inzercia, predaj, predám, bazár

Apple Iphone 11 64GB

Kategória: Všetko ostatné

Predám nepoškodený iphone 11 64gb, používaný cca rok a pol. Fotky posielam do emailu.
Apple Iphone 11 64GB
Podobné inzeráty
Huawei Watch Fit + Philips bluetooth slúchadlá
Predám málo nosené fitness Smart hodinky Huawei Watch Fit. Vlastnosti: SpO2 monitorovanie, AMOLED display, fitness plány, tréningové módy, GPS, spárovanie s mobilom, 50m vodotesnosť atď. Dodávam ku hodinkám aj Bluetooth slúchadlá Philips - iba vyskúšané, 100% funkčné. Podobné ako Samsung, Apple, IPhone, Xiaomi, Bluetooth, Nokia, Sony, JBL, Beats, Philips atď.
Predám bežiaci pás Gallop II v super stave
Predám málo používaný bežiaci pás Gallop II v super stave. Odpruženie chrániace kĺby. Bežecký pás inSPORTline Gallop II je novým nástupcom známeho a osvedčeného modelu Gallop. Disponuje robustnou konštrukciou, ktorá znesie záťaž 150 kg, spoľahlivým motorom o výkone 2,5 HP a priestrannou bežeckou plochou s dĺžkou 140 cm a šírkou 51 cm. Celá konštrukcia sa dá sklopiť pre úsporu miesta v dobe nepoužívania pásu. Pre ľahký presun takto robustného stroja sú tu transportné kolieska, nechýba ani systém vyrovnania nerovností podlahy. Pohodlie pri behu zaisťuje kvalitné odpruženie SAS (Shock Absorbing System) a dva držiaky na fľaše s pitím či na drobnosti. O bezpečnosť pri behu sa starajú protišmykové nášľapy na ráme po stranách bežeckej plochy a bezpečnostná brzda s upínacím klipom. Programová výbava bežeckého pásu Gallop II zahŕňa celkom 29 programov, z toho je 24 prednastavených, 3 používateľské, 1 HRC program pre cvičenie podľa tepovej frekvencie (prostredníctvom hrudného pásu, ktorý je súčasťou balenia) a manuálny program. Je tu prítomná aj funkcia orientačného merania tuku na základe zadaného veku, výšky a telesnej hmotnosti. Pás je vybavený prehľadným displejom s intuitívnym ovládaním. Konzola obsahuje tiež vstup pre audio kábel s 3,5 mm jackom. Prítomný je aj napájací/dátový kábel pre staršie modely iPhone (iPhone 4 a nižšie). Pomocou nich je možné cez reproduktory prehrávať hudbu. Vo výbave nechýbajú ani klasické snímače tepovej frekvencie v rukovätiach, pri ktorých sú zabudované aj tlačidlá pre pohodlné nastavenie sklonu a rýchlosti.
Fľaša Air Up
Predám úplne novú fľašu air up, možnosť kúpiť aj náplne (Apple , Lemon , Orange, Raspberry/Lemon) cena 20e za balenie (3 tablety)
Garmin Forerunner 935
Predám športové hodinky Garmin Forerunner 935. Známky bežného používania, primerane k veku. Žiadne poškodenie. Batéria vydrží pri aktívnom snímaní tepu a dennej športovej aktivite približne 3 dni. K hodinkám je aj kábel a čierny remienok +3 ďalšie remienky (červený, žltý, čierny). Dohoda možná. Dôvod predaja je prechod z garmin na apple watch.
Garmin fenix 6X PRO solar titanium edition
Predam spickove smart hodinky Garmin fenix 6X PRO solar titanium. Limitovana edicia s titanalovym odlahcenym telom, vhodne na takmer vsetky sporty aj spolocenske pouzitie. Super jednoduche prehodenie remienku napr. pred vyuzitim na sport. Funkcne najpokrokovejsie hodinky od Garminu, doterajsi najvyssi model, nespocetne mnozstvo funkcii. Navigacia, sportove metriky, pamat na hudbu, pripojitelnost na aplikacie, parovanie s mobilom podobne ako Apple Watch. Senzor pulzu aj okyslicovania krvy bez hrudneho pasu, display so solarnym dobijanim co umoznuje vydrz baterky az. 1 mesiac atd. Hodinky su minimalne nosene, bez skrabancov, ci znamok pouzivania. Titanalova verzia je menej nachylna na skrabance ako tmave povrchove upravy. Hodinky predavam s jednym kozenym remienkom a dvoma silikonovymi. Pouzival som len jeden silikonovy. Povodna cena v titanal edicii 1100€
Garmin Fenix 6x Pro Solar Titanium
Predam spickove smart hodinky Garmin fenix 6X PRO solar titanium. Limitovana edicia s titanalovym odlahcenym telom, vhodne na takmer vsetky sporty aj spolocenske pouzitie. Super jednoduche prehodenie remienku napr. pred vyuzitim na sport. Funkcne najpokrokovejsie hodinky od Garminu, doterajsi najvyssi model, nespocetne mnozstvo funkcii. Navigacia, sportove metriky, pamat na hudbu, pripojitelnost na aplikacie, parovanie s mobilom podobne ako Apple Watch. Senzor pulzu aj okyslicovania krvy bez hrudneho pasu, display so solarnym dobijanim co umoznuje vydrz baterky az. 1 mesiac atd. Hodinky su plne funkcne, na sklicku je jeden skrabanec ( vid foto ) Sucastou je aj nabijaci kabel. Povodna cena 1100€ Teraz za 450 eur