inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk

Kategória: Ostatné

Na predaj máme tento veľmi dobrý apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk.

Jedná sa o zariadený apartmán 31m2. Je tu spálňa, obývačka s kuchyňou

a jedálňou, chodba, kúpelňa a terasa 5m2 s výjľadom na more. Apartmán je klimatizovaný

a predáva sa zariadený . K apartmánu patrí parkovanie 23,79m2. Vzdialenosť od

mora a od centra mesta 400m. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes
Apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk
Podobné inzeráty
Apartmány Rogoznica 100m od pláže
Na predaj máme tieto nové apartmány 100m od mora Rogoznica. Apartmány sa nachádzajú v dvoch rezidenčných budovách v skvelej lokalite. Každá budova má 9 apartmánov na štyroch podlažiach. Budova A prízemie. Apartmán SA: 63,40m2 . Cena 212 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpelňa, chodba, terasa, záhrada, parkovanie ) Apartmán SB: 51,28m2. Cena 172 000 eur. ( obývačka s kuchyňoua jedálňou, spálňa, kúpelňa, terasa, záhrada, chodba, parkovanie ) Apartmán SC: 49,56m2. Cena 166 000 eur. Budova A prvé poschodie . Apartmán SF: 44,31m2. Cena 153 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, spálňa, kúpelňa, terasa, chodba a parkovanie ) Budova A druhé poschodie. Apartmán SG: 90,65m2,. Cena 258 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, dve kúpelne, terasa, tri spálne, dve chodby, parkovanie ) Apartmán SH: 78,78m2. Cena 224 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne a terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI: 84,27m2. Cena 240 000 eur. Budova B prízemie. Apartmán SA: 67,40m2. Cena 226 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, dve spálne, chodba, terasa, záhrada a parkovanie ) Apartmán SB: 55,56m2. Cena 186 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, kúpelňa, spálňa, terasa, záhrada ) Budova B druhé poschodie. Apartmán SG: 99,76m2. Cena 285 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve spálne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SH: 87,90m2. Cena 250 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI : 83,51m2. Cena 238 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, kúpelňa, WC, terasa, tri spálne, špajza a parkovanie ) Plánované ukončenie výstavby jar 2023. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
Apartmán s výhľadom Krk
Na predaj máme tento veľmi dobrý apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk. Jedná sa o apartmán 56m2 na prvom poschodí budovy v pokojnej lokalite len 300m od mora a centra mesta. Sú tu dve spálne, obývačka s kuchyňou a jedálňou, chodba, kúpelňa a terasa 5,9m2. Kvalitná konštrukcia, klimatizácia, miesto na parkovanie. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
Štúdio apartmán Krk 300m od centra
Na predaj máme tento veľmi dobrý apartmán blízko centra Krk, ostrov Krk. Jedná sa o štúdio apartmán 23,8m2 na prízemí budovy v atraktívnej lokalite len 300m od centra. Je tu obývačka s kuchyňou a jedálňou, kúpelňa, špajza a terasa 12m2. Apartmán je klimatizovaný, predáva sa zariadený. Veľmi dobrá ponuka, neváhajte dlho.
Exkluzívne Predám podkrovný apartmán s balkónom v obci Podhá
EXKLUZÍVNE predám pekný podkrovný apartmán s balkónom len 200m od známeho termálneho kúpaliska v obci Podhájska. Apartmán je v osobnom vlastníctve a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má plastové okná s vnútornými žalúziami, vymenené elektrické rozvody, laminátové podlahy v obytnej izbe a v kuchyni. V kúpeľni a na chodbe je dlažba. V apartmáne sú nové interiérové dvere, nové bezpečnostné dvere. Apartmán je klimatizovaný, je vhodný aj na následný prenájom. Nízke režijné náklady do 50 eur, internet iba 1 euro mesačne. Apartmán sa nachádza na druhom poschodí bez výťahu. VÝMERA: 40,53m2 + balkón ORIENTÁCIA: Západ DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Apartmán je slnečný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou so spotrebičmi spojenej s obývacou časťou s výstupom na balkón, spálne s posteľou a skriňou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a toaleta. Apartmán sa predáva aj so zariadením! ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: pekné prostredie, možnosť rekreácie, poloha neďaleko kúpaliska, možnosť prenajímania PARKOVANIE: Verejné pred obytným domom POLOHA: Apartmán sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska v obci Podhájska s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23km od mesta Nové Zámky, 36km od mesta Nitra. Je tu dobré vlakové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 837 Počet izieb: 1 Obytná plocha: 40.53m² Celková rozloha: 40.53m² Úžitková plocha: 40.53m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: TV káblový rozvod Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: áno Balkón: áno Výťah: nie Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Okná: plastové Orientácia: západná
