inzercia, predaj, predám, bazár

Arena Snorkel

Kategória: Vodné športy, potápanie

K snorchlu je kompletne vsetko(okrem obalu)
Arena Snorkel
Podobné inzeráty
Plavecké okuliare Arena
Arena zoom x-fit nove 18e Arena track mirror 18e par krát vzaté, super stav Arena rozbalene 6e, super stav
Arena Snorkel
Povodna cena 35 je k nemu kompletne vsetko Aktualne do zmazania
NOVE Arena Cobra Ultra Swipe Mirrored plavecke okuliare
NOVE Arena Cobra Ultra Swipe Mirrored goggles silver pink Najlepsi model od Areny - Arena Cobra Ultra Swipe mirrored plavecke brile s 10x ucinnejsou antizahmlievacou technologiou. Povodna cena 70€, kupovane v novembri 2022.
• Na predaj dámske plavecké okuliare ARENA •
Predám dámske plavecké okuliare. Značka: ARENA Samozrejme originál Farba: čierna + ružová Materiál: polykarbonát, silikón Stav: bez poškodenia, využité 3x Presný popis: Dámske tréningové a pretekárske okuliare Arena FLUID WOMAN, majú hydrodynamický tvar prispôsobený ženskej tvári, odolné polykarbonátové šošovky s ochranou proti zahmlievaniu a UV. Silikónové tesnenia sú nealergénne, dvojitý silikónový pásik s jednoducho nastaviteľnou sponou pre perfektné utesnenie okolo hlavy. • skla POLYKARBONÁT - odolné, s ochranou proti UV a zahmlievaniu • tesnenie SILIKÓN - mäkké a pohodlné • dvojitý silikónový pásik • nastaviteľná spona • nastaviteľná veľkosť nosa PROSÍM, POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY, ĎAKUJEM.
Plutvy arena 42/43
Predam uplne nove plutvy arena Kontaktom e-mailom Veľkosť:42/43 Arena:power fin sú špičkové plutvy obzvlášť vhodné na pravidelné plavecké tréningy pre začínajúcich aj pokročilých plavcov, ako aj na plavecké súťaže. Pomáhajú maximálne vyžívať silu záberu, udržiavať chodidlá v správne pozícií a vďaka ergonomickému tvarovaniu, poskytujú pocit pohodlia. Aktualne do zmazania
Plavecké okuliare Arena
Arena zoom x-fit nove 18e Arena track mirror 18e par krát vzaté, super stav