inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmány Nízke Tatry, Ski Iľanovo

Kategória: Byty

Typ: 1-izbový byt
Ulica: Iľanovo
Obec: Závažná Poruba

Predaj investičných apartmánov Mēridien Five Star Resort na Liptove s vlastným lyžiarskym strediskom Ski Iľanovo. Investičné apartmány Mēridien Five Star Resort sa nachádzajú priamo v prírode, kde nie je príroda zasiahnutá kalamitou či prírodnou alebo stavebnou. Projekt rešpektuje a váži si čaro miesta a jeho zachovanie.

Pre klientov ponúkame maximálny komfort apartmánov, ktoré budú vybavené nadštandardnými materiálmi. Projekt mysli v prvom rade na klientov a ich relax a tak ako myslíme na maximálny komfort pri vybavení apartmánov taktiež na ich pobyt. Dovolenkári, ktorí budú navštevovať rezort Mēridien budú mať k dispozícii wellness, interiérový aj exteriérový. Wellness bude vybavený saunou, vírivkou, ochladzovacou kaďou i perličkovým kúpeľom. Vo wellness nebude chýbať tepidarium a miestnosti, kde budú na Vás čakať usmiati maséri, aby Vám dopriali zaslúžený odpočinok. Pre úplnú dokonalosť nášho Spa nebude chýbať wellness bar.

V centrálnej budove bude veľké interiérové ihrisko pre deti, ktoré poznáte z nákupných centier a exteriérové 3D bludisko. Pre mamičky exkluzívne kaderníctvo pod záštitou značky COCOCHOCO Profesionál a nebude chýbať fitness. Pre oteckov budeme mat pripraveného Barbera.

Pre trávenie voľného času bude v projekte Mēridien pripravená dve bowlingové dráhy. Projekt Mēridien Five Star Resort si od úplného začiatku zakladáme na kvalite a to sa nebude meniť pri reštaurácií a lobby bare, kde zažijú klienti gastronomické zážitky, ktoré nám všetkým zaručia, že klienti budú nadmieru spokojní a radi sa vždy ubytujú, keď pôjdu na Liptov v Mēridien Five Star Resort.

Náš Mēridien Five Star Resort ponúka klientom nielen služby, ale aj niečo navyše. Navyše máme pre našich klientov vlastný lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží. Cez letné mesiace máme pripravenú požičovňu e-bikov a tenisovú školu a možno dáte otázku čo so svahom cez leto? Aj na to sa Vám budeme snažiť odpovedať a pripraviť pre Vás nezabudnuteľný zážitok, pri ktorom si trochu zakričíme a nikdy na to nezabudneme.

Ako jediný resort na Slovensku ponúkneme našim návštevníkom All Inclusive, ktorý bude zárukou komfortu a oveľa väčšieho vyťaženia apartmánov ako ponúka konkurencia. A odpoveď je jednoslovná: Zipline. Najväčšie prekvapenie.

Pre dokonalý zážitok,relax a pohodu strávenu na Liptove Vás pozveme na strechu Nášho Vášho rezortu Mēridien, kde si spoločne vychutnáme nielen neuveriteľné výhľady, ale aj zážitky pri špecialitách z grilu a miešaných nápojov. Ambasádormi nášho projektu sú Smejko a Tanculienka.

Financovanie projektu je nasledovné:


20% pri podpise rezervačnej zmluvy
30% dokončenie skeletu
30% po dokončení hrubej stavby
10% pri dokončení apartmánu
10% pri odovzdaní apartmánu


Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na:  aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 22.75 m2
Apartmány Nízke Tatry, Ski Iľanovo
Podobné inzeráty
Luxusné apartmány  "MERIDIEN FIVE STAR RESORT"  NÍZKE TATRY
Typ: 1-izbový byt Ulica: Iľanovská dolina Mestská časť: Iľanovo Obec: Liptovský Mikuláš Predstavujeme nový projekt investičných apartmánov Mēridien Five Star Resort na Liptove s vlastným lyžiarskym strediskom Ski Iľanovo. Investičné apartmány Mēridien Five Star Resort sa nachádzajú priamo v prírode, kde nie je príroda zasiahnutá kalamitou či prírodnou alebo stavebnou. Projekt rešpektuje a váži si čaro miesta a jeho zachovanie. Tento resort ako  zatiaľ jediný na Slovensku bude ponúkať služby formou All  Inclusive. Projekt ponúka 84 apartmánov s rozlohou od 24 – 62 m2 v nedotknutej Iľanovskej doline.  Rezort Mēridien bude mať k dispozícii wellness, interiérový aj exteriérový. Wellness bude vybavený saunou, vírivkou, ochladzovacou kaďou i perličkovým kúpelom,nebude chýbať tepidarium  a wellness bar. V centrálnej budove bude veľké interiérové ihrisko pre deti, ktoré poznáte z nákupných centier a exteriérové 3D bludisko, exkluzívne kaderníctvo , barber, fitness. Pre trávenie voľného času budú v projekte Mēridien pripravené:   vlastný lyžiarsky svah, lyžiarska škola a požičovňa  lyží, na  letné mesiace požičovňa e-bikov a tenisová škola a navyše  dve bowlingové dráhy. Strecha rezortu Mēridien ponúka nielen neuveriteľné výhľady, ale aj zážitky pri špecialitách z grilu a miešaných nápojov. Financovanie projektu je nasledovné: 20% pri podpise rezervačnej zmluvy 30% dokončenie skeletu 30% po dokončení hrubej stavby 10% pri dokončení apartmánu 10% pri odovzdaní apartmánu Uvedená cena  je za apartmán o výmere 22,575m2+3,6m2 loggia.  K dispozícii sú aj ďalšie  typy apartmánov,  pre info o cene  ma kontaktujte prosím čísle: . Možné dokúpenia parkovacieho miesta za 5000 EUR Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 26 m2 Úžitková plocha: 26 m2 Loggia: áno
NEWCASTLE⏐Exkluzívne iba u nás Apartmány v centre Brezna
Máme pre vás v ponuke na prenájom kompletne zrekonštruované, slnečné apartmány v centre Brezna. Apartmánov je dokopy 5, sú teda využiteľné ako dobrá investičná príležitosť pre niekoho, kto by ich chcel prenajímať, či už ako obytné jednotky, alebo rekreačné apartmány. POSCHODIE: 2 apartmány sa nachádzajú na prvom poschodí a ďalšie 3 na druhom poschodí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Apartmány pozostávajú z dvoch dverami neoddelených izieb, z čoho jedna je spálňa a druhá je obývačka. V každom apartmáne sa nachádza samostatná kúpeľňa s WC. Kuchyňa sa nachádza na prvom poschodí a je spoločná pre všetky apartmány. Kuchyňa je aktuálne v procese prípravy, takže bude úplne nová so všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane práčky, ktorá bude taktiež pre všetky apartmány spoločná. VYBAVENIE: Apartmány sa prenajímajú kompletne zariadené, presne tak ako vidíte na fotkách. PARKOVANIE: Parkovanie je možné zo zadnej strany budovy, alebo v okolí. LOKALITA: Apartmány sa nachádzajú v centre Brezna, na ulici Nábrežie dukelských hrdinov. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť, vzhľadom nato, že sa nachádzame v centre. V okolí sa teda nachádzajú banky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy. Prostredie v okolí budovy je veľmi pekné a aj napriek lokalite veľmi pokojné. Za budovou sa nachádza promenáda okolo rieky Hron. Hneď vedľa budovy sa nachádza minigolf. DOPRAVNÉ SPOJENIE: V blízkosti máte zastávky MHD aj SAD. VÝHODY: - centrum mesta - pekné a tiché prostredie - skvelá občianska vybavenosť - mnoho turistických, rekreačných aktivít v okolí - kompletná rekonštrukcia - skvelá investičná príležitosť KONTAKT: Meno: Alexandra Faybíková Mail: asistent@ Tel. číslo:
NEWCASTLE⏐Exkluzívne iba u nás Apartmány v centre Brezna
