inzercia, predaj, predám, bazár

Atlas Slovenská republika

Kategória: Školské potreby

Predám nový atlas Slovenská republika. Poštovné nie je v cene. Možný je aj osobný odber Košice.
Atlas Slovenská republika
Podobné inzeráty
Veľký zábavný atlas
Predám puzzle atlas. Škola hrou! V kartónovom obale sa nachádza mapa celého sveta aj jednotlivé mapy svetadielov. V strede každej mapy je voľné miesto na 16 skladacích kociek, ktoré sú pokračovaním mapy a deti si ich na každej strane musia správne poskladať. Z 32 stranového cestovného pasu sa dozvedia zábavné informácie z celého sveta. Ďalšou súčasťou atlasu sú hracie kartičky, na ktorých sú napísané vedomostné otázky a zároveň aj správne odpovede. Ako nové, nepoškodené. Cena nového atlasu 16 Eur.
Veľký zábavný atlas
Predám puzzle atlas. Škola hrou! V kartónovom obale sa nachádza mapa celého sveta aj jednotlivé mapy svetadielov. V strede každej mapy je voľné miesto na 9 skladacích kociek, ktoré sú pokračovaním mapy a deti si ich na každej strane musia správne poskladať. Z 32 stranového cestovného pasu sa dozvedia zábavné informácie z celého sveta. Ďalšou súčasťou atlasu sú hracie kartičky, na ktorých sú napísané vedomostné otázky a zároveň aj správne odpovede. Ako nové, nepoškodené. Cena nového atlasu 16 Eur.
Predám veľkú rolovateľnú mapu Slovenska
Predám veľkú mapu Slovenska o rozmeroch 140x100cm. Mapa sa dá zavesiť, je rolovateľná. Odpovedám len na mail a sms.
Mapa Slovenska
Mapa Slovenska pre deti do školy kúpili sme dve 4€ kus
Poznávacie knihy
Predám poznávacie knihy. Ako nové. Cena: úžasná príroda,svet poznania 5€/ks, ľudské telo, atlas sveta 7€/ks. Preferujem osobný odber. V prípade zaslania poštou + poštovné.
Rôzne školské potreby + doprava zasielkovnou gratis
Ponukam to čo je na obrazku. Nasobilka, rozne pomocniky pre fyziku, chemiu, maketa mapy Slovenska Posielam za cenu poštovného +0,50 eur alebo osobny odber v dedine pri LC zdarma.