inzercia, predaj, predám, bazár

Art decó veľká misa s menšou miskou od Rudolfa Hlouška

Kategória: Sklo, keramika

Predám krásnu veľkú cca storočnú art decó misu s menšou miskou od Rudolfa Hlouška ako na foto.Veľká misa má priemer 22,5cm a výšku 8cm.Malá má priemer 11,5cm, výšku 5cm.Veľká misa je v dobrom stave, menšia má malé oťuky, viď foto, zohľadnené na cene. Misy sú vyrobené z brúseného leptaného skla.Osobný odber v BA, alebo pošlem poštou.Poštovné hradí príjemca.
Art decó veľká misa s menšou miskou od Rudolfa Hlouška
Podobné inzeráty
Misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú vidiecku misu z keramiky. Veliká misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Mám už doma viac keramiky, tak misu predávam. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Misa je v skutočnosti ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Veľká art decó váza od Rudolfa Schrottera
Predám ojedinelý zberateľský kúsok, veľkú art decó vázu krásneho tvaru aj farby, od Rudolfa Schrottera ako na foto.Výška vázy:35,5cm; priemer podstavy:15,5cm, horný priemer vázy 18cm. Váha:2511g. Váza má cca sto rokov a je vo veľmi dobrom stave, na podstave má jeden malinký oťuk,ktorý ale neuberá na jej kráse, inak ojedinelá malinká bublinka či známky z výroby ako na foto. Preferujem osobný odber, alebo pošlem poštou podľa cenníka SP.Poštovné hradí kupujúci.
Vidiecka misa strom a vtáčiky, keramika 46 cm x 34 cm
Mám na predaj novú misu z keramiky. Veliká vidiecka misa z keramiky je od známej slovenskej art keramikárky. Keramická misa - ručná práca. Veľká keramická misa má reliefne vystúpený strom, vtáčiky a jabĺčka. Mám doma už viac keramiky, tak misu predávam. V skutočnosti je ešte krajšia ako na fotkách. Rozmer : dlhá je 46 cm a široká je 34 cm. Misa je vhodná aj ako svadobný dar pre nevestu a ženícha. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený a ako pozor sklo. Tieto dve služby sa priplácajú navyše k balíku, preto stojí poštovné viac. Je možný aj osobný odber. Ten by bol najlepší. Cena je pevná. Art misa je kvalitná, pekná. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
Porcelánová súprava Art deco
Predám jedálenskú porcelánovú súpravu v štýle Art deco ( 30 te roky 20. stor.), zn. Schlagenwald ( najstaršia česká porcelánka Horní Slávkov), ktorá pozostáva : - polievková misa - šalátová misa - servírovacia misa - omáčnik - soľnička - veľký servírovací tanier - 6x hlbokých tanierov - 10x plytký tanier - 5x malý tanier Preferujem osobný odber.
Art deco Moser set modré sklo
Art deco Moser set modré sklo - 10.6. - 20:34 Predám art deco set karafa + 4 poháre modrá- Moser Obdobie: 1920-1940 Karafa:výška:19,50cm, poháre :výška 6,50 cm, priemer 7 cm Stav: používané/ karafa 100% stav, poháre oťuk viď foto/ Úhrada vopred na účet + poštovné, alebo osobný odber KE Pozri moje ďalšie inzeráty
Art misa srdce - keramika, priemer 25 cm
Misa srdce je z keramiky od známej slovenskej art keramikárky. Nakoľko už mám doma viac keramiky, tak misu predávam. Keramická art misa - ručná práca. Misa je pekná a kvalitná. Je vhodná aj ako svadobný darček alebo na Valentína. Veľkosť : priemer 25 cm, výška je 6 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Posielam balík ako krehký, pozor sklo. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.