné inzeráty
Bezdrôtové slúchadlá Soundcore Liberty Air 2 (Anker)
Predám čierne bluetooth slúchadlá s mikrofónom (True Wireless Earbuds) a s potlačením okolitého hluku (noise reduction) od firmy Anker/Soundcore. Základné parametre: štuple, 4x mikrofón, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a aptX, hlasový asistent, prepínanie skladieb, zmena hlasitosti, prijímanie hovorov, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, impedancia 16 Ohm, menič 5 mm, výdrž batérie až 28 h (7h+21h), bezdrôtové alebo USB-C nabíjanie púzdra, rýchlonabíjanie slúchadiel, dosah 10m. Jedná sa o kompletné balenie + červený silikónový obal + 2x sada čiernych univerzálnych držiakov. Viac info a cena nového kusu: Inzerát platí do zmazania.
Bezdrôtové slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2
Predám úplne nové, nepoužité bezdrôtové slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2 v kompletnom balení. Vhodné aj ako dar. Cena 95 € poštovné zdarma, píšte email
Bezdrôtové slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2
Predám slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2 v kompletnom balení. Vhodné aj ako dar. Cena 95 €, píšte email
Bezdrôtové slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2
Predám slúchadlá Anker SoundCore Liberty Air B2 v kompletnom balení. Vhodné aj ako dar. Cena 95 €,
Soundcore Life P3
Zdravím predám bezdrôtové slúchadlá Soundcore Life P3, kupované priamo od výrobcu. Boli používané cca 8 mesiacov. Dôvod predaja je drobná závada na ľavom slúchadle, kde sa začala odliepať krycia sieťka na mikrofóne, čo som reklamoval u výrobcu a dostal náhradný kus (slúchadlá už teda nie sú v záruke). Poškodenie viď na foto č. 4. Slúchadlá boli vydezinfikované a vyčistené (v dôsledku čoho došlo ku vytvoreniiu jemného fľaku na pouzdre. Pôvodné cena 90€.
ANKER PORTABLE CONFERENCE SPEAKERPHONE
Predám Anker prenosný všesmerový konferenčný stolný mikrofón s integrovaným reproduktorom. Pripojenie: Bluetooth, USB-C Hmotnosť: 530 g Rozmery: 12,5x12,5x2,8 cm 360 stupňov pokrytie Výdrž 24 hodín PowerIQ - dobíjanie mobilných zariadení Súčasťou balenia je cestovné púzdro. Nový, nepoužívaný, v originál obale. Pošlem aj na dobierku. Pozri ďalšie moje inzeráty.