inzercia, predaj, predám, bazár

ARCADIA svietidlo UVB - trubicovéžiarivkové

Kategória: Terárijné zvieratá

"Arcadia PRO T5 UVB Kit 14% UVB 24 W 550 mm/16 mm
Svetlo do terária – kompletná súprava žiarivky v prevádzkovej jednotke a reflektora, vhodné na agamy, balenie obsahuje extra výkonnú T5 žiarivku a reflektor
Kompletné osvetľovacie teleso obsahuje žiarivku T5 D3 + Dragon Lamp s optimálnym výdajom 30% UVA a 14% UVB žiarenia. Arcadia PRE T5 UVB Kit je rovnako vybavený reflektorom, ktorý ponúka dva uhly odrazu, zónu pre vyhrievanie a rozprestrenie svetla. Celý systém je konštruovaný tak, aby bolo možné zapojiť za sebou až 10 jednotiek, ktoré budú napájané z jedného zdroja.
Rozmer osvetľovacieho telesa 24 W:D.572mm x Š.60mm x V.40mm
V prípade vážneho záujmu viem doviezť na trase Ba- Liptovský Mikuláš "
ARCADIA svietidlo UVB - trubicovéžiarivkové
Podobné inzeráty
Terárium komplet set pre chameleóna
Predám kompletný set primárne určený pre chameleóna. Terárium je od značky ReptiPlanet s rozmerom 60x90x45cm. Osvetlenie obsahuje UVB lampu so žiarivkou značky Arcadia so 6% UVB (najlepšia možnosť UVB na našom trhu), kompaktnú lampu s UVB žiarovkou (do zálohy) a lampu s výhrevnou žiarovkou. UVB žiarivka Vám bude dávať optimálne UVB žiarenie ešte 6 mesiacov, potom je potrebná výmena. Výhrevná a kontaktná UVB žiarovka je tiež funkčná, boli používané iba týždeň. K teráriu je aj hmlovač ReptiPlanet používaný len 3 mesiace. Čo sa týka techniky, máte absolútne všetko. Pridám aj doplnky a to rozprašovač, kvapátko, 2x spínacie hodiny (na svetlá a hmlovač), digitálny teplomer/vlhkomer, viacero umelých rastlín, 2x dekorácia (krokodíl a dinosaurus), miska s držiakom, včelí peľ (superpotravina a prírodné antibiotikum pre chameleóna) a knihu o chameleónoch. Pôvodná cena všetkého: Terárium 169€ UVB lampa so žiarivkou 98€ Kompaktná UVB lampa so žiarovkou 22€ Výhrevná lampa so žiarovkou 28€ Hmlovač 60€ Kvapátko 10€ Rozprašovač 10€ Dekorácie 10€ Rastliny spolu 100€ Digitálny teplomer/vlhkomer 10€ Spínacie hodiny 18€ Včelí peľ 15€ Kniha 5€ Miska 4€ Spolu:570€ Moja návrh ceny je 250€, dohoda možná. V prípade záujmu o jednotlivé položky je cena nasledovná: Terárium 120€ UVB lampa so žiarivkou 50€ Kompaktná UVB lampa so žiarovkou 10€ Výhrevná lampa so žiarovkou 15€ Hmlovač 40€ Kvapátko 5€ Rozprašovač 5€ Dekorácie 5€ Rastliny spolu 40€, kus 5-7€ Digitálny teplomer/vlhkomer 5€ Spínacie hodiny 10€, kus 5€ Včelí peľ 8€ Kniha 5€ Miska 2€ Kontaktujte ma mailom alebo sms.
Komplet set chameleón
Dobrý deň, predávam terárium spolu s chameleónom, svetlami a zo všetkým potrebným pre chov chameleóna. Predám komplet set s chameleónom alebo len chameleóna Terarium 120x60x60(v,d,š), je prispôsobené pre chameleóna (odvetranie atď), len terárium, kvety nepredávam Kvalitné plnospektrálne svetlo arcadia Jungle dawn LED bar 15w 29cm, uvb svetlo arcadia d3 compact reptile lamp 13w 7.0 UVB, reptiplanet žiarovka halogen sun 25w Chameleón pardalis z oblasti nosy mitsio, nie je naučení na ruku, dosť bojazlivý. Môžem ponúknuť aj vitamíny a minerály multivitamin reptivite zoo med's, reptiplanet Calcium, reptiplanet Calcium+D3, box pre cvrčky a pinzetu. Chameleón - 140€ Komplet set s chameleónom - 300€ Dám len do dobrých rúk, s chovom rád poradím. Píšte len pri vážnom záujme. Len E-mail.
Komplet set pre chameleóna
Dobrý deň, predávam terárium spolu s chameleónom, svetlami a zo všetkým potrebným pre chov chameleóna. Predám komplet set s chameleónom alebo len chameleóna Terarium 120x60x60(v,d,š), je prispôsobené pre chameleóna (odvetranie atď), len terárium, kvety nepredávam Kvalitné plnospektrálne svetlo arcadia Jungle dawn LED bar 15w 29cm, uvb svetlo arcadia d3 compact reptile lamp 13w 7.0 UVB, reptiplanet žiarovka halogen sun 25w Chameleón pardalis z oblasti nosy mitsio, nie je naučení na ruku, dosť bojazlivý. Môžem ponúknuť aj vitamíny a minerály multivitamin reptivite zoo med's, reptiplanet Calcium, reptiplanet Calcium+D3. Chameleón - 125€ Komplet set s chameleónom - 300€ Dám len do dobrých rúk, s chovom rád poradím. Píšte len pri vážnom záujme.
UVB ziarivky Arcadia
Pouzivane, ale stale pouzitelne ako zdroj nizsieho percenta uvb, cena uvedena za kus
Arcadia PRO T5 UVB Kit 6 % UVB 24W, 550 mm/16 mm
cisto nova, nepouzivana len odskusana, nakoniec ju nevyuzijem poslem postou v pripade platby vopred na ucet (+postocne podla cennika slovenskej posty, balne neuctujem) prosim piste EMAIL alebo SMS, nevolat
ARCADIA LED osvetlenie pre tarariá
"Arcadia Jungle Dawn LED Bar 51 W sada LED osvetlenie pre teráriá nové, iba odskúšané. Predám kompletná sada LED osvetlenia pre teráriá plné svetla a na osvetlenie rastlín a obyvateľov terária. Vlastnosti: elegantné a výkonné svietidlo technológia LED na zabezpečenie dostatku energie pre živé rastliny v teráriách vytvára osvetlené plochy, ktoré sú potrebné najmä pre púštne plazy a chameleóny. systém využíva najnovšiu technológiu ""Full Spectrum High Output"". diódy vyžarujú mimoriadny výkon 141 lúmenov/1 watt vďaka elegantnému reflektorovi sa svetlo šíri pod uhlom 120° určené na umiestnenie na drôtený kryt terária alebo na montáž do terárií a vivárií poskytuje veľa viditeľného svetla bez zahrievania veľmi dobre napodobňuje prirodzené viditeľné svetlo 6200 K vhodné na osvetlenie rastlín bez použitia nežiaducich červených a modrých diód vysoké hodnoty PAR, vysoké percento PUR, vysoký CRI osvetlenie je možné prepojiť a použiť kombináciu až 10 týchto svietidiel pripojovacie káble sú súčasťou balenia Špecifikácie: počet LED diód - 288 teplota farieb - 6200K výkon - 51 W svietivosť - 7638lm dĺžka kábla - 1,90 m rozmery - 87x4,5x6cm (d,v,š) V prípade vážneho záujmu viem doviezť na trase Ba- Liptovský Mikuláš "