inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác

Kategória: Domy

RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj nadštandartný Apartmánový dom v Chorvátsku na ostrove Vir - časť Brdonje. Ostrov Vir v tohtoročnej sezóne bola 3. najnavštevovanejšia destinácia Slovákov.
Ak hľadáte miesto pre seba, svoju rodinu či priateľov, kde si užijete jedinečné dovolenkové dni v modernom a pritom útulnom prostredí, ste tu správne. Pokoj od všedných dní a hojnosť zážitkov vám ponúkame v novpm apartmánovom dome 3M. Miesto je známe krásnou čistou vodou, úžasnými piesočnými plážami a borovicovými lesmi hneď pri mori, južná orientácia dáva možnosť naplno využiť dlhé slnečné dni. Neopakovateľné východy a nádherné západy slnka robia túto lokalitu ako ideálnu destináciu pre oddych a relax v stredomorskej atmosfére Severnej Dalmácie.

More v týchto miestach je plytké, s piesočnatým dnom a teplota vody je tu vyššia ako v iných častiach Jadranu, čo je jedným z najväčších benefitov pre ideálnu rodinnú dovolenku s deťmi. V zátokách centrálnej časti Viru sú na brehu betónové terasy a piesok pod nohami pre leňošenie, či pohodlné užívanie pokojnej morskej vody a kúpanie.

Ostrov Vir ponúka okrem piesočných, kamienkových a iných pláží aj miestny Maják, Kaštelínu a nádhernú prírodu pozdĺž celého ostrova. Taktiež môžete objaviť blízkosť čulého mestečka Nin (solivar, piesočnaté rozsiahle pláže, liečivé bahno) Zaton a aj mesto Zadar. V okolí pláží je množstvo reštaurácií, atrakcií a rôzneho športového vyžitia pre deti a dospelých. Do centra Viru, kde zažijete tú pravú dovolenkovú atmosféru sa dostanete do niekoľkých minút z celého ostrova.

Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná ako investícia pre milovníkov Jadranu, ponúka 3 apartmány, z toho 2 trojizbové a 1 nadštandartný 4 izbový s dvoma kúpeľňami, garážou, 2 terasami a komorou.
Apartmánový dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 570 m2, celková úžitkova plocha je 280m2, situovaný je v blízkosti viacerých pláží a zároveň v blízkej dostupnosti do centra mesta, reštaurácií a nákupných stredísk.
Na pozemku sa nachádza spoločný murovaný gril, vonkajšia sprcha, priestor pre oddych i k opaľovaniu a množstvo ovocných kríkov, stromov a viniča.
Technické údaje:
Všetky apartmány sú nefajčiarske, disponujú klimatizačnými jednotkami.
Kúrenie je podlahové, ohrev vody elektrickym bojlerom, odpad do septiku, úžitková voda je z vlastnej studne.

Najväčší 4. izbový apartmán zaberá celé spodné podlažie, ku ktorému patrí menšia prestrešená terasa a jedna priestranná otvorená terasa s krásnym výhľadom na okolie, priamo z terasy sa vchádza do príručnej kúpeľne, skladu a garáže, na pozemku je vonkajší pevný gril, exteriérová sprcha, samostatná toaleta a miesto na relax i zábavu.
Apartmán je vhodný pre 8 osôb.
Apartmány na poschodí sú 3. izbové, každý apartmán má vlastnú terasu, kuchyňu s obývacou časťou, spálňu, druhú izbu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou.

