inzercia, predaj, predám, bazár

APPLE EarPods Lighting

Kategória: Slúchadlá

Predám úplne nové Apple EarPods s Lighting Connectorom. Ani raz nepoužité a zabalené v originálnom balení. Slúchadlá som dostal k pracovnému telefónu no ich nepotreboval keďže mám vlastné.
APPLE EarPods Lighting
Podobné inzeráty
Apple EarPods with Lightning Connector
Pre milovníkov výrobkov Apple a kvalitnej hudby sú tu slúchadlá, ktoré vhodne doplnia váš iPhone, iPad či iPod. Na rozdiel od klasických okrúhlych slúchadiel do uší vychádza konštrukcie slúchadiel EarPods z geometrie ľudského ucha. Vďaka tomu ich môže pohodlne nosiť viac ľudí ako ktorékoľvek iné kôstky do uší. Chváli sa nielen čistým a jednoduchým dizajnom, ktorý presne sadne do ucha, ale aj odolnosťou proti potu a vode. Vďaka tomu je ideálnym spoločníkom pre športovcov, ktorí slúchadlá využijú hlavne pri behaní alebo vo fitness centre. Slúchadlá disponujú mikrofónom na kábli, takže pri telefónnych hovoroch ich vôbec nemusíte dávať dole. Ovládačom na šnúre slúchadiel EarPods s konektorom Lightning môžeš nastavovať hlasitosť, ovládať prehrávanie hudby a videa alebo prijímať a ukončovať hovory. Reproduktory v slúchadlách EarPods sú konštruované pre vysoko kvalitné podanie zvuku s minimálnymi stratami. Kompatibilné s iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 plus, SE (1. generácia), 7, 7 plus, 8, 8 plus. Dôvod predaja je kúpa bezdrôtových slúchadiel. Preferujem osobné stretnutie v Bratislave alebo v Piešťanoch, nakoľko je zbytočné platiť poštovné pri takej malej položke.
Apple EarPods Lightning
Predam nove, nikdy nepouzite Apple EarPods s lightning konektorom, ktore boli v baleni s iPhonom XS. Len osobny odber v Bratislave.
Apple Earpods 3,5 mm audio jack
Predám nové slúchadlá Apple Earpods.. len rozbalené a raz vyskúšané.
Apple EarPods s konektorom Lightning
Predám nové Apple EarPods s konektorom Lightning. Pôvodná cena: 19 € Stav: nové Preferujem osobný odber v rámci Partizánskeho a okolia. Kontaktovať ma môžte na telefónnom čísle .
Apple EarPods nepoužité
predám nepoužité Apple EarPods (konektor lightning).
Predám Apple EarPods
Apple Earpods. Nové, nerozbalené. Cena 5€ + poštovné. Len SMS alebo mail. Prosím nevolať! Posielam dobierkou/PACKETOU po úhrade poštovného vopred na účet.