inzercia, predaj, predám, bazár

Antivibračné fólie

Kategória: Tuning

Predam fólie v balení 12 ks 4,5m2, nepoužité
Antivibračné fólie
Podobné inzeráty
Forged Karbonová zlatá polepová fólia
Predam Forged Karbonová zlatá polepová fólie 152x1500cm - interiér/exteriér. Barva: Zlatý maskač Šířka: 152cm Délka: 1500cm Tlouštka materiálu: 0,18mm Gramáž: 140g/mm Vytvrzení: cca 2 t Materiál: - PVC samolepící - odolná proti povětrnostním vlivům a mytí - nezanechává zbytky lepidla po odstranění fólie - s mikro kanálky, které zabraňují tvorbě bublin - vhodné pro použiví v interiéru i exteriéru Odolnosť fólií: - odolná proti vode, - odolná proti špine / umývateľná, - odolná proti soli, - odolná proti olejom a bežne vyskytujúcim sa vonkajším kyselinám a zásadám. Výhody fólií: Všetky použité materiály spĺňajú štandardy EÚ RoHS. Fólie neuvoľňujú žiadne nebezpečné chemikálie ani vzduchom sa šíriace chemikálie. Fólie majú vodný stĺpec a technológiu vzduchových kanálikov. Zvolené lepidlá s hrúbkou 0,03mm sú unikátne pripravené pre jednoduchú inštaláciu. Pri inštalácii je možné fóliu posúvať a po odstránení nezostávajú žiadne zvyšky. Vďaka vzduchovým kanálikom môže skvelý výsledok dosiahnuť aj laik. Použitý prenosový papier s gramážou 140 - 160g je vhodný aj pre dlhodobé skladovanie. Prenosový papier obsahuje mriežku pre jednoduchšiu inštaláciu a rezanie. Fólia na papieri nevysychá.
Dymova zatmavujuca cierna folia na svetla
Dymove svetla pomocou zatmavujucej čiernej folie. Nemecka folia Oracal, hruba, pevna a tvarovo stabilna. Rozmer 50 x 25 cm cena 5 €, rozmer 50 x 50 cm cena 7 €, rozmer 100 x 50 cena 12 €, rozmer 100 x 100 cm = 22 €. Mám 2 odtiene čiernej folie: svetla(predok BMW) alebo tmava (zadok Volkswagen Golf alebo Mazda 3). Vynikajuca svetelna svietivost cez nu až 95%, dajú sa pripadne vyrezať casti folie ako na Skoda Octavia svetlach pre hmlovky a podobne. Nie je potrebné vyberat svetla pri lepeni. Jednoducha montaz, video na youtube ako sa to lepi: Osobný odber v Prešove medzi 8 a 16 hod. alebo pošlem na dobierku Slovenskou poštou za +3,5€. Ak nedvíham tak pracujem, napiste e-mail alebo SMS.
Nálepka TDI
Ponúkam vyrezávanú nálepku TDI Ten Dym Ignoruj, 100 cm dĺžka, výška 15 cm, nálepka z kvalitnej fólie, drži dlho, ľahka aplikácia nálepky pomocou aplikačnej fólie.
Čierne Folie na svetlá
Predám fólie na svetlá. Rozmer: 30cmX60cm cena 4€ za kus
Černý fólie na narznik
Prodám černý lesklý pruh fólie na přední nárazník pro vozy : Škoda Octavia 3rs Škoda Octavia 3rs face Nové
Predám Lada Niva 1.7i 4x4
Predám lada Niva 1.7i 4bod.vstrek….komplet po GO karosérie,motora,podvozku,interiéru…. R.v 2005 …auto bolo do skrutky rozobrané a nanovo vyskladané !!!! GO motora : Vybrus,piesty,krúžky,kľuka,ložiska,zrovnaná hlava,nové ventily,gufera ventilov,rozvod+voditka+spanovak,sviečky+káble ,nová remenica klubového hriadeľa termostat,vodná pumpa a veľa iného (foto) Go podvozku : Komplet Lift kit čiže ramená,pankhardka,tlmice,pružiny,silentbloky komplet,brzdy,trúbky,oblozenia,bubny+kotúče+náboje s ložiskami ,hardspojka,kardanove kríze…a veľa iného GO karosérie: KOMPLET VYVARENÁ KAROSERIA …dá sa povedať že pôvodná zostala len strecha,spltiky,dvere,kapota predná a cast podlahy…nové.komplet predné nosníky ,vnútorne podblatniky,blatníky predok a zadok,lemy ,prahy vonkajšie vnútorne+výstuhy ,podlaha+nosníky a priečinky podlahy,predné čelo vonkajšie+vnútorne ,zadné čelo taktiež vonkajšom aj vnútro…predné sklo,samozrejme všetko vytmelene ošetrené nástrekom …komplet na aute celolak…nové led svtelomety Interiér : Nové sedačky Ford v modrej koži,podlahový koberec,obloženie dverí,sťahovačky okien,prerobený stropný tapacir,kompletne všetky plastové obloženia interiéru nové Čerstvé STK ,EK 25.11.2022,fólie na zadných sklách…led svetla, t3pneumatiky na r15 diskoch (samuraj)…šnorchel+navijak, katalyzátor,odpojený imobilizér v RJ upravená mapa jednotky upravoval pán Corjak…pozrie FB stránku - ladacor-diagnostika,servis a úpravy automobilov Lada…je tam príspevok v aute preinvestovaných veeeeeeeeeeeeľa peňazí a hlavne ČASU…auto som robil pre seba…čiže sa robilo všetko…všetky fotky z autá viem samozrejme pri zaujme poslať…cena dohodou