Vybavenie apartmánov:
kuchyne májú pracovný ostrovček, prípadne barový pult s bar
Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác
Podobné inzeráty
Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác
RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj nadštandardný Apartmánový dom v Chorvátsku na ostrove Vir - časť Brdonje. Ostrov Vir v minuloročnej sezóne bola 3. najnavštevovanejšia destinácia Slovákov. Ak hľadáte miesto pre seba, svoju rodinu či priateľov, kde si užijete jedinečné dovolenkové dni v modernom a pritom útulnom prostredí, ste tu správne. Pokoj od všedných dní a hojnosť zážitkov vám ponúkame v novom apartmánovom dome 3M. Miesto je známe krásnou čistou vodou, úžasnými piesočnými plážami a borovicovými lesmi hneď pri mori, južná orientácia dáva možnosť naplno využiť dlhé slnečné dni. Neopakovateľné východy a nádherné západy slnka robia túto lokalitu ako ideálnu destináciu pre oddych a relax v stredomorskej atmosfére Severnej Dalmácie. More v týchto miestach je plytké, s piesočnatým dnom a teplota vody je tu vyššia ako v iných častiach Jadranu, čo je jedným z najväčších benefitov pre ideálnu rodinnú dovolenku s deťmi. V zátokách centrálnej časti Viru sú na brehu betónové terasy a piesok pod nohami pre leňošenie, či pohodlné užívanie pokojnej morskej vody a kúpanie. Ostrov Vir ponúka okrem piesočných, kamienkových a iných pláží aj miestny Maják, Kaštelínu a nádhernú prírodu pozdĺž celého ostrova. Taktiež môžete objaviť blízkosť čulého mestečka Nin (solivar, piesočnaté rozsiahle pláže, liečivé bahno) Zaton a aj mesto Zadar. V okolí pláží je množstvo reštaurácií, atrakcií a rôzneho športového vyžitia pre deti a dospelých. Do centra Viru, kde zažijete tú pravú dovolenkovú atmosféru sa dostanete do niekoľkých minút z celého ostrova. Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná ako investícia pre milovníkov Jadranu, ponúka 3 apartmány, z toho 2 trojizbové a 1 nadštandardný 4 izbový s dvoma kúpeľňami, garážou, 2 terasami a komorou. Apartmánový dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 570 m2, celková úžitková plocha je 280m2, situovaný je v blízkosti viacerých pláží a zároveň v blízkej dostupnosti do centra mesta, reštaurácií a nákupných stredísk. Na pozemku sa nachádza spoločný murovaný gril, vonkajšia sprcha, priestor pre oddych i k opaľovaniu a množstvo ovocných kríkov, stromov a viniča. Technické údaje: Všetky apartmány sú nefajčiarske, disponujú klimatizačnými jednotkami. Kúrenie je podlahové, ohrev vody elektrickým bojlerom, odpad do septiku, úžitková voda je z vlastnej studne. Najväčší 4. izbový apartmán zaberá celé spodné podlažie, ku ktorému patrí menšia prestrešená terasa a jedna priestranná otvorená terasa s krásnym výhľadom na okolie, priamo z terasy sa vchádza do príručnej kúpeľne, skladu a garáže, na pozemku je vonkajší pevný gril, exteriérová sprcha, samostatná toaleta a miesto na relax i zábavu. Apartmán je vhodný pre 8 osôb. Apartmány na poschodí sú 3. izbové, každý apartmán má vlastnú terasu, kuchyňu s obývacou časťou, spálňu, druhú izbu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Vybavenie apartmánov: kuchyne majú pracovný ostrovček, prípadne barový pult s ba
OSTROV VIR, luxusná  2-podlažná apartmánová villa v blízkost
