inzercia, predaj, predám, bazár

Apple earpod 3,5mm jack

Kategória: Headsety

predám slúchadlá apple s 3,5mm jackom, sú úplne nové nepoužité, cena 6 eur plus poštovné, ideálny odobný odber v Partizánskom ale po dohode pošlem aj poštou alebo cez zásielkovňu, kontakt poprosím mailom alebo sms
Apple earpod 3,5mm jack
Podobné inzeráty
Apple earpod 3,5mm jack
predám slúchadlá apple s 3,5mm jackom, sú úplne nové nepoužité, cena 8 eur plus poštovné, ideálny odobný odber v Partizánskom, kontakt poprosím mailom alebo sms
Apple Earpods (3.5 jack) - nove, nepouzivane
Apple Earpods kablove 3.5mm jack. Nove nepouzivane. Viem ich doniest v ramci Kosic. Mozno su este aj v zaruke, prip. viem dohladat blocek za priplatok :P Napiste mi prosim spravu, nevolajte.
Silvercrest slúchadlá 3,5mm jack
Predám stereo slúchadlá Silvercrest Earphone s originálnym označením SWED200A1, pôvodne pribalené k malému rádiu z Lidl. Fungujú s akýmkoľvek zariadením so vstupom na 3,5mm jack. Farba čierna, lacno, aj na dobierku.
Originálne Apple náhradné slúchadlo Apple AirPods Pro
Predám Originálne Apple náhradné slúchadlo Apple AirPods Pro ľavé/právé. Sluchadla su nové nepoužité. Za originalitu Apple ručím. Pri osobnom odbere pomôžem aj pomôcť spárovať. Samozrejme su k sluchadlu prilozena nova sada nausnikov - S/M/L ako je vidiet na fotke. Cena je za kus.
Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro (2019)
Predám málo používané slúchadlá Apple Airpods Pro (2019) v bielej farbe. Slúchadlá majú aj technológiu aktívneho potláčania hluku. Jednoducho kompatibilné s iPhonom, Apple Watch, iPadom alebo Macom. Nabíjanie bezdrôtové alebo cez Lightning port. Vrátane nabíjacieho púzdra v bielej farbe. Dôvod predaja: štupľové slúchadlá mi vypadávajú z uší Cena: 170€ Osobný odber KE alebo Packeta (+4€) Viac info o slúchadlách:
Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro (2019)
Predám málo používané slúchadlá Apple Airpods Pro (2019) v bielej farbe. Slúchadlá majú aj technológiu aktívneho potláčania hluku. Jednoducho kompatibilné s iPhonom, Apple Watch, iPadom alebo Macom. Nabíjanie bezdrôtové alebo cez Lightning port. Vrátane nabíjacieho púzdra v bielej farbe. Dôvod predaja: štupľové slúchadlá mi vypadávajú z uší Cena: 160€ Osobný odber KE alebo Packeta (+4€) Viac info o slúchadlách: