inzercia, predaj, predám, bazár

Antistresová ťažká prikrývka pre lepší spánok CURA Pearl Cla

Kategória: Spálne

Nová prikrývka

Osobný odber BB a okolie

Popis:
9 kg,
3 ks skladom,
ROZMER: 135X200 cm
MATERIÁL: vonkajšie: 100% bavlna ; výplň: hypoalergénne sklenené korálky, polyesterová vata
PRANIE: 60 ° C v práčke

NIE JE VHODNÉ PRE: DETI MLADŠIE 2 ROKOV, TEHOTNÉ ŽENY
ĽUDIA S CHOROBAMI (RESPIRAČNÉ PROBLÉMY, OBEHOVÉ PROBLÉMY, ASTMA, NÍZKY KRVNÝ TLAK, KLAUSTROFÓBIA, CUKROVKA) BY SA MALI PRED POUŽÍVANÍM PORADIŤ S LEKÁROM
Antistresová ťažká prikrývka pre lepší spánok CURA Pearl Cla
Podobné inzeráty
Predám nepoužitý Merino set
Predám nepoužité Merino doplnky: - prikrývka 200x140 - prikrývka 130x200 - vankúš 60x40 - magnetická podložka 90x195 Doplnky sú zo 100% ovčej vlny, ktorá je priedušná, termoizolačná a antireumatická, vhodná najmä pre starších ľudí alebo ľudí trpiacich zdravotnými problémami. Uprednostňujem predaj spolu, odber BA alebo Senec.
JYSK Prikrývka ROSENTRE 240x260 sivo modrá - nová
Prikrývka ROSENTRE 240x260 sivo modrá - nová. Nesedol mi odtieň do spálne. PC: 42,99€
Vankúš - prikrývka
Pekná prikrývka ľahko transformovatelna z vankúša a spat. Veľmi praktické riešenie.
prikrývka a obrusy
Prikrývka vhodná na 140 cm x 200 cm posteľ za 40 EUR. Priemer obrusov 110 cm + 6/10 cm strapce za 20 EUR. Reagujem na SMS.
Set vankúš a paplón Dormeo - Adaptive go
Ponúkam na predaj 2 sety - vankúš+paplón Dormeo -Adaptive go, rozmer paplóna je 140x200, vankúš 50x70. Prikrývka je ľahká, ale hrejivá a mimoriadne priedušná. Klasický vankúš je ideálny pre akúkoľvek polohu pri spánku.Na bočnej strane vankúša sa nachádza zips, čo umožňuje regulovať výšku vankúša. Set je hypoalergénny, vhodný pre alergikov. Sety sú úplne nové, nepoužívané, v pôvodnom balení. Vhodné ako darček. Pôvodná cena je 100€ za kus, teraz predávam za 60€ kus.
Ovčia vlna prikrývka, paplón+ Vintage paplon
Predám 2 kusy prikrývok z ovčej vlny. Sú vynikajúce pre alergikov. Pri prikrytí takouto prikrývkou si telo vytvirí pod ňou svoje príjemné teplo a nepotí sa. Prikrývky boli používané, ale sú veľmi zachovalé, lebo boli na nich vždy obliečky. Cena za kus 25 eur paplón, paplon Vintage paplón obojstranný s kvietkovaným vzorom a z druhej strany tmavá bordová farba. Cena 12 eur Ak máte záujem, pozrite si všetky moje inzeráty. Mobil