inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmány Avenue Residence 4, Dubaj

Kategória: Byty

Typ: 1-izbový byt
Ulica: Dubaj
Obec: Dubaj

AV4NUE od Nabni
Vychádzajúc z osvedčeného úspechu našich predchádzajúcich vývojov Avenue, Avenue Residence 4 prináša do Al Furjan cenovo dostupný luxus. Umiestnené len chvíľu od miestnych škôl, mešity, metra a nákupného centra Ibn Battuta. Avenue Residence 4 je vrcholom pohodlného a moderného rodinného bývania. Avenue Residence 4 ponúka 135 svetlých a priestranných jedno, dvoj a trojizbových apartmánov. Všetky majú veľkoryso riešený obývací priestor a balkón, s veľkým terasami. Je vybavená pôsobivou otvorenou kuchyňou s prémiovými spotrebičmi Siemens, vrátane vstavanej chladničky, sporáka, rúry, mikrovlnná rúra a integrovaná práčka.

Avenue Residence 4:


Trinásťposchodové luxusné apartmány
Nachádza sa v srdci oblasti Al Furjan
Nádherný výhľad na mesto
Pohodlné dopravné spojenie – v priebehu niekoľkých minút od Sheikh Zayed Road, Mohammed Bin Zayed Road a Emirates Road a v blízkosti dubajské metro
Päť minút jazdy do nákupného centra Ibn Battuta
Vybavené talianskymi značkami
Zlatý povrch
Vstavaných 5 spotrebičov Siemens
Talianska kuchyňa a šatník
Značkové lustre Nemo
Najnovšie vybavenie do posilňovne od Technogym
Bazén s kontrolovanou teplotou
Detské ihrisko
24-hodinová bezpečnosť
Bezpečné parkovanie


Al Furjan (tiež nazývaný Furjan) je pulzujúca a obľúbená rezidenčná štvrť v Dubaji, ktorú vedie hlavný developer Nakheel Properties. Furjan, sa nachádza medzi dalnicami Sheikh Zayed Road a Sheikh Mohammed Bin Zayed Road. Komunita sa môže pochváliť zdieľanou sieťou ciest a obytných zariadení. Obyvatelia profitujú z prepojených cyklistických trás vedúcich cez Discovery Gardens, Garden View Villas (časť Jebel Ali) a Al Furjan, čo vedie k 40 km cyklotrase pre komunity. Typy nehnuteľností siahajú od viac ako 4 000 bytov až po domy, hotely a komerčné priestory.

Ceny apartmánov začínajú:


2+kk : AED 998,100
3+kk : AED 1,518,000
4+kk : AED 2,104,000


Status: aktívne
Stav: novostavba
Celková plocha: 80.57 m2
Úžitková plocha: 67.31 m2
Počet podlaží: 13
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Výťah: áno
Klimatizácia: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: zariadený
Garáž: áno
Inžinierske siete: áno
Terasa: áno
Apartmány Avenue Residence 4, Dubaj
Podobné inzeráty
PREDAJ: investičné apartmány DUBAJ, HEALTHCARE CITY
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12811, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .
Predaj - investičné apartmány - DUBAJ, HEALTHCARE CITY
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12810, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .
Predaj: DUBAJ - apartmány s nádhernými výhľadmi
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá. DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12806, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .
Predaj: apartmány DUBAJ - exkluzívna investícia
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá. DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12781, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .
PREDAJ - investičné apartmány DUBAJ od 215 000,-€
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12809, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .
DUBAJ - HEALTHCARE CITY apartmány od 215 000,-€
Ponúkame Vám na predaj INVESTIČNÉ APARTMÁNY v hlavnom meste Spojených arabských emirátov - v Dubaji, v obytnej štvrti DUBAJ HEALTHCARE CITY. Rezidenčná zástavba CREEK VIEWS, spája pohľady na starý a nový Dubaj. V dvoch stredne vysokých moderných rezidenciách sa nachádzajú štúdia, 1 a 2 posteľové apartmány s výhľadom na zátoku Dubai Creek a malebnú panorámu mesta Dubaj. VÝHODY PONUKY: zaujímavá investičná príležitosť predaj apartmánov do osobného vlastníctva výnosnosť investície od 830,-€/mesačne (7% - 9% ročne) v cene parkovacie miesto v podzemí budovy obchodné pasáže priamo v budovách rezidencií k dispozícii bazény, sauna, fitness, jóga zóna, upravené záhrady v okolí množstvo športových príležitostí, detské ihriská v blízkosti všetky obchodné, rekreačné a maloobchodné centrá. DUBAJ HEALTHCARE CITY - štvrť kde sa nachádzajú luxusné nákupné centrá, hotely, obchodné domy. Healthcare City spája to najlepšie zo zdravotníckych zariadení celého regiónu a z celého sveta - špičkovo vybavené nemocnice, lekárske vzdelávacie centrá. VÝHODY LOKALITY: napojenie na cestu Al Khail Road - 1min nábrežie Al Jaffa - 5 min medzinárodné letisko (DXB) - 7 min Dubajský záliv - 2 min cesta Sheikh Zayed Road - 5 min centrum DUBAJA - 7 min stanica metra - 6 min nákupné centrum Dubai Mall - 8 min obchodná štvrť Business Bay, Festival City, Meydan - 9 min Termín dokončenia výstavby: 12/2023. CENA APARTMÁNOV - štúdií: OD 215 000,-€ Videoprehliadka - štúdio: link, apartmán s 1 spálňou: link Ponuku nájdete na stránke: , ID 12807, /realitymgmpb. Kontakt na makléra: , .