inzercia, predaj, predám, bazár

Apple Watch SE 44mm Aluminium Space Gray GPS

Kategória: Apple

 Ponúkam na predaj Apple Watch SE vo vesmírne čiernej farbe 

Hodinky nesú malé známky používania. Majú malé škrabance na LCD dispeji. Tie však vôbec neprakážajú v plhodnotnom využívaní Apple Watch. Nedokonalosti sú zohľadnené v cene. Všetky nedokonalosti sú zobrazené na fotkách. Telo hodiniek je bez poškodenia. Po telefonickej dohode vám pribalím ochranné tvrdené sklíčko zadarmo.

Apple Watch sú plne funkčné bez skrytých vád a chýb.

Veľkosť ciferníku je 44mm. Apple Watch majú 100% Zdravie batérie.

Balenie obsahuje krabicu, brožúrky, nabíjací kábel, nabíjací adaptér, silikonový náramok a millaness náramok.

❗️Meranie kvality spánku ❗️
❗️GPS❗️
❗️Gyroskop❗️
❗️Barometer❗️

✅Zadarmo ochranného sklíčka ✅
✅V Peknom Stave ✅
✅Možnosť zaslania na dobierku✅
✅Kompletné balenie✅

✉️Slovenska Pošta : 4€
✉️Kurier: 8€

☎️ Pre viac info ma neváhajte kontaktovať ☎️

❗️✅  Ponúkam na predaj viac Apple zariadení, pre zobrazenie mojej ponuky kliknite prosím na moje meno pod textom  ✅❗️
Apple Watch SE 44mm Aluminium Space Gray GPS
Podobné inzeráty
Apple MagSafe Duo nabíjačka
Predám pár mesiacov používanú nabíjačku Apple Magsafe Duo na iphone a hodinky apple watch v 1. Vo výbornom stave,bez známok používania. Nikde sa neprenášala len bola položená na nočnom stolíku. Nabíjačka MagSafe Duo pohodlne nabíja váš kompatibilný iPhone, Apple Watch, bezdrôtové nabíjacie puzdro pre AirPods a ďalšie zariadenia s certifikáciou Qi. Stačí položiť svoje zariadenia na nabíjačku a stabilné a efektívne nabíjanie začne pri kontakte. Nabíjačka sa dá pekne zložiť, takže si ju môžete so sebou ľahko vziať kamkoľvek. Odporúčaný: 20W USB-C napájací adaptér (predáva sa osobitne) Obsah balenia: Nabíjačka MagSafe Duo USB-C na Lightning kábel (1 m) Kompatibilita: iPhone Modely : iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 11 iPhone SE (2nd generation) iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus Apple Watch Modely: Apple Watch Series 6 Apple Watch SE Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 Apple Watch 1st generation AirPods Modely: AirPods Pro AirPods with Wireless Charging Case (2nd generation) Wireless Charging Case for AirPods
iPhone 8 256GB, 100% batéria, Space Gray, (24/23)
iPhone 8 256GB, 100% batéria, Space Gray, (24/23) Detailnejšie fotky na vyžiadanie posielame cez email/ whastapp Vyčisteny od nečistôt. Stav: B Stav Batérie: 100% kapacita Čo nájdete v balení: napájaci kábel,adapter, faktúru, darček Stav A B C vysvetlivka A: stav nového zariadenia B: bežné opotrebenie malé škrabance C: Viditeľné škrabance a preliačiny POPIS PRODUKTU Apple iPhone 8 Space Gray so 4,7" IPS displejom (1334 x 750) a technológiou 3D Touch. Plynulý chod zaručí 64-bitový procesor Apple A11 Bionic Quad Core s operačným systémom iOS 11 a 2 GB RAM. Apple iPhone 8 s internou pamäťou 64 GB disponuje predným 7 Mpx a hlavným 12 Mpx fotoaparátom so širokouhlým objektívom. Súčasťou Apple iPhone 8 je optická stabilizácia, GPS, NFC, 3G/LTE, čítačkou odtlačkov prstov a Lightning. Apple iPhone 8 s rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s podporou Qi. Smartfón je podľa IP67 vodeodolný. Vytvorený zo skla Mobilný telefón Apple iPhone 8 je obklopený odolným sklom z prednej aj zadnej strany. Farby sú dokonale zladené a vytvárajú tak luxusný vzhľad. V striebornej farbe pôsobí sofistikovane a skvele doplní váš štýl o dizajnový kúsok. Minimalistické tóny Apple iPhone 8 sú doplnené o hliníkový rámik, ktorý pevne a spoľahlivo drží sklenený rámik. Navyše je odolný voči prachu a vode pre väčší komfort pri používaní. Retina displej s True Tone Apple iPhone 8 sa pýši 4,7-palcovým retina displejom, ktorý zobrazí všetok obsah v HD rozlíšení. Využíva IPS technológiu s LCD panelom. Prepracovaná technológia True Tone automaticky prispôsobí vyváženie bielej farby, tak aby zodpovedala svetlu okolo vás. Vďaka širokej škále farieb a vysokej presnosti odtieňov, všetko na obrazovke vyzerá brilantnejšie a živšie. Širokouhlá dvojitá doména vám poskytne skvelý pohľad na obrazovku takmer z akéhokoľvek uhla. Fotoaparát Apple iPhone 8 vám počas toho ako vás bude sprevádzať na cestách umožní zachytiť akékoľvek objekty a momenty v lepšej kvalite ako ste boli zvyknutí. Disponuje širokouhlým objektívom s clonou ƒ/1.8, optickou stabilizáciou obrazu, väčším a rýchlejším 12 Mpx snímačom. Predný 7 Mpx fotoaparát vám vďaka portrétovému režimu, ktorý pracuje s bleskom vám zaručí ostré detaily a lepšie výsledky aj pri zhoršených svetlených podmienkach. Fotoaparát, ktorý zahŕňa nekonečné množstvo filtrov a efektov. Videozáznamy s vysokým rozlíšením Spolu s Apple iPhone 8 môžete nahrávať videá vo vysokej kvalite 4K so snímkovou frekvenciou 24,30 alebo 60 fps. Šošovka podporujú optickú stabilizáciu obrazu spolu s optickým digitálnym zoomom. Videá budú nahrávané vo formáte HEVC a H.264. Inteligentný mikrofón dokáže redukovať nežiadúci šum v pozadí, ktorý môže rušiť iné dôležité zvuky vo videozázname. Zaznamenajte západ slnka v zaujímavom Time-lapse režime alebo spomaľte napínavé zábery s Slo-mo videom.
Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Deep Purple (odomknutý) NOVIN
O iPhone 14 Pro Max , farba fialová , pamäť 128Gb. Dodáva sa s plnou zárukou "jednoročná obmedzená záruka" Stále je to "originálne balenie" nikdy neotvorené z krabice. Viac otázok a informácií môžete položiť tu "alor.kamis.sro@ " (zvyčajne odpovieme do prvých 5 minút" Niekoľko špecifikácií produktu: Procesor: Procesor: Hexa Core Veľkosť obrazovky: 6,7 palca Model čipovej súpravy: 6,6 mm: Apple A16 Bionic MPN: MQ9T3ZD/A, MQ9T3ZDA Číslo modelu: A2894 (GSM) Slot na kartu SIM: SIM karta: jedna SIM karta Fialová Apple Sieť: Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Apple Odomknuté Model: Apple iPhone 14 Pro Max Pripojenie: 5G, Bluetooth, Lightning, NFC, Wi-Fi Štýl: Bar Operačný systém: iOS Snímač okolitého svetla, Akcelerometer, Barometer, E-kompas, eSIM, Gyroskopický senzor, Snímač LiDAR, Snímač priblíženia, Teleobjektív, Ultraširokouhlý fotoaparát Kapacita pamäte: 128 GB PAMÄŤ RAM: 6 GB
Apple Watch 6 44mm Aluminium Space Gray
Predám smart hodinky Apple Watch 6 44mm Aluminium Space Gray. Kompletné balenie s káblom a originál remienkom. Hodinky sú plne funkčné, až na dva škrabance vpavo dole s minimálnymi známkami používania, stav batérie 82%.
 Apple iPhone XS 256GB Space Grey
 Apple iPhone XS 256GB Space Grey - [6.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať  Apple iPhone XS 256GB Space Grey Apple iPhone XS 256GB Space Grey - 2  Apple iPhone XS 256GB Space Grey - 1  Apple iPhone XS 256GB Space Grey - 2 Predám Apple iPhone XS 256GB Space Grey - Telefón je po vizuálnej stránke v super stave! - Rovnako tomu zodpovedá aj v rámci funkcionality - Batéria je v perfektnej kondícii! - Odblokovaný na iCloud a všetky siete - Kompletne vyresetovaný, pripravený pre nového majiteľa - Pridaný nabíjací kábel Preferujem osobné stretnutie v Prešove, prípadne je možné aj odoslanie poštou v rámci 1.triedy spolu s poistením. Kliknutím na nižšie uvedené meno si môžete skontrolovať dalšie inzeráty. Inzerát je platný do zmazania! Cena produktu je pevná, 299.99€.
 Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100%
 Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100% - [20.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať  Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100% Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100% - 2  Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100% - 1  Apple iPhone XS 64GB Space Grey / ZDRAVIE 100% - 2 Predám Apple iPhone XS 64GB Space Grey - Telefón je po vizuálnej stránke v super stave! - Rovnako tomu zodpovedá aj v rámci funkcionality - Zdravie batérie je 100%! - Odblokovaný na iCloud a všetky siete - Kompletne vyresetovaný, pripravený pre nového majiteľa - Pridaný nabíjací kábel Preferujem osobné stretnutie v Prešove, prípadne je možné aj odoslanie poštou v rámci 1.triedy spolu s poistením. Kliknutím na nižšie uvedené meno si môžete skontrolovať dalšie inzeráty. Inzerát je platný do zmazania! Cena produktu je pevná, 279.99€.