inzercia, predaj, predám, bazár

Aparatúra-ozvučenie

Kategória: Hudobníci a skupiny

Zdravím,ponúkam ozvučenie ako zvukár, pre hudobníkov a menšie kapely, vnútorné aj vonkajšie ozvučenie,cca 500 ľudí.
Aparatúra-ozvučenie
Podobné inzeráty
Aparatura pre DJov a Kapely od 1000-4000€
predám plne funkčnú profesionálnu aparatúra od 2x200 do 2x9.500W cena podla rozsahu. môže byť aj s dovozom k vám a inštalácia + inštalačný materiál POZRI ďalšie inzeráty. KLIKAJ na môj profil; MENO aaaaaaaa osobný odber BA/pošta/Zásielkovňa ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček. napr pre …,,,, potešia každého :)) spojitosť: DJ hudba skupina kapela
Bubeník hľadá kapelu
Hľadám kapelu hrajúcu vo Funky / pop štýle covery prípadne vlastnú tvorbu, žiadny metal a podobne. Skusobňa a aparatúra k dispozícii.
Bubeník hľadá kapelu
Hľadám kapelu hrajúcu vo Funky / pop štýle covery prípadne vlastnú tvorbu, žiadny metal a podobne. Skusobňa a aparatúra k dispozícii.(Šamorín)
Kapela hľadá
Kapela hrajúca vo Funky / pop štýle covery prípadne vlastnú tvorbu, žiadny metal a podobne, hľadá klavesáka a speváčku/speváka. Skusobňa a aparatúra k dispozícii.(Šamorín)
Bassgitarista
Skúsený Basgitarista, s komplet zvukovym aparátom (PA systémt.j.ozvučenie celej kapely zn.RCF /3kW,MIC Shure,AKG,MIX Macki a komplet svetelným parkom (ot.hlavy, rampa, LED, dymo ,PAR a pod.)"IBA KOMERČNÁ HUDBA,(t.j.zábavy, plesy a pod.)len "Košice a blízke okolie, max PO.
Hľadám latino perkusionistu alebo klávesáka
Hľadám skúseného a profesionálneho perkusionistu, alebo klávesáka, ktorý vie vytvárať latino podklady. Podmienky: Skúsenosti s latino muzikou (bachata,salsa,merengue,flamenco) Skúsenosti s live vystúpením Skúsenosti s hraním v štúdiu Podmienkou je mať svoj hudobný nástroj a ozvučenie. Výhodou je schopnosť spievať vokál Samozrejme by spolupráca nebola zadarmo a honorár by bol delený 50/50 Prosím len vážny záujem, žiadny začiatočník alebo človek čo si myslí že vie hrať latino a pritom nevie Ďakujem