inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmány Bulharsko

Kategória: Byty

!!! EXLUZÍVNA PONUKA!!!
3-izbový apartmán v top komplexe Royal Beach Barceló, Slnečné pobrežie-Bulharsko, 87m2
ID: D22
CENA: 99.000€ stará cena - 89.900€ nová cena od majiteľa

POPIS: V ponuke je na predaj 3-izbový apartmán v top komplexe Royal Beach Barceló s výhľadom na bazén, záhradu a more. Výhodou je veľká terasa.
Royal Beach Barceló má perfektnú polohu v rezorte Slnečné pobrežie , len pár metrov od 7 km dlhej zlatistej piesočnatej pláže a ponúka dokonalú rovnováhu luxusu a pokoja. Hotel poskytuje službu All Inclusive a má wellness centrum s rozlohou 1 200 metrov štvorcových.

Barceló Royal Beach je 5-hviezdičkový hotel s 304 izbami vrátane izieb Deluxe a apartmánov, ktorý ponúka ideálny priestor na relaxáciu a robí z neho ideálnu základňu na Slnečnom pobreží pre rodinnú dovolenku.
Royal Beach Barceló má 3 vonkajšie bazény , z ktorých jeden je vyhrievaný, a kúpeľné centrum s miestnosťami na procedúry a masáže, kozmetickými službami a fitnes štúdiom.
Barceló Royal Beach je oázou luxusu a exkluzivity na jednom z najkrajších pobreží Čierneho mora , ktoré sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Podrobnejšie informácie ohľadne celého procesu kúpy získate na telefónnom čísle:
Predaj, prepis, obhliadky:
( Štefan Jankovič – maklér v Bulharsku )

Základné informácie alebo zistenie aktuálnej ceny a dostupnosti nehnuteľnosti :
( Václav Reininger – maklér na Slovensku )