Kontakt: Eduard Číž Telefón: E-mail: ciz@ 176973 - Realitná kancelária Vaše Reality vám ponúka na predaj krásny 2-podlažný apartmánový dom, kompletne moderne a elegantne zariadený a vybavený nachádzajúci sa na Ostrove Vir v Chorvátsku. Ostrov Vir je dlhodobo vyhľadávané miesto na oddych a pre turistický ruch. Apartmánový dom je kompletne zariadený a vybavený a nachádza sa na ostrove Vir, ktorý sa nachádza 25 km od mesta Zadar. Od mora je vzdialený 85 m. Celková rozloha domu je 260 m². Celá oblasť je urbanizovaná, vybavená a prispôsobená pre bývanie v rodinných domoch, určená na relaxovanie pri mori, nachádza sa na rovinatom teréne. Cesty v okolí sú asfaltové a komunálne zabezpečenie je priamo na ulici (voda, elektrina, kanalizácia). V okolí nehnuteľnosti sa nachádzajú objekty občianskej vybavenosti. Nehnuteľnosť je dispozične rozdelená: • 3- izbový apartmán • 3-izbový apartmán • 1-izbový apartmán • posilňovňa • priestor na odkladanie vecí • strešná terasa • jedáleň Nehnuteľnosť pojme až 14 osôb. Vila kompletne obsahuje: • 7 spální, všetky sú elegantne zariadené • 4 kuchyne kompletne zariadené a vybavené technickým zariadením • 3 denné oddychové miestnosti s gaučom a stolíkom • 5 kúpeľní so sprchovým kútom • 3 WC APARTMÁN Č. 1.1 - 1. poschodie, vchod z vonkajšej strany • kuchyňa, jedáleň, obytná miestnosť, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom APARTMÁN Č.2 - prízemie • kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2 a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom • schody do suterénu, kde sa nachádza posilňovňa APARTMÁN Č.3-1 - 1. poschodie • kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2 a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom STREŠNÁ TERASA • Na vrchu nehnuteľnosti sa nachádza strešná terasa s jakuzzou pre 6 osôb, malá kuchyňa, chladnička, ležadlá, TV. Z terasy je krásny výhľad na more a mesto Vir. Ideálne rovnako ako pre večernú párty, alebo na pokojné romantické rodinné večery pod hviezdami. JEDÁLEŇ • V prvej časti vily pod apartmánom č.1 sa nachádza jedáleň, ktorá je kompletne zariadená, kuchynská linka s veľkým jedálenským stolom pre 18 osôb, posteľ pri stene pre 2 osoby. Pred priestorom sa nachádza veľký gril. Parkovanie pre 5 áut. Cena Cena nehnuteľnosti je 670 000 € aj s províziou pre realitnú kanceláriu. Nehnuteľnosť sa predáva výlučne celá, nie je možnosť si kúpiť zvlášť apartmán Pre všetkých tých, ktorí si chcú užívať pohodlie ako vo vlastnom dome, apartmány v tejto ville plne uspokoja všetky želania. Vynikajúca investičná príležitosť! Robíme bezpečné obhliadky: - pri obhliadke máme vždy rúško a prípadne aj rukavice - už pred obhliadkou byt riadne prevetráme a necháme vetrať aj počas celej obhliadky - dodržiavame odstup - ruky si nepodávame - kľučky dezinfikujeme - robíme aj bezkontaktné, prípadne aj virtuálne
Predaj dom v Top lokalite len 150m od mora Chorvátsko Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj rodinný dom na predaj v top lokalite na ostrove Vir Dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí je obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou. Schodisko vedie na prvé poschodie domu, kde sú 3 spálne, kúpeľňa a terasa. Súčasťou je aj podkrovie, ktoré slúži ako sklad. Dom je napojený na mestský vodovod a kanalizáciu. Nachádza sa na výnimočnom mieste na ostrove Vir. Všetky potrebné zariadenia sú v bezprostrednej blízkosti. Vzdialenosť od mora je cca 150 m Dohoda na cene možná.Výhodné na kúpu letného sídla. Záujmové aj na investíciu za účelom prenájmu, ktorí Vám vieme zabezpečiť. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@ Vážení klienti, v prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti podľa Chorvátskeho zákona kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny. Naša spoločnosť Vás prevedie celým procesom kúpi nehnuteľnosti v Chorvátsku.
Priestranný apartmánový dom, 216m2, 3 apartmány, ostrov Vir,