Máme pre vás v ponuke na prenájom kompletne zrekonštruované, slnečné apartmány v centre Brezna. Apartmánov je dokopy 5, sú teda využiteľné ako dobrá investičná príležitosť pre niekoho, kto by ich chcel prenajímať, či už ako obytné jednotky, alebo rekreačné apartmány. POSCHODIE: 2 apartmány sa nachádzajú na prvom poschodí a ďalšie 3 na druhom poschodí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Apartmány pozostávajú z dvoch dverami neoddelených izieb, z čoho jedna je spálňa a druhá je obývačka. V každom apartmáne sa nachádza samostatná kúpeľňa s WC. Kuchyňa sa nachádza na prvom poschodí a je spoločná pre všetky apartmány. Kuchyňa je aktuálne v procese prípravy, takže bude úplne nová so všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane práčky, ktorá bude taktiež pre všetky apartmány spoločná. VYBAVENIE: Apartmány sa prenajímajú kompletne zariadené, presne tak ako vidíte na fotkách. PARKOVANIE: Parkovanie je možné zo zadnej strany budovy, alebo v okolí. LOKALITA: Apartmány sa nachádzajú v centre Brezna, na ulici Nábrežie dukelských hrdinov. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť, vzhľadom nato, že sa nachádzame v centre. V okolí sa teda nachádzajú banky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy. Prostredie v okolí budovy je veľmi pekné a aj napriek lokalite veľmi pokojné. Za budovou sa nachádza promenáda okolo rieky Hron. Hneď vedľa budovy sa nachádza minigolf. DOPRAVNÉ SPOJENIE: V blízkosti máte zastávky MHD aj SAD. VÝHODY: - centrum mesta - pekné a tiché prostredie - skvelá občianska vybavenosť - mnoho turistických, rekreačných aktivít v okolí - kompletná rekonštrukcia - skvelá investičná príležitosť Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1 700 €/mesiac + 1x mesačný nájom + 1x vratný depozit. V prípade firmy, ktorá je platca DPH sa pripočítava 20% DPH!
Víkendujte a relaxujte ŠTÝLOVO v Nízkych Tatrách - 3-izbový
Apartmány IĽANOVO - Víkendujte a relaxujte ŠTÝLOVO v Nízkych Tatrách - 3-izbový BYT Hľadáte miesto pre relax a odpočinok po náročnom pracovnom týždni...? Alebo len radi trávite čas v prírode a potrebujete miesto, ktoré Vás k tomu priblíži...? Máme pre Vás riešenie - 3-izbový byt v srdci mestskej časti Liptovského Mikuláša - Iľanovo. Priamo v Iľanove je možné využiť cyklotrasy, turistické chodníčky, lyžiarsky svah, tenisový kurt a futbalové ihrisko. V blízkom okolí sa nachádzajú aquaparky a wellness ako napr. Bešeňová a Tatralandia. V lete sa môžete schladiť v Demänovskej ľadovej jaskyni, vo vedľajšej obci je rodisko Milana Rúfusa, na turistickej ceste objavíte partizánsky bunker, park s divou zverou, či Iľanovskú priehradu. Pre milovníkov rybárčenia je len 7km vzdialená Liptovská Mara. Ponúkame Vám na predaj priestranný, 3-izbový byt v apartmánovom dome Iľanovo. V okolí apartmánového domu je štandardná občianska vybavenosť, výborné napojenie na mestskú a prímestskú dopravu. - BYT v apartmánovom dome - MOŽNÉ FINANCOVANIE HYPOTEKÁRNYM ÚVEROM - 3-izbový byt 77,7m², 1. poschodie z troch - kuchyňa s obývačkou + balkón 9,13m² - 2x spálňa, predsieň, kúpeľňa a WC + pivnica 2m² - plastové okná, bezpečnostné dvere - uzatvorený areál, vlastné parkovacie miesto - podlahové kúrenie + smarthome regulácia - veľká spoločná záhrada + altánok s posedením a grilom - moderné dispozície - nízke náklady na bývanie - optický internet + káblová televízia - správa apartmánu cez SS - kompletne zariadený (viď foto) Našli ste pre Vás miesto na oddych? Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte , alebo píšte martin.haring@, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life. Poschodie: 1 Počet poschodí: 3 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: kompletne zariadený 3-izbový byt + parking v cene bytu, vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 77.7m² Celková rozloha: 88.83m² Úžitková plocha: 77.7m² Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: optika Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Lódžia: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: A Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Orientácia: juhovýchodná
Apartmány Iľanovo
