inzercia, predaj, predám, bazár

ARMANI,DIESEL,CK,D&G,POLO okuliare

Kategória: Doplnky

SLNEČNÉ OKULIARE
——— 1. ARMANI EXCHANGE - UNI - 65 €
——— 2 . DIESEL - UNI - 70 €
——— 3 . R.L.POLO - UNI - 85 €
——— 4 . D&G - UNI - 45 €
——— 5 . CALVIN KLEIN - dámske - 60 €
——— 6 . CALVIN KLEIN - UNI - 65 €
——— 7 . CALVIN KLEIN - UNI - 65 €
——— 8 . BALENCIAGA - dámske - 65 €
ARMANI,DIESEL,CK,D&G,POLO okuliare
Podobné inzeráty
Pánske slnečné okuliare Krüger & Matz
Pánske polarizačné slnečné okuliare. Klasika je nadčasová, takže ak hľadáte módne slnečné okuliare, určite si vyberte KM00026 s kovovými rámami. Ich štýlový dizajn robí z týchto okuliarov skvelý doplnok ku každému outfitu. Bez ohľadu na to, či ide o plážovú párty alebo obchodné stretnutie. Jedna z najväčších výhod slnečné okuliare Kruger & Matz je polarita. Polarizačné okuliare blokujú odraz svetla od rovných povrchov, napríklad snehu, piesku alebo vozovky, čo ocenia vodiči a cyklisti. Okuliare majú UV filter kategórie 3. čo je najuniverzálnejšia kategória odtieňov. Zaručuje, že okuliare budú fungovať aj pri silnom slnku, takže ich môžete používať celoročne. Sada tiež v cene puzdro na okuliare vyrobené z mäkkého mikrovlákna, ktoré ich chráni pred poškriabaním a nečistotami. špecifikácia: Kategória: 3 UV filter: áno Polarizácia: áno Pánty: kovové Farba rámu: čierna, grafitová Materiál rámu: kov, plast Médium: nastaviteľné, plastové Šírka šošovky: 63 mm Výška šošovky: 36 mm Hrúbka šošovky: 1,1 mm Šírka mostíka: 13 mm Šírka skiel: 145 mm Dĺžka nástavca: 135 mm Hmotnosť: 26 g Vrátane: poťah z mikrovlákna (možno použiť ako handričku). Okuliare predávam z dôvodu, že som pri objednávke nedopatrením objednal dva kusy, čiže jedny mám navyše. Okuliare sú nepoužité, v pôvodnom balení bez poškodenia. Na dobierku neposielam. Uprednostňujem osobný odber!!! V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom SMS na uvedenom tel.č.
Predám pánsku tašku cez rameno Armani
Predám pánsku tašku Armani Original panska taska/aktovka/kabelka/kabela pre panov, armani exchange, giorgio armani, original nikdy nepouzite nakolko pouzivam inu, su krasne s original nasivkou v predu, kupovane v parndorfe v original armani obchode, mam dve v roznych farbach nakolko boli posledne kusy, povodne ceny tychto tasiek boli 350 eur v parndorfe boli v akcii za 220eur, je to vsetko original v ochrannych obaloch, cely cas tak boli a tak isto aj tasticka, zial blocky uz nemam bolo kupovane cca dva roky dozadu mozno viac ale od vtedy boli odlozene v skrinke, cena jednej 130 euro, treba prist pozriet ziaden fake, iba osobny odber.Bratislava/Šaľa poprosim prvotný kontakt formou sms. Ďakujem
Okuliare Ray Ban unisex nové
Predám nové okuliare Slnečné okuliare Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 003/3F sú vhodné pre mužov aj ženy. Rám okuliarov Strieborná farba rámov skvele ladí so studeným odtieňom pleti a s ryšavými, sivými, bielymi alebo tmavými blond vlasmi. Rámy v tvare pilotiek sú ideálnou voľbou, ak máte hranatý, oválny alebo trojuholníkový typ tváre. Rám okuliarov je vyrobený z kovu, ktorý dobre drží tvar a ponúka vysokú pevnosť a unikátny vzhľad. Nastaviteľné sedielka umožňujú jemnú úpravu pozície a usadenie okuliarov. Nosové opierky sa prispôsobia tvaru nosa a zaistia tak väčší komfort pri nosení. Nastavenie sedielok by mal vždy vykonávať skúsený optik, aby neodbornou manipuláciou nedošlo k ich poškodeniu alebo odlomeniu. Okuliarové šošovky Modré sklá okuliarov mierne zvyšujú kontrast a minimalizujú svetelné odrazy. Ocenia ich tiež tenisti, lebo zdôrazňujú kontrast žltej tenisovej loptičky a bieleho pozadia. Okuliare disponujú gradientnými šošovkami, ktorých zafarbenie sa smerom dole plynule mení z tmavého na svetlejšie. Najtmavší odtieň v hornej časti umožňuje filtrovanie ostrého slnečného jasu a svetlejší odtieň v dolnej časti zaisťuje dostatočnú viditeľnosť. Táto úprava šošoviek poskytuje lepšiu orientáciu v priestore a je ideálna napríklad pre šoférov, ktorým dovoľuje jasnejšie videnie v spodnej časti zorného poľa a súčasne znižuje oslnenie zhora. Okuliarové šošovky týchto slnečných okuliarov sú vyrobené z kvalitného minerálneho skla, ktorého nespornou výhodou je mimoriadna odolnosť proti poškriabaniu. Minerálne sklo tiež vyniká najlepšími zobrazovacími vlastnosťami medzi ostatnými materiálmi používanými pri výrobe okuliarových šošoviek. Okuliare s UV 400 poskytujú 100 % ochranu pred škodlivým slnečným žiarením. Šošovky okuliarov obsahujú slnečný filter kategórie 2 (priepustnosť svetla 18 – 43%) – stredne tmavý filter vhodný do stredne silného slnečného žiarenia a na bežné nosenie. Príslušenstvo Okuliare dodávam s originálnym puzdrom. Handrička, ktorá je súčasťou balenia, je ideálna na čistenie a starostlivosť o okuliare. Cena za nové 112€
Ram na dioptricke okuliare Giorgio Armani
Predam ram na dioptricke okuliare Giorgio Armani. Okuliare boli pouzivane ale su v dobrom stave.
Slnečný klip na dioptrické okuliare Emporio Armani EA4115
Predám slnečný klip na dioptrické okuliare Emporio Armani EA4115, obidva klipy sú nové, nevytiahnuté z originálneho obalu - nikdy nepoužité. Predávam klip s modrými sklami, a klip s čiernymi sklami. Nepredávam samotný rám pre dioptrické okuliare. Každý po 40€, v prípade že zoberiete oba, určite sa dohodneme.
Nové dámske značkové slnečné okuliare
Nové dámske slnečné okuliare Playboy, Exté Nové originál okuliare s obalom značky Playboy. Okuliare majú plastový rám vo farbách červenoružovej-fialovej. Šošovky sú polykarbonátové s UV ochranou, tieňované v hnedej farbe. Pôvodná cena 95 GBP. Takisto čierne slnečné okuliare Playboy a okuliare s červeným rámom značky Exté. Všetky s UV ochranou. Pôvodná cena 90 GBP. Fialovo-ružové - cena 25 Eur čierne - 25 Eur červené - 19 Eur.