inzercia, predaj, predám, bazár

Apple Magic Keyboard s Touch ID a Numerickou klávesnicou

Kategória: Klávesnice

Na SMS nereágujem.. Písať email alebo volať Pon - Piatok medzi 8 a 17.00Hod.

Predám nová Apple Magic Keyboard s Touch ID a Numerickou klávesnicou, čierna.
Model: MMMR3F/A, A2520
-Klávsnica je nová
-Záruka
Osobný odber Bratislava Nové Mesto. Dobierky nie!
Apple Magic Keyboard s Touch ID a Numerickou klávesnicou
Podobné inzeráty
Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - German
Predám bezdrôtovú klávesnicu Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicou v striebornej farbe s rozložením klávesnice – German. Klávesnica je plne funkčná, nepoužívaná, vo fólii. Klávesnica obsahuje 10 multimediálnych tlačidiel. Predávam iba samotnú klávesnicu bez príslušenstva. Ku klávesnici pridávam aj záručný list so zárukou platnou na 2 roky. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€ V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena klávesnice v obchode: €129 Moja cena: 59€
Apple magic keyboard a1644 Apple magic mouse a1657
Predam SK Apple magic keyboard a1644 klavesnicu a Apple magic mouse a1657 mys. Mys som pouzival asi tyzden, bola raz nabita a klavesnicu som len vyskusal. Stoji mi to v sufliku nevyuzite.
Apple Magic Keyboard 2 Gen.
Na SMS nereágujem.. Písať email alebo volať Pon - Piatok medzi 8 a 17.00Hod. Predám originál Apple klávesnica - Magic Keyboard. Klávesnice sú nové nepoužité ešte nerozbalené z fólie. Boli vymenené vrámci záruky na nový kus! Ku každej klávesnici je aj originál nový kábel na nabíjanie! -Apple Magic Keyboard 2 - A1644 EMC2815 layout French a Italian cena 50€/kus. Osobný odber Bratislava Nové Mesto. Dobierky nie! -Kto má záujem písat priamo správu cez formulár pod inzerátom.
Apple Magic Keyboard 3 s Touch ID
Na SMS nereágujem.. Písať email alebo volať Pon - Piatok medzi 8 a 17.00Hod. Predám nová -Apple Magic Keyboard 3 s Touch ID A2449 EMC3579 - layout German a French. Obe klavesnice su nové nerozbalené z folie ( boli vymenené za nový kus cez záruku) - Nová Klávesnica s novým káblom na nabíjanie -cena 90€/kus Osobný odber Bratislava Nové Mesto. Dobierky nie!
Apple Magic Keyboard s Touch ID a Numerickou klávesnicou - S
Predám klávesnicu z dôvodu nevyužitia. Ani raz nebola použitá. Úplne nová, kúpená za 185€.
Apple Magic Keyboard – German
Predám bezdrôtovú klávesnicu Apple Magic Keyboard v striebornej farbe s rozložením klávesnice – German. Klávesnica je plne funkčná, nepoužívaná, vo fólii. Klávesnica obsahuje 10 multimediálnych tlačidiel. Predávam iba samotnú klávesnicu bez príslušenstva. Ku klávesnici pridávam aj záručný list so zárukou platnou na 2 roky. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€ V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena klávesnice v obchode: €108 Moja cena: 55€