ID: 043-112-BIDZ BeMi realitná agentúra v spolupráci s developerom ponúka na predaj investičné apartmány Mēridien na Liptove s vlastným lyžiarskym strediskom Ski Iľanovo. Klient si môže vybrať z ponuky luxusných apartmánov s rozlohou od 24- 62m2. V projekte sa myslí v prvom rade na klientov a ich relax, preto budú apartmány vybavené nadštandardnými materiálmi. Dovolenkári, ktorí budú navštevovať rezort Mēridien budú mať k dispozícii wellness, interiérový aj exteriérový, ktorý bude vybavený saunou, vírivkou, ochladzovacou kaďou i perličkovým kúpeľom, nebude chýbať tepidarium a miestnosti, kde budú čakať usmiati maséri, aby svojim klientom dopriali zaslúžený odpočinok. Luxusný bar a reštaurácia, v centrálnej budove veľké interiérové ihrisko a v exteriéri 3D bludisko. Pre klientov rezortu bude pripravený vlastný lyžiarsky svah, lyžiarska škola a požičovňa lyží. Cez letné mesiace bude pripravená požičovňa e-bikov, tenisová školu a zipline. Ako jediný projekt na Liptove budete mať všetky vyššie spomenuté služby pod jednou strechou. Projekt rezortu Mēridien sa bude hlásiť do súťaže Stavba roka. Každý vlastník apartmánov sa zaraďuje do nájomného vzťahu na vyťažovanie apartmánov, o ktorých Vás radi budeme informovať po Vašom kontakte.
VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU APARTMÁNY LIPTOV
Typ: Garsónka Ulica: Iľanovská cesta Obec: Závažná Poruba VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU! Predávame 2 Apartmány, sú vo výmere 24,69m2 + loggia 5,40 m2, komplet zariadené na kľuč k momentu odovzdania s parkovacím státim. Zmluva sa uzatvára priamo s developerom projektu. Termín dokončenia - leto 2023 Apaprtmány A57 a A58 sú umiestnené v centrálnej časti budovy s výhľadom na hory, na 3p. Pôdorys v prílohe. K dispozícií je aj online kamera pre sledovanie výstavby! Cena je 99000€ Bližšie informácie: +42     Apartmány na predaj v projekte investičných luxusných apartmánov Mēridien na Liptove – Iľanovská Dolina s vlastným lyžiarskym strediskom. Tento projekt ponúka 84 apartmánov s rozlohou od 24 - 62 m2 v nedotknutej Iľanovskej doline. Pre klientov ponúka maximálny komfort apartmánov, ktoré sú vybavené nadštandardnými materiálmi. LOKALITA Mēridien Apartmány sa nachádza priamo v prírode, s priamym výhľadom na vrch Poludnica. Hostia sa do rezortu dostanú cez obec Iľanovo. Iľanovská dolina je málo navštevovaná, ale turisticky zaujímavá dolina. V dolnej časti je to široká dolina a smerom na sever sa zužuje. Je dlhá 9 km a nachádza sa v Nízkych Tatrách. Zo západu ju ohraničujú vrchy Demänovská hora, Kurence, Magura a Pusté. Z východu zasa Bodová, Končistý vrch, Poludnica, Kúpeľ a Kliny. Zo severu ju uzatvára Krakova hoľa. Mēridien Apartmány budú ako jediné investičné apartmány na Slovensku ponúkať svoje služby formou All inclusive: SPA  - interiérový i exteriérový wellness - sauna, vírivka, ochladzovacia kaďa, perličkový kúpeľ, tepidárium, masáže, wellness bar, luxusný vonkajší bazén ŠPORT - bowlingové dráhy, posilňovňa, tenisový kurt KADERNÍCKE SLUŽBY - exkluzívne kaderníctvo COCOCHOCO Profesionál, barebier pre pánov REŠTAURÁCIA - reštaurácia, lobby bar, grilované špeciality na streche rezortu, posedenie pri živej hudbe FUN PARK MĒRIDIEN - ADRENALÍN AJ ZÁBAVA - lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží - požičovňa e-bikov a tenisová škola - adrenalínové atrakcie - Zipline DETSKÉ IHRISKO - veľké interiérové ihrisko pre deti - exteriérové 3D bludisko - najväčší nafukovací hrad Financovanie prostredníctvom hypotéky je možné len pri založení vlastnej nehnuteľnosti  Bližšie informácie: +42 ИСПОЛЬЗУЙТЕ ШАНС  ИВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМОСТЬ СЛОВАКИИ  ПО ВЫГОДНОЙ ЦЕНЕ! ГОРНОЛЫЖНЫЙ КУРОРТ! Продаем 2 студии в инвестиционном проекте элитных апартаментов Mēridien в Липтове с собственным горнолыжным курортом. Этот проект предлагает 84 квартиры площадью от 24 до 62 м2 в нетронутой Ильяновской долине. Для клиентов предлагается максимально комфортные квартиры, которые оборудованы материалами высшего качества.   Продаем 2 студии A57 и A58,  24,69 м2 + лоджия 5,40 м2, полностью меблированы. Цена ниже чем продает девелопер  при оплате залога 50%.