inzercia, predaj, predám, bazár

Aprilia RSV Mille 2002

Kategória: Cestné motocykle

Predám okruhovú moto Aprilia RSV, ročník 2002. Radiálna brzdová pumpa, spojkový valec MPL tuning, ladený výfuk MIVV, tlmiče po GO u Šinko Hi-Tech Performance. K moto pridám sadu nahrievakov, stojany a pneu
Aprilia RSV Mille 2002
Podobné inzeráty
Aprilia RSV Mille / Tuono
Motorka bola prestavana zo supersportu RSV Mille na nahac Tuono este v Taliansku pred dovozom na SK. Ojedinely kusok. R.v. 98, objem 998cm3, vykon. 87kW, pneu 90% Pirelli Angel, naj. 53-tis. Km, tlmic riadenia, nove sviecky, 12V zasuvka, ladeny vyfuk MIVV s certifikatom a DB killerom - nadherny zvuk. V cene aj kufor Givi, ako je na foto s kotvenim namiesto sedla spolujazdca. To je samozrejme tiez k motorke. Dam k tomu este jeden par klasickych zrkadiel a zavazia do riadidiel. Motorka je aj napriek veku vo vynikajucom stave, motor ide krasne. V-twin Rotax, krasny tah uz od nizkych otacok. Predavam, len kym sa nepreda moto, o ktore mam zaujem.
Aprilia RSV Mille / Tuono
Motorka bola prestavana zo supersportu RSV Mille na nahac Tuono este v Taliansku pred dovozom na SK. Ojedinely kusok. R.v. 98, objem 998cm3, vykon. 87kW, pneu 90% Pirelli Angel, naj. 53-tis. Km, tlmic riadenia, nove sviecky, 12V zasuvka, ladeny vyfuk MIVV s certifikatom a DB killerom - nadherny zvuk. V cene aj kufor Givi, ako je na foto s kotvenim namiesto sedla spolujazdca. To je samozrejme tiez k motorke. Dam k tomu este jeden par klasickych zrkadiel a zavazia do riadidiel. Motorka je aj napriek veku vo vynikajucom stave, motor ide krasne. V-twin Rotax, krasny tah uz od nizkych otacok.
Predám Aprilia RSV 1000
Predávam svoju apriliu rsv 1000 mille s ťažkým srdcom. r.v.2000,stav tachometra 43190km z rodinných dôvodov ,prerabka domu .Nove pneumatky predna aj zadná nové oleje aj filtre.Stk do10.2024.Na svoj vek velmi zachovalá.Pre začiatočníkov neodporúčam, je to mrcha.. Volat na mob.
Aprilia Rsv 1000
Predam Apriliu rsv mille 1000r ohlins verziu. Treba menit spojku lebo uz šmýka ale jazdit sa normalne da. K tomu pridam dalsiu bez tp ktora mala byt na okruh. Mam k tomu aj kapotaz. Je tam dobry motor. Predavam to spolu a nepiste mi ze chcete len to alebo ono. Cena je pevna a neponahla mi to.
Aprilia rsv Tuono
Predám Aprilia rsv Tuono rv 2007 v dobrom stave, 46000km
Aprilia rsv
Aprilia rsv,nahradne diely