inzercia, predaj, predám, bazár

Argon 18- Karbonovy cestny bicykel

Kategória: Cestné bicykle

Predam karbonovy bike Argon 18, Gallium Pro.
Velkosť 54, postaveny na Campagnolo sade.

- Karbonovy bicykel, Trek, Cannondale, ,Specialized, S-Works, Cube, Merida, Canyon, Cervelo, BMC, Bianchi, Pinarello, Basso, Scott, Giant, Orbea, Willier
Argon 18- Karbonovy cestny bicykel
Podobné inzeráty
Argon 18- Karbonovy cestny bicykel
Predam karbonovy bike Argon 18, Gallium Pro. Velkosť 54, postaveny na Campagnolo sade.
triatlonový, bicykel FELT, karbónový rám, komplet Ultegra
Predám veľmi pekný, kvalitný, cestný, karbónový bicykel značky Felt s karbónovými kolesami značky Spengle Giro3. Je to ultraľahký triatlonový, časovkársky, resp. cestný bicykel. Veľkosť je na výšku cca 170 - 185 cm. Veľkosť kolies je 28". Plášte sú continental. Bike má triatlónové, časovkárske riadidlá a komplet Shimano Ultegra výbavu. Pedále sú zn. Look. Prevody 2 x 10. Je to výborný, komplet karbónový bike, za výhodnú cenu. Má top vybavenie a super design. Je vhodný ako pánsky i dámsky. Bicykel je málo jazdený, parkovaný v interiéry. Len pre vážnych záujemcov. Možnosť prevzatia v Bratislave.
bicykel na triatlon, časovku, cestný, karbón, Ultegra
Predám veľmi pekný, kvalitný, cestný, karbónový bicykel značky Felt s karbónovými kolesami značky Spengle Giro3. Je to ultraľahký triatlonový, časovkársky, resp. cestný bicykel. Veľkosť je na výšku cca 170 - 185 cm. Veľkosť kolies je 28". Plášte sú continental. Bike má triatlónové, časovkárske riadidlá a komplet Shimano Ultegra výbavu. Pedále sú zn. Look. Prevody 2 x 10. Je to výborný, komplet karbónový bike, za výhodnú cenu. Má top vybavenie a super design. Je vhodný ako pánsky i dámsky. Bicykel je málo jazdený, parkovaný v interiéry. Len pre vážnych záujemcov. Možnosť prevzatia v Zálesí.
Nový cestný bicykel VAN Rysel EDR CF ULTEGRA DISC Karbónový
úplne nový cestný bicykel najazdene 0km!(jeho kolesa sa ešte nedotkli asfaltu ) značka VAN RYDEL EDR CF ULTEGRA DISC DESIGNED FLANDERS Bicykel je komplet postavený na SHIMANO ULTEGRA a to stredové zloženie ...kľuky ..prevodníky ..kazeta ..prehadzovačka brzdy a brzdové kotúče..reťaz ..páky Veľkosť bicykla -46 na výšku 160-173cm váha bicykla 7.23kg bicykel je v záruke 2 roky kompletná dokumentácia Bicykel je v 100% stave žiadne mechanické alebo kozmetické poškodenie -ani najmenší škrabanec! Pôvodná cena 3294€ moja cena 1970€ Farba bicykla ..kombinácia lesklej a matnej čiernej.. video Parametre: karbónový rám EDR hmotnosť 840 gramov.. Konštrukcia vlákien je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby najnáročnejších pretekárov v strmých kopcoch aj na rovinách. Spĺňa všetky požiadavky profesionálnych jazdcov ..Nalisovaná stredová konzola 86 a rám kompatibilný s Di2. vidlica hmotnosť 320 gramov Prevodník 52-36 shimano ultegra R8000 Prehadzovačka Shimano ULTEGRA R8000 kazeta 11-34 Brzdy shimano ultegra R8000 Predný kotúč: 160 mm Zadný kotúč: 140 mm Brzdový strmeň: BR-R8070 Flat Mount, 2 keramické piesty s automatickým nastavením spätného chodu doštičiek - Kompatibilné s gripmi: ST-R9170, ST-R9070, ST-R8020 a ST -R8070 - Vrátane brzdových doštičiek: L04C Resin s chladiacim rebrom - Kompatibilita kotúčov: 140 mm až 160 mm - Odporúčaný kotúč: SM-RT800 - Odporúčaný brzdový olej: Minerálny olej Shimano Bezdušové kolesá FULCRUM RACING3 DB Poskytuje extrémnu účinnosť odvaľovania vďaka svojim kužeľovým a panvovým ložiskám, pričom zostáva pohodlný vďaka oceľovým lúčom, ktoré zaisťujú o viac ako 25 % väčšiu absorpčnú kapacitu v porovnaní s Racing Zero. Pneumatiky Hutchinson Fusion 5 Performance kontakt:
Triban dámsky cestný bicykel regular veľkosť S
Predám krásny cestný bicykel pre dámy Triban v bielo-striebornej kombinácii vo veľkosti S (160-171cm).Bicykel je vo výbornom stave, ako nový, minimálne jazdený.Bicykel je osadený sadou Shimano Sora 2x9 rýchlostí, radenie Shimano Sora, kľuky Shimano Sora 50/34 165mm, prešmýkač Sora, prehadzovačka Sora, kazeta Microshift 11-32 zubov, predná vidlica je karbónová, plášte Michelin Dynamic Šport 700x25. Bicykel má základné osvetlenie. Bicykel je ešte v záruke s dokladom o kúpe. Úplne ideálny bicykel pre začínajúcu bajkerku. Len osobne v Bratislave.Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Link na bicykel s rovnakými parametrami.
Boardman Team Carbon (M-53cm)
Cestný bicykel
-Celo karbónový ľahký a tuhý cestný bicykel britskej značky - najlacnejší na bazári -výbava 2x10 rýchlostná Shimano Tiagra (stred medzi základnou a strednou radou) -kľuky FSA Gossamer -kolesá Mavic CXP Elite -pred predajom bude vyčistená reťaz a spravený základný servis Pre viac foto, info ma kontaktuj. Veľkosť M (53cm), Geometria: Mám na predaj aj další gravel/cyklokross a cestný bycikel vo veľkostiach 53cm: -Ribble Sportive Racing Carbon -Norco Treshold C2 Carbon gravel/cyklokross NIE, NIEJE KRADNUTÝ ! V prípade potreby doložím doklad o kúpe. Cestný bicykel Scott, canyon,cube, tarmac, roubaix, specialized, trek, giant, bianchi