AstonReal ponúka na predaj krásny apartmánový rodinný dom s veľkou záhradou v centrálnej časti ostrova Vir, v Chorvátsku. Dom sa nachádza 400 m od mora a pláže. Ostrov Vir sa nachádza v blízkosti prímorského mesta Zadar a je spojený s pevninou mostom. Dom bol postavený v r. 1990 a prešiel rekonštrukciou v r. 2003. V dome sa nachádzajú 3 apartmány, každý so samostatným vstupom a podkrovie, ktoré sa dá využiť na výstavbu ďalšieho apartmánu. Na prízemí sa nachádzajú dva menšie samostatné apartmány o veľkosti 35m2 a 45m2. Každý apartmán má vlastný vstup, kuchyňu s jedálenským kútom, izbu a kúpeľňu. Na prvom podlaží sa nachádza 3-izbový byt o výmere 75m2, ktorý pozostáva z troch izieb, zariadenej kuchyne vrátane umývačky riadu, chodby a kúpeľňe. Základná charakteristika: - asfaltová prístupová cesta - tichá lokalita - blízkosť centra - blízkosť pláže - upravené okolie domu - parkovanie na vlastnom pozemku - podkrovie, ktoré je možné zobytniť - veľká udržiavaná záhrada - vonkajší krb - mestský vodovod - odpad - kanalizácia - klimatizácia Dom sa predáva so všetkým zariadením. Výhodou je aj možnosť oddeliť 500m2 záhrady na predaj ako samostatnú stavebnú parcelu. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti sa skladá rezervačná záloha vo výške 11% z celkovej ceny za nehnuteľnosť. Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby a poradenstvo v spolupráci s partnerskou kanceláriou v Chorvátsku, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: , halbarth@ BONUS V prípade kúpy nehnuteľnosti ako investície vieme sprostredkovať služby miestnej správcovskej spoločnosi s cca 15 ročnou skúsenosťou, ktorá pokrýva všetky aspekty správcovstva: - rezerváciu cez najznámejšie a najsilnejšie rezervačné platformy (RBNB, Booking...), - príjem a uvítanie hostí, - upratovacie služby, - vyprevadenie hostí, kontrola apartmánu pri odovzdaní (škody...), - pravidelné kontroly apartmánu mimo sezóny, keď je apartmán prázdny. Cena za správcovské služby sa odvíja od dohody a dohodnutých služieb. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 108m² Obytná plocha: 216m² Celková rozloha: 945m² Rozloha pozemku: 837m² Úžitková plocha: 216m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Kanalizácia: áno Internet: telefónna linka Kúpeľňa: áno Vykurovanie: nie Pivnica: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Klimatizácia: áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Samostatne stojaci dom na ostrove Vir 60 m od mora
Ponúkame na predaj samostatne stojaci dom 60 m od mora na severnej časti ostrova Vir v Chorvátsku. Dom sa nachádza v kľudnej časti tohto ostrova. Dom pozostáva z 2 apartmánov. Na prízemí sa nachádza apartmán o výmere 75 m2 pozostávajúci z 2 spální, kuchyne prepojenej s obývačkou, kúpeľne s WC. Vonkajšie schody vedú na poschodie domu, kde sa nachádza ďalší menší apartmán a priestranná terasa s krásnym výhľadom na more. K domu prislúcha priestranná záhrada, kde je možné parkovať 3 vozidlá. Viac info na 0 alebo mailom Obhliadky sú možné po dohode. V prípade záujmu kúpi nehnuteľnosti v Chorvátsku, Vám vieme nájsť nehnuteľnosť podľa Vašich predstáv. Spolupracujeme s chorvátskymi realitnými kanceláriami. Provízia sa platí 3% pre chorvátsku RK. Nenašli ste čo hľadáte? Nájdeme pre Vás dom alebo apartmán podľa Vašich predstav.
Predaj dom Top lokalita len 150m od mora, Chorvátsko - Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj rodinný dom na predaj v top lokalite na ostrove Vir Dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí je obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou. Schodisko vedie na prvé poschodie domu, kde sú 3 spálne, kúpeľňa a terasa. Súčasťou je aj podkrovie, ktoré slúži ako sklad. Dohoda na cene možná. Dom je napojený na mestský vodovod a kanalizáciu. Nachádza sa na výnimočnom mieste na ostrove Vir. Všetky potrebné zariadenia sú v bezprostrednej blízkosti. Vzdialenosť od mora je cca 150 m Dohoda na cene možná.Výhodné na kúpu letného sídla. Záujmové aj na investíciu za účelom prenájmu, ktorí Vám vieme zabezpečiť. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@