Apartmán Čiovo s výhľadom a bazénom
Na predaj máme tento veľmi dobrý apartmán s výhľadom Čiovo. Jedná sa o atraktívny apartmán na druhom poschodí budovy so 6 apartmánmi. Apartmán veľkosti 56m2 sa nachádza na južnej strane ostrova, blízko mora a občianskej vybavenosti. Sú tu dve spálne, kúpelňa, WC, obývačka s kuchyňou a krásna terasa 9m2 s výhľadom na more. Apartmán sa predáva zariadený a klimatizovaný. Čo robí tento apartmán skutočne výnimočným je, že má vysoké stropy, čo dodáva apartmánu na priestore. K apartmánu patrí aj miesto na parkovanie pred budovou. Možnosť využívania zdieľaného bazéna na prízemí. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
AstonReal: predaj 2i apartmán+balkón Green Life Beach Resort
AstonReal: skvelá investícia, ktorá Vám prinesie nielen potešenie, relax a pohodu pri mori, ale aj pomerne rýchlu návratnosť investície, a preto Vám ponúkame na predaj zabehnutý investičný bezbariérový 2 izbový apartmán 55 m2 s balkónom, nachádzajúci sa na 1 poschodí s pekným výhľadom do záhrad rezortu na jeden zo 4 bazénov vo vyhľadávanom Green Life Beach Rezort Sozopol, Bulharsko. Apartmán pozostáva so zariadenej obývacej izby s plne vybavenou kuchynkou, zariadenej spálne, kúpeľne s WC a balkóna. Apartmán sa nachádza len 5 min chôdze k moru. Apartmán je vybavený samostatnou klimatizáciou s chladením a ohrevom, na oknách v oboch izbách sú sieťky proti komárom. Vybavenie apartmánu: Kuchynka: kuchynská linka, kuchynský ostrov, skriňa, chladnička s mrazničkou, sklokeramická doska, práčka, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, TV s káblovou televíziou, wifi v byte aj v areáli pri bazénoch, varná kanvica, mixér, hrnce, príbory, poháre, taniere. Obývacia izba – otvorený koncept - s výstupom na balkón: veľká obývacia izba s jedálenským kútom, rozťahovacia sedačka pre 2 osoby s úložným priestorom, skrinka pod TV, skriňa, jedálenský stôl so 4 stoličkami. Spálňa: komfortná manželská posteľ, Rolldor, komoda, nočné stolíky, stolné lampy, obrazy, uteráky pre 4 osoby aj s rezervou pre výmenu uterákov, paplóny, vankúše, posteľná bielizeň pre 4 osoby aj s rezervou výmeny prádla, deky, trezor, žehlička, žehliaca doska, vysávač, v spálni je možné rozložiť aj detskú skladaciu postieľku. Rezort poskytuje služby práčovne vrátane žehlenia za poplatok. Kúpeľňa: sprchový kút, WC a umývadlo, kôš na prádlo, fén, elektrický bojler s termostatom. Balkón: stôl a sedenie pre 4 osoby, 2x stojan na prádlo. Popis a poloha rezortu: Štýlový, luxusný rezort Green Life Beach Resort sa nachádza 3km južne od Sozopolu v blízkosti známej pláže s bielymi dunami Kavacite. Vybavenie hotelovej časti rezortu: K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie v celom areáli na internet a bezplatné súkromné parkovanie priamo na mieste. Komplex apartmánov je obklopený peknou záhradou a 4 veľkými bazénmi, ktoré sú rozložené medzi budovami komplexu. Jeden z bazénov má vyhradenú časť pre deti. Hotel ponúka aj detský klub na mieste. V elegantnej reštaurácii sa podávajú bulharské špeciality a jedlá medzinárodnej kuchyne - bar – možnosť polpenzie. Súčasťou rezortu je vlastná Green Life pláž, na ktorej je hosťom k dispozícii plážový bar. Súčasťou komplexu je futbalové, volejbalové a basketbalové ihrisko, tenisové kurty, Spa centrum, Fitnes, kozmetika a kaderníctvo, detský kútik s animátormi (počas letnej sezóny), práčovňa, požičovňa bicyklov a áut, celodenná ochrana. V hoteli sa nachádza hlavná reštaurácia, bar-restaurant a pool. Hostia majú k dispozícii shuttle bus, priamo pred rezortom je zastávka výletného vláčiku. Rezort v ktorom sa ponúkaný apartmán nachádza má 24h ostrahu, vstup do rezortu len na bezpečnostný čip na auto a ubytované osoby. V rezo