inzercia, predaj, predám, bazár

Apple world travel adapter kit

Kategória: Nabíjačky batérií

Mas Apple a cestujes vela po svete? Nechce sa ti kupovat stale novu koncovku na rozne zastrcky? Tak tento travel kit je prave pre teba. USA, Cina, UK, EU, AUS, Korea, Hongkong, Brazilia
Apple world travel adapter kit
Podobné inzeráty
Adaptér Dell, adaptér 12 V - 5 A
Predám: 1) adaptér Dell za 10 € 2) adaptér 12 V-5 A, jeden za 9 €, dva za 14 €. 3) adaptér na holiaci strojček Philips 4 € 4) adaptér 12 V-5 A za 8 €. 5) adaptér 12 V-1 A za 3 € 6) adaptér 12 V-2 A za 5 €
Bezdrôtová nabíjačka Apple/Samsung/Apple Watch/AirPods
4 v 1 bezdrôtová nabíjačka Bezdrôtová nabíjačka kompatibilná s telefónmi s podporou Qi, Apple Watch, AirPods a Apple Pencil dokáže tieto zariadenia rýchlo nabíjať bezdrôtovo súčasne. Pre rýchle nabíjanie sa odporúča vysoko kvalitný napájací adaptér QC2.0/3.0 (12V/2A) alebo iný podporný adaptér 10W. Použitie 5V / 1A adaptéra nemusí nabíjať váš telefón alebo hodinky. (ADAPTÉR JE SÚČASŤOU BALENIA) Bezdrôtová nabíjačka 4 v 1 je vyrobená z materiálu ABS šetrného k životnému prostrediu a bezdrôtová nabíjačka má kontrolu teploty. Keď je teplota príliš vysoká, nabíjanie sa automaticky zastaví. Pokiaľ je teplota normálna, bude nabíjanie pokračovať. Nemusíte sa obávať nebezpečenstva spôsobeného vysokou teplotou. Bezdrôtová nabíjačka pre telefón a hodinky je kompatibilná s: iWatch 1/2/3/4/5/6/SE iPhone 12/12 Pro/12ProMax/12Mini//11/11 Pro/XS/XR/Xs Max /8/8 Plus Samsung GalaxyNote8/8+S8/S8+/Note 9/9+S9/S9+/Note 10/10+/S10/S10+/ Dock nabíjanie kompatibilný pre Airpods 1 & 2,3,4 Airpods Pro a nabíjací dok s ceruzkou kompatibilný s 1/2 generáciou Apple Pencil. Magnetická kovová podperná doska Je možné nastaviť telefón a nabíjací modul Apple Watch do preferovaného uhla a je možné ho tiež zložiť. Už sa nemusíte starať o rôzne nabíjacie linky vo svojom živote, aby bol váš pracovný stôl čistý a uprataný. Ľahké funkcie uľahčujú vloženie do batohu doma, v kancelárii aj na cestách. Elegantný a veľkorysý tvar, je možné umiestniť do spálne, obývacej izby, kancelárskeho stola a ďalších Nabíjacia stanica využíva najpokročilejšiu technológiu automatického riadenia. Vstavané ochrany proti prebitiu, nadprúdová a prepäťová ochrana, regulácia teploty, detekcia cudzích predmetov.
Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch  USB-C
Na predaj úplne nový Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m). Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch s konektorom USB-C. - originálny kábel pre magnetické nabíjanie Vašich inteligentných hodiniek Apple Watch. Chceme, aby bolo nabíjanie vašich hodiniek Apple Watch úplne bezproblémové. A teraz, keď sa spáruje s Apple Watch Series 7, nabíja sa až o 33% rýchlejšie, takže 80% nabitie dosiahnete približne za 45 minút. Jednoducho držte konektor v blízkosti zadnej časti hodiniek, kde magnety spôsobia zapadnutie na svoje miesto automaticky. Je to úplne zapečatený systém bez odhalených kontaktov. A tiež veľmi zhovievavé, pretože nevyžaduje žiadne presné zarovnanie. *Rýchle nabíjanie je kompatibilné iba s Apple Watch Series 7.
Cestovný konvertor adapter
DOACE Professional 2200w Travel Converter Adapter Combo W 4-usb Port Model X11
Nabíjačka baterií 3 v1 + baterie 4ks AA 2000mAh
16 eur je cena vrátane poštovného, pošlem na dobierku....neotvorené, neopoužité balenie obsahuje nabíjačku, 4 x 2000mAh baterie + USB kabel, adaptér do auta, AC adaptér. Napájanie bud doma cey AC adaptér alebo v aute cey 12 V DC adaptér. možnost nabíjat od 2 kusov baterií AA alebo AAA po max 4 ks AA alebo AAA baterií. Cena pri predaji osobne 12 Eur.
Rýchlonabíjací adaptér OLAF 120W
Ponúkam na predaj rýchlonabíjací adaptér OLAF 120W. Je vhodný na nabíjanie smartphonov, notebookov aj tabletov. Rýchlosť nabíjania závisí od konkrétneho zariadenia. K adaptéru je možné dokúpiť aj univerzálny nabíjací kábel 3v1 (pozrite si môj druhý inzerát). Cena za rýchlonabíjaci adaptér je 8€. Cena za adaptér s káblom je 12€. K dispozícii je viac kusov. Možnosť osobného odberu alebo pošlem poštou.