inzercia, predaj, predám, bazár

Array

Kategória: Nové projekty

Typ: Výstavba bytov
Ulica: Dvorníky
Obec: Dvorníky

FinReal go ponúka na predaj 1-izbové byty s balkónom v novom projekte Dvorníky Pod Ráblom, vyhotovené s dôrazom na kvalitu bývania (podlahové kúrenie) a s príjemne nízkymi mesačnými nákladmi aj vďaka rekuperácii či kúreniu tepelným čerpadlom.

Projekt ponúka moderné bývanie v tichej lokalite s prírodou na okraji obci Dvorníky, ktorá disponuje plnou občianskou vybavenosťou s výbornou dostupnosťou k dialnici R1 a D1 na smer Bratislava, Žilina, Hlohovec, Trnava, Nitra a iné okolité mestá. V pešej dostupnosti sa nachádza veľký nákupný dom.

Byt A4 o rozlohe 41m2 (balkón 3,2m2) sa nachádza na 2p/4p moderne riešeného bytového domu.
Dispozícia:
- vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu
- kúpelňa s vaňou, súčasťou je WC
- obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou
- balkón s francúzskym oknom v kuchyni
- dokončenie do štádia holobyt (podlahové kúrenie, rekuperácia)

Časovo obmedzená ponuka vyhotovenia do štandardu za cenu 3.000,-€.

Možnosť dokúpiť pivnicu a vyhradené parkovacie miesto:
- pivnica doplatok : 2.880 EUR s DPH výmera 3m
- vyhradené parkovacie miesto doplatok : 4.800 EUR s DPH

ŠTANDARD zahŕňa:
- obklady a dlažby
- laminátové podlahy
- sanita v kúpelni (WC, umývadlo, vaňa s batériou a sprchou prípadne presklenený sprchový kút)
- interiérové dvere + obložkové zárubne

Tento byt môže byť pre vás ideálnou investíciou alebo ako štartovací byt!
V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny a administratívny servis.

V prípade záujmu kontaktujte makléra:
Erika Idesová
Mobil: 
E-mail: erika.idesova@

FinReal go
Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava


Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: holopriestor
Celková plocha: 41 m2
Úžitková plocha: 37.8 m2
Počet podlaží: 3
Počet izieb: 1
Plocha balkóna: 3.2 m2
Balkón: áno
Parkovanie: áno
Array
Podobné inzeráty
Array
Typ: Výstavba bytov Ulica: Dvorníky Obec: Dvorníky FinReal go ponúka na predaj 2-izbové byty s balkónom v novom projekte Dvorníky Pod Ráblom, vyhotovené s dôrazom na kvalitu bývania (podlahové kúrenie) a s príjemne nízkymi mesačnými nákladmi aj vďaka rekuperácii či kúreniu tepelným čerpadlom. Projekt ponúka moderné bývanie v tichej lokalite s prírodou na okraji obci Dvorníky, ktorá disponuje plnou občianskou vybavenosťou s výbornou dostupnosťou k dialnici R1 a D1 na smer Bratislava, Žilina, Hlohovec, Trnava, Nitra a iné okolité mestá. V pešej dostupnosti sa nachádza veľký nákupný dom. Byt A11-4 a B11-4 o rozlohe 51,3m2 (balkón 3,5m2) sa nachádza na 4NP moderne riešeného bytového domu. Dispozícia: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu - kúpelňa s vaňou / sprchovým kútom, súčasťou je WC - obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou - balkón s francúzskym oknom v kuchyni - spálňa s priestorom na vstavanú skriny - dokončenie do štádia holobyt (podlahové kúrenie, rekuperácia) Časovo obmedzená ponuka vyhotovenia do štandardu za cenu 3.000,-€. Možnosť dokúpiť pivnicu a vyhradené parkovacie miesto: - pivnica doplatok : 2.880 EUR s DPH výmera 3m - vyhradené parkovacie miesto doplatok : 4.800 EUR s DPH ŠTANDARD zahŕňa: - obklady a dlažby - laminátové podlahy - sanita v kúpelni (WC, umývadlo, vaňa s batériou a sprchou prípadne presklenený sprchový kút) - interiérové dvere + obložkové zárubne Tento byt môže byť pre vás ideálnou investíciou alebo ako štartovací byt! V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny a administratívny servis. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Erika Idesová Mobil:  E-mail: erika.idesova@ FinReal go Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: holopriestor Celková plocha: 51.3 m2 Úžitková plocha: 47.8 m2 Počet podlaží: 4 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 3.5 m2 Balkón: áno Parkovanie: áno