Po zložení rezervácie, zálohy odvoz a dovoz z letiska Burgas a bezplatné ubytovanie na 2 až 3 dní. Letisko Varna po telefonickom kontakte.
Apartmány Bulharsko
Podobné inzeráty
NEWCASTLE⏐Exkluzívne iba u nás Apartmány v centre Brezna
Máme pre vás v ponuke na prenájom kompletne zrekonštruované, slnečné apartmány v centre Brezna. Apartmánov je dokopy 5, sú teda využiteľné ako dobrá investičná príležitosť pre niekoho, kto by ich chcel prenajímať, či už ako obytné jednotky, alebo rekreačné apartmány. POSCHODIE: 2 apartmány sa nachádzajú na prvom poschodí a ďalšie 3 na druhom poschodí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Apartmány pozostávajú z dvoch dverami neoddelených izieb, z čoho jedna je spálňa a druhá je obývačka. V každom apartmáne sa nachádza samostatná kúpeľňa s WC. Kuchyňa sa nachádza na prvom poschodí a je spoločná pre všetky apartmány. Kuchyňa je aktuálne v procese prípravy, takže bude úplne nová so všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane práčky, ktorá bude taktiež pre všetky apartmány spoločná. VYBAVENIE: Apartmány sa prenajímajú kompletne zariadené, presne tak ako vidíte na fotkách. PARKOVANIE: Parkovanie je možné zo zadnej strany budovy, alebo v okolí. LOKALITA: Apartmány sa nachádzajú v centre Brezna, na ulici Nábrežie dukelských hrdinov. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť, vzhľadom nato, že sa nachádzame v centre. V okolí sa teda nachádzajú banky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy. Prostredie v okolí budovy je veľmi pekné a aj napriek lokalite veľmi pokojné. Za budovou sa nachádza promenáda okolo rieky Hron. Hneď vedľa budovy sa nachádza minigolf. DOPRAVNÉ SPOJENIE: V blízkosti máte zastávky MHD aj SAD. VÝHODY: - centrum mesta - pekné a tiché prostredie - skvelá občianska vybavenosť - mnoho turistických, rekreačných aktivít v okolí - kompletná rekonštrukcia - skvelá investičná príležitosť KONTAKT: Meno: Alexandra Faybíková Mail: asistent@ Tel. číslo:
NEWCASTLE⏐Exkluzívne iba u nás Apartmány v centre Brezna
Máme pre vás v ponuke na prenájom kompletne zrekonštruované, slnečné apartmány v centre Brezna. Apartmánov je dokopy 5, sú teda využiteľné ako dobrá investičná príležitosť pre niekoho, kto by ich chcel prenajímať, či už ako obytné jednotky, alebo rekreačné apartmány. POSCHODIE: 2 apartmány sa nachádzajú na prvom poschodí a ďalšie 3 na druhom poschodí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Apartmány pozostávajú z dvoch dverami neoddelených izieb, z čoho jedna je spálňa a druhá je obývačka. V každom apartmáne sa nachádza samostatná kúpeľňa s WC. Kuchyňa sa nachádza na prvom poschodí a je spoločná pre všetky apartmány. Kuchyňa je aktuálne v procese prípravy, takže bude úplne nová so všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane práčky, ktorá bude taktiež pre všetky apartmány spoločná. VYBAVENIE: Apartmány sa prenajímajú kompletne zariadené, presne tak ako vidíte na fotkách. PARKOVANIE: Parkovanie je možné zo zadnej strany budovy, alebo v okolí. LOKALITA: Apartmány sa nachádzajú v centre Brezna, na ulici Nábrežie dukelských hrdinov. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť, vzhľadom nato, že sa nachádzame v centre. V okolí sa teda nachádzajú banky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy. Prostredie v okolí budovy je veľmi pekné a aj napriek lokalite veľmi pokojné. Za budovou sa nachádza promenáda okolo rieky Hron. Hneď vedľa budovy sa nachádza minigolf. DOPRAVNÉ SPOJENIE: V blízkosti máte zastávky MHD aj SAD. VÝHODY: - centrum mesta - pekné a tiché prostredie - skvelá občianska vybavenosť - mnoho turistických, rekreačných aktivít v okolí - kompletná rekonštrukcia - skvelá investičná príležitosť Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1 700 €/mesiac + 1x mesačný nájom + 1x vratný depozit. V prípade firmy, ktorá je platca DPH sa pripočítava 20% DPH!
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora aXaL group Ponúkame bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimatizácia: áno Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajšie bazény s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajšie bazény a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazéne, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora aXaL group Ván ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimatizácia: áno Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajšie bazény s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajšie bazény a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazéne, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Cenovo dostupné apartmány v Dubaji s prístupom na pláž
Kúpte si cenovo dostupné apartmány, ktoré môžete okrem prenájmu aj užívať aj pre seba. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Žaborič – luxusné apartmány priamo na pláži
Ponúkame na predaj luxusné apartmány v prvom rade od mora na krásnej pláži v Žaboriči. Posledné dostupné apartmány na prízemí pozostávajú z 1 alebo z 2 spální s jednou kúpeľňou a jedným WC, obývacej izby a kuchyne. Apartmány na prvom poschodí pozostávajú z 2 spální s jednou kúpeľňou, obývacej izby a kuchyne. Strešný apartmánový penthouse pozostáva z 3 spální s vlastnými kúpeľňami, obývacej izby a kuchyne. Každý apartmán má priestrannú terasu s úchvatným výhľadom na more a okolité súostrovie. Apartmány budú vybavené zariadením 1. triedy (podlahové krytiny, parkety, sanita) a vykurovacími a chladiacimi zariadeniami. Ku každému apartmánu prislúcha 1 komora a jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži, z ktorej sa do bytu dostanete výťahom. Strešné apartmány majú ešte vonkajšie parkovacie miesto navyše. Voľné sú posledné dva prízemné apartmány s 1 spálňou, jeden prízemný apartmán s 2 spálňami a jeden strešný apartmán s 3 spálňami. Výmera týchto apartmánov je od 85 do 160 m2, ceny sú v rozmedzí od 450.000 eur. Link tejto ponuky na web stránke