inzercia, predaj, predám, bazár

Atlas patofyziologie

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predam Atlas Patofyziologie. Pouzity ku skuske, ako novy.
Cena 19 eur. Odber osobny mozny TT, BA
Atlas patofyziologie
Podobné inzeráty
Patofyziologie
Desáté vydání Patofyziologie stimuloval zájem studentu, kteří touží být odborníky na špičkové úrovni. Táto knížka není volným povídáním, ani simplexní deskripci. V koncízní formě předkládá skutečnosti pro dosahování vysokého vrcholu současné medicíny. Nejen proto je ideální i pro distanční studium. Určitě je také základem komunikace na báze uměle inteligence. Obsah knížky odpovídá náročné examinaci a vysoké medicínské moudrosti. Zvládnutí obsahu této Patofyziologie je podstatou pro vstup do klinických oboru. Kdo nastuduje tuto Patofyziologii, neklopýtne v klinických odborech. Medicína bez hlubokých vědomosti by byla léčitelstvím. Knížka je moudrým společníkem na dlouhou dobu. neposkodena-ako nova Počet strán: 720 Väzba: tvrdá hmotnost: 700g mozny aj osobny odber
Atlas patofyziologie človeka
Predám knihu Atlas patofyziologie človeka - S.Silbernagl, F. Lang, rok 2001, ako nová, sem tam je v nej niečo podčiarknuté v texte…
Atlas patofyziologie
Predám atlas patofyziologie vo vynikajúcom stave, nepopísany, nezvýraznený,ako nový. Cena je 15€+poštovné. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail.
Atlas patofyziologie
Predám Atlas patofyziologie vo vynikajúcom stave, nepopísaný, nezvýraznený,úplne ako nový. Cena 16€+poštovné. V prípade záujmu ma kontaktuje na mail.
predám
Ponúkam na predaj knihy na štúdium medicíny a iných zdravotníckych oborov. Všetky sú vo veľmi dobrom stave, nepopísané. netterov anatomický atlas - PREDANÝ atlas patofyziologie - 30 € atlas fyziológie človeka - 20 € atlas fyziologických regulací - 20 € Langmanova lekárska embryológie - 30 € histológie - 30 € Možné prebranie osobne v Poprade, alebo zaslanie na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom alebo cez whatsapp.
predám
Ponúkam na predaj knihy na štúdium medicíny a iných zdravotníckych oborov. Všetky sú vo veľmi dobrom stave, nepopísané. netterov anatomický atlas - PREDANÝ atlas patofyziologie - 30 € atlas fyziológie človeka - 20 € atlas fyziologických regulací - 20 € Langmanova lekárska embryológie - 30 € REZERVOVANÁ histológie - 30 € REZERVOVANÁ Možné prebranie osobne v Poprade, alebo zaslanie na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom alebo cez whatsapp.