inzercia, predaj, predám, bazár

Asistent na oddelení údržby - brigáda pre študenta VŠ

Kategória: Administratíva

Náplň práce:
- administratívna práca
- evidovanie dokumentov
- chystanie podkladov pre nadriadeného
- všeobecná pomocná ruka na oddelení údržby
- neskôr menšie pomocné práce údržby pre výroby - pod dohľadom

- je potrebné vedieť chodit do práce 2-3x v týždni

Viac info radi poskytneme na čísle .

- práca na skrátený úväzok
- pre študenta VŠ
- možnosť využívať firemnú dopravu z NR a TO.
Asistent na oddelení údržby - brigáda pre študenta VŠ
Podobné inzeráty
Práca z domu alebo z kancelárie
Hľadám spolupracovníka/čku na administratívnu prácu z domu alebo kancelárie. Práca je vhodná pre ľudí popri práci, nezamestnaných, mamičky aj mužov, ktorý majú aspoň 3-4 hodiny denne čas. Pozíciu je možné obsadiť na obchodnom oddelení alebo personálnom oddelení. Flexibilná pracovná doba a možný vysoký zárobok 200- 1600 eur/mesiac. Záleží od vašej šikovnosti. Pre viac informácií alebo platových podmienok sa preberú na osobnom pohovore - JE POTREBNY. V prípade vážneho záujmu pošlite email = klased004@ Celé SLOVENSKO.
Hľadám študenta - projektanta
Hľadám študenta absolventa, ktorý nakreslí projekt na skladovú oceľovú halu. Bližšie info:
Prevádzkový admin
Pro naší kancelář v Praze hledáme nové zaměstnance v souvislosti s provozem a obsluhou našich bytů na různých místech v Německu a České republice . Oblasti vaší odpovědnosti: 1. Zajištění každodenního provozu přidělených obslužných bytů v souladu se zákonem a normami. 2. Řízení našich každodenních vztahů s místními dodavateli, zaměstnanci a zajištění stálé úrovně kvality. 3. Koordinace našich úklidových týmů na jejich příslušných místech a také koordinace preventivní údržby a údržby s cílem chránit a udržovat fyzický stav našich zařízení 4. Písemný a telefonický kontakt s našimi hosty, stejně jako vyřizování a odpovídání na dotazy zákazníků před, během a po jejich pobytu 5. Podpora a pomoc operačnímu týmu s dalšími úkoly. Váš nástupní plat jako manažera provozu na plný úvazek je 45 000 Kč hrubého měsíčně . V příštích letech jsou příležitosti pro další rozvoj a spolupráci . Požadavky: zkušenosti s krátkodobými pronájmy nebo spolupráce s Airbnb, rezervační platformy jsou velmi vítány. Organizační schopnosti, schopnost rychle a samostatně se rozhodovat, dobrá paměť, odolnost vůči stresu, multitasking . Komunikační dovednosti, zaměření na zákazníka, dynamika a pozitivita, chuť růst, učit se, rozvíjet se. Znalost angličtiny, češtiny, ruštiny . Pokročilý uživatel PC a smartphonu. Schopnost přizpůsobit se různým aplikacím a platformám . Schopnost pracovat s Photoshopem nebo jinými grafickými programy (Canva) je výhodou. michal1972@
Recepčná/ný - rodinný penzión v Bratislave
Ahoj, hľadáme novú kolegyňu/kolegu na pozíciu recepčná/ný do peziónu Hviezda v Bratislave. Požadujeme samostatnosť, príjemné vystupovanie, zodpovednosť a ochotu učiť sa novým veciam. Predchádzajúca prax v obore nie je nutná avšak znalosť angličtiny je nevyhnutná pre každodennú komunikáciu so zahraničnými zákazníkmi. Medzi hlavné úlohy našej budúcej kolegyne/ kolegu patrí: •Ubytovanie a vybavovanie požiadaviek hostí •Príjem telefonických a emailových objednávok na ubytovanie •Vystavovanie faktúr a účtov pre hostí •Príjemné vystupovanie a komunikácia so zákazníkom •Dôkladný prehľad o situácii v Penzióne •Asertívny prístup k riešeniu problémov •Rôzne iné úlohy priradené nadriadeným, ktoré napomáhajú chodu Penziónu (kontrola izieb, udržiavanie čistoty recepcie, príprava raňajkovej miestnosti, skladanie uterákov ...) Pracovný čas: Práca je možná na TPP alebo na skrátený úväzok, prípadne brigáda. Pri skrátenom úväzku sa jedná o tri dni v týždni od 14:00 do 22:00 hod. Brigáda cez víkendy od 14:00 do 22:00 hod. Mzdové podmienky: hodinová mzda 6,50 € / hodinu v čistom.
Brigáda Nitra - administratívny pracovník
Hľadáme do nášho tímu kolegyňu/kolegu, ktorý by nám pomáhal robiť administratívnu prácu a ľahké pomocné práce v sklade. Jedná sa o: - robenie faktúr v programe Omega (zaškolíme) - vystavovanie štítkov pre kuriéra - správa e-shopu (vkladanie nových produktov, aktualizácia súčasných) - jednoduché pomocné práce v sklade pri balení balíkov - pomocné práce v predajni - cenovky Pracovná doba: každý pracovný deň minimálne na 4 hodiny (od 8:00 do 12:00), poprípade dlhšie. Termín nástupu: ihneď Pracovný pomer: na dohodu poprípade na skrátený úväzok Platové podmienky: 4,00eur/hod/ brutto Termín ukončenia výberového konania: 10. 12. 2022 Svoje životopisy prosím posielať na adresu: techsolution@ , Predmet: Brigáda
brigada, s moznostou sirsieho uvazku
Brigada na cca 8 - 15 hod tyzdenne v administrative v oblasti Spravy bytovych domov. Idealne utorok a stvrtok poobede, pripadne aj ine dni sa da dohodnut v ramci moznosti. Miesto prace: Bajkalska 25, Bratislava. Odmena 4 - 5 EUR/hod. Vyhodou student s ekonomickym/stavebnym zameranim, resp.ak pracujete na nizsi uvazok a chcete si privyrobit. FAKTURACIA A PRAX V OBLASTI SPRAVA BYTOVYCH DOMOV VYHODOU. Po zaskoleni v buducnosti moznost aj sirsieho